SEALED WITH A KISS
Behöver jag ens säga något mer än Getaway rock festival?


(klicka på bilden för att komma till hemsidan)

Jag menar herremingudjissesamalia! Tror att alla är lika imponerade som jag är över deras line-up so far och den verkar fyllas på i en hiskelig fart med en massa riktigt stora och suveräna akter! Eh, jag kanske inte ska säga någonting dock - jag var redan impad vid första släppet när de hade släppt Deathstars haha! Jag förväntar mig att alla personer som läser min blogg där ute är smarta nog att redan idag köpa biljett till denna kickass festival som äger rum i Gävle den 8-10 juli. Biljetter kan du köpa här!

Dessutom så kan jag ge er ett litet tips
Håll utkik på hemsidan och facebook den närmaste framtiden!


WHEN OUR HEARTS DECADEFörstår inte varför man jämt måste få nej när man söker jobb, låter ju sjukt jävla onödigt! Hade sökt sommarjobb på furuviksparken som jag inte fick (okej, över 2000 personer hade sökt - men ändå!) och ett jobb på mcdonalds i sandviken som jag inte heller fick. I och för sig så ville dem på mcdonalds att jag skulle hålla min intresseanmälan uppdaterad eftersom att jag fortfarande var intressant för dem, så det var ju ett stort plus! Om det inte var något de skrev till alla då..

MILLION MILES AWAY

Jag har ingenting att skriva just nu.
Men ni kan lyssna på den här kickass låten så länge!

 


EVERYBODY'S CHANGING


Nej
jag orkar faktiskt inte blogga i helgen.

GET TO FUCK

När det finns DNA bevis och när våldtäcktsmannen erkänt, hur kan det då bli så att en hel stad vänder sig emot de två våldtäcktsoffren? Sen att folk allvarligt tror att någon människa ens skulle orka att gå igenom inte bara en, utan TVÅ rättegångar om de skulle fara med osanning, är ju bara helt jävla absurt. Satt med öppen mun inslaget igenom och bölade över att den svenska befolkningen är helt fucked up - så här får det ju bara inte gå till.

Pojken hade besöktsförbud mot flickan, men fick ändå tillåtelse av prästen i kyrkan att komma in på skolavslutningen för att dela ut rosor till klassen som jublar och kramar honom?! Även fast pojken var DÖMD våldtäcktsman med besöksförbud så var det synd om honom?

När uppdrag granskning frågar prästen om han vet vad som hände samma kväll som skolavslutningen, då han tillät pojken att komma så säger han nej. När reporten sen berättar att han våldtog en tjej till den kvällen, så säger prästen "stackars kille".. SVENSKA SAMHÄLLET, VAR ÄR DET PÅVÄG?!

För er som fortfarande står på killens sida i det här eller är tveksamma, titta på inslaget som uppdrag granskning gjort och låt er övertygas. Dna bevis och erkännande tycker jag borde vara nog, men tydligen inte.

För att se inslaget från uppdrag granskning kan du klicka här!CLOSE YOUR EYES, IT'S OKAY TO REST NOW

Imorgon åker jag till Gävle nästan direkt efter skolan, hinner i princip bara hämta min väska och slänga i mig lite käk. Vet inte riktigt hur det blir med bloggande i helgen, lär nog ha ganska fullt upp. Har några finfina inlägg förberedda dock, som jag skrivit när jag haft lite extra mycket inspiration (lika bra att spara några inför regniga dagar). Just nu blir det inte mer i alla fall, då jag tänkt gå och lägga mig. & hörs vi inte mer i helgen så önskar jag er alla en mysig helg!

jag bjuder dessutom på en alldeles för gammal bild på mig
snyggare brud fick ni leta efter, haha!

(observera sugmärket på armen, wtf?!)


OMFG! bra musiksmack, bortsätt från typ... all skit du har med rensång men iaf 4bra band =) (all shall perish, Parkway drive, SS, The red shore! :D och söt va du också.. sicken tjej! :)

HE KISSED MY LIPS, I TASTE YOUR MOUTH


Just nu målar jag mina naglar i zebramönster
samt lyssnar på sån här fin och gó musik:
NAME THE PET AND LET IT GO

Det är inte allt för långt kvar till varken studenten eller studentbalen nu och jag har febrilt letat de senaste veckorna efter klänningar som skulle fungera. Nu har jag dock hittat precis vilken balklänning jag vill ha, och inte alls dyr verkar den bli heller:


Snygg?

YOU JUST KNOW ME OUT

Jag är så trött så att det gör ont i varenda liten del av kroppen, och ändå är det snart dags för mig att gå till bussen. Mår fortfarande inte sådär som jag vill göra just nu, även fast solen skiner ute och det inte alls ser ut att vara speciellt kallt. Idag tänker jag nog i alla fall dissa vinterjackan och faktiskt köra på skinnjackan och någon stor fluffig halsduk. Då kanske vårkänslorna kommer krypande trots allt! I Gävle har det snöat de senaste dagarna, men här har vi klarat oss faktiskt.

Nej, nu ska jag gå ner och käka någon hårdmacka med ost och hoppas på bättre tider. Jag hoppas att ni får en mysig och trevlig dag i vårsolen!


WHAT IF THAT WAS YOU?

Tänkte skriva om hur roligt vi hade i Oslo tillsammans med Olle och Jim (aka. ninjaspark haha) men jag vet inte om det är en sån bra idé. När jag skrev om det på facebook så skrev en kille att jag inte respekterade min pojkvän och sen urartade det och nu pratar jag varken med honom, hans flickvän eller Felix typ. Allting är i alla fall stelt mellan mig och den sistnämde och jag vet faktiskt knappt var jag ska ta vägen eller stoppa alla känslor..

Så ja, just nu är det ingen ljus tid här i bloggen.
Mer än så vet jag inte..

WHEN IT'S COLD OUTSIDE

Fortfarande sjukt opepp på livet,
men blev på lite bättre humör när Felix skickade detta spela till mig:

Robot unicorn attack hette det visst och det ska få göra mig sysselsatt ett tag till. Musiken börjar dock göra mig smått irriterad nu så snart kanske jag stänger av den, haha. Om ni också känner er sugna på att spela så kan ni klicka här!

DON'T CALL MY NAME, ALEJANDRO

1. Igår var nog en av världens värsta kvällar faktiskt. Sjukt opepp från att ha kommit tillbaka till lilla sketna Iggesund när jag varit i Oslo med helt awesome folk, och så brakar helvetet lös med en bekant. Så ja, public humiliation på facebook är ju alltid mysigt, eller hur? Fyfan, inte roligt.

2. Rock am ring är borttaget som resmål på festivalbussens hemsida, dvs - nu måste vi sitta och krångla och försöka hitta bussar/flyg/tåg som går till en liten jävla byhåla någonstans i Tyskland. DUHHH, jobbigt! Förhoppningsvis så lyckas vi hitta ett alternativ som kostar mindre än 2000 kr per person, för i sånna fall har vi tjänat jämfört med festivalbussen.

Jaja, som ni ser är jag inte aspepp just nu.
Skriver mer senare kanske,
när jag mår bättre.

(om resan till Oslo alltså, hoho)

UNDAN FÖR PUNDARN

Nu strax så tar jag och Elin tåget mot Stockholm för att därifrån flyga till Oslo. Där ska vi kika på ninjaspark och efterfesta / hoteltrasha tillsammans med dem, kommer bli trevligt! Hoppas att ni får en trevlig helg ppl, jag kommer inte att ha möjlighet att blogga mer förrän natten till söndag eller söndag morgon. Jag hoppas att ni klarar er ändå snyggingar!LET'S GET WASTED!

THIS NIGHT WALK THE DEAD


Gerard & Lyn-Z Way as JFK & Jackie O for the Umbrella academy : DallasHelt jävla bisarrt, but oh how I love it!

IT'S EXACTLY WHAT I FEEL INSIDE
ORANGE COUNTY BLOND AND BLUE


Det finns faktiskt några reklamfilmer som jag är lite småledsen över att de inte går på svensk tv, nämligen old spice's reklamer. För er som inte vet är old spice ett lite smått ironiskt märke som producerar skönhetsprodukter för män, som duschcreme, aftershave osv. Min pappa har alltid användt old spice vad jag vet, och lukten är väl helt okej. Jag är inte hundra procent insatt i ämnet så jag ska inte säga någonting, haha. Men i alla fall - tillbaka till reklamfilmerna. Istället för att prata mer om dem så lägger jag in några nedan, så att ni kan kika själva hoho.BREAK APART HER HEART


Tänkte bara meddela att jag har stenkoll på mina favoritband, verkligen (och ironin bara flödar som ett jävla vattenfall). Ett band som jag har lyssnat på i en sisådär 7-8 år är coolboybandet Good Charlotte och dem är fortfarande lika starkt några av mina favoriter. Minns än idag hur ledsen jag blev 05' när Chris Wilson blev tvungen att hoppa av pga sina handleder, damn!

I vilket fall, så satt jag precis inne på hemsidan och en ny cd är på G, som har fått namnet Cardiology. Den skulle ha släppts redan i slutet av 09 men när de spelat in hela cd'n, så ångrade de sig och ville byta producent. De säger även att den här cd'n inte alls kommer att vara dansvänlig (som den senaste, good morning revival från 07) och att de har återvändt till sina rötter, "it's going to sound alot like Blink 182" - Joel Madden. Nu har cd'n fått releasedatumet 11 maj och jag ser fram emot det som fa-an, då jag älskar deras tidigare arbete.

Justja

Både jag och Elin var totalbesatt av ena gitarristen/keybordisten - Billy Martin. Nu när jag satt och läste lite överallt om bandet så läste jag att han:

1. Gifte sig med sin highschool sweetheart Linzi,  1 mars 2008
2. Fick en son tillsammans med Linzi (Dreavyn Kingsley Martin), 26 januari 2009

Tjejen som hänger med? (därav ironin där i början)

KICKASS!


TAKE A LOOK AT MY LIFE, ALL BLACK

Och för er som använder er av Internet explorer:

Min blogg ser fuckad ut för er. Vet ni varför? Jo,
för att ni också är fuckade -
för att ni inte använder er av mozilla firefox.

Så är det

RIKTIGA ROBOTAR DÖR INTE

De är aktuella med sitt debutalbum "Discot i vårt hjärta", som enligt mig skulle ha kommit för ett bra tag sedan. Försent eller inte, så levererar dem det som vi alla är ute efter, mysmusik som man bara inte kan sluta lyssna på. Bandet jag pratar om är självklart ninjaspark!

Det börjar bra med den helmysiga danskjävlar, men höjdpunkterna är solklart skolavslutning '90 och den helfestliga teskedslåten. Även fast jag har fått höra skolavslutning '90 säkerligen tretusensjuhundraåttiofem gånger redan och nästan mår lite illa när den börjar, så har jag ändå en skön känsla i kroppen när den är slut. Eftersom att ninjaspark är en sån trevlig och fin duo så tänkte jag att vi skulle ta oss ett litet snack med Jim Knutsson, den ena medlemmen i ninjaspark.

Tjena snygging, hur är läget?
Sorry jag har fru och barn i ett

Så, hur skulle du beskriva er musik?

Som barnmusik för vuxna

Hur länge har ninjaspark funnits?
Vi föddes på en av våra otaliga fyllor i slutet av 2005 då vi var tvungna att börja existera efter att vi supit till oss en förbandsspelning åt Alice In Videoland. så det var bara att köpa syntar och börja göra musik efter det

Är "Discot i vårt hjärta" världens bästa cd?
jag skulle inte vilja kalla det en cd utan mer snarare ett sätt att försöka tjäna pengar till mer öl

Kan du påstå att Ninjajim och Jim Knutsson är samma person?

ninjajim är nog en mycket mer civiliserad och vettig person, vilket säger det mesta om mig själv som person

Vad tycker du om slagsmålsklubben?
det är en överskattad film som jag inte visste dom hade dubbat till svenska

Nyfiken på albumet, eller kanske bara lite småsugen på Jim? I sånna fall kan du alltid ta dig en tjyvlyssning på spotify, eller helt av köpa albumet här! Sen finns det även lite andra ställen du kan hitta dem på, som dessa:
RATE YOUR MATEPeace & love
Lasse Lindh

Emmaboda
Johnossi
The smith westerns
Mustard pimp

Hultsfredsfestivalen

Hoffmaestro & chraa
Melissa Horn
Birgit Bidder
Nas & Damian Marley

Putte i parken
Skinny puppy
Timo Räisänen
Oskar Linnros

Siesta!
Bandsläpp imorgon

Arvikafestivalen
The golden filter
IAMX
Maskinen
.. dem släpper dessutom ett band om dagen veckan ut!


Och den här går varm hos mig just nu, festivalaktuella och allt- Love it, at least right now -

MITT HJÄRTA PUMPAR TILLS DEN DAN' DÅ DET FÅR PUNKA

OKEJOKEJ, lite jag dog nu eller!

De absolut hundraprocentigt fabulösa och underbara PARAMORE kommer till pier pressure och just nu känner jag att lyckan är total. Morsan lyckades verkligen pricka in en perfekt födelsedagspresent till mig då hon gav mig biljetten till dit och nu finns det väl i och för sig bara ett krux kvar; Vem åker jag dit med? Jag vet faktiskt ingen alls som har biljett dit, inte ens någon som har funderat på att åka dit. Men jag kanske kan lyckas peppa er? Liksom kom igen, det är ingenting att fundera över ens. Jag menar - allt detta på en endaste dag nere i vackraste Göteborg:KOM IGEN DÅ!

OUR LADY OF SORROWS

Jag kan knappt skriva just nu och ärligt talat så rinner tårarna ner för mina kinder. Tänkte bara kika in lite snabbt på MCR's hemsida för att kolla läget med den nya cdn, hur långt dem kommit och så. Vad möts jag av, jo denna rubrik:

One chapter ends and another begins..

Det är med hjärtat i halsgropen jag läser vad Frank skrivit, nervositeten bara sprider sig i hela kroppen och hela rummet bara snurrar när jag inser vad som faktiskt har hänt - Bob Bryar har lämnat My chemical romance. Ingen anledning nämns och hittils har jag inte lyckats hitta någon anledning någonstans heller, but I guess he had his reasons.

För att lätta upp stämningen skrev han även detta i slutet, det jag egentligen var ute efter att läsa:

"We also wanted to give you all a quick heads up on
how the record is progressing. We have been writing
some very powerful new songs so this week the four
of us entered the studio once again, and what has
been ending up on tape each night is some of the
most exciting and honest work we have ever created."


Det verkar bara vara crap som drabbar grabbarna just nu eftersom att i början av februari blev de tvugna att ställa in konserter pga sjukdom. Gerard hade fått halsskador som turligt nog skulle läka, men doktorn ansåg inte att det var okej att sjunga på ett tag. Bandet skyller på alla cigaretter & allt kaffe, haha lovely.

There's only one thing left to say, I will miss you Bob!


WAKE UP THE SLEEPERS

Ja, jag råkade skriva fel.

READ THE TEXT


MY FIRST LOVE, TOUCH MY HEART FOR THE FIRST TIME

Nu tänker jag berätta någonting stort för er kära läsare!
Härmed har jag nu officiellt tagit bort min blogg från
kategorien metal i bloglovin's system!


Varför? Finns en enkel förklaring - min blogg handlar inte endast om metal, inte ens främst om metal längre. Nu kan ni finna den under kategorien "allmänt om musik" eftersom att det är väl så det ligger till? Jag skriver om den musiken jag är into just för tillfället, och det kan variera från lady gaga till behemoth till darin - så varför låtsas som att jag är värsta coola rockbruden som tar på mig själv till bilder av randy blythe och simon cruz?

Haha, nu kanske jag inte ska gå till attack mot folk, så jag lugnar ner det ett snäpp. Det är bra att det finns folk som bloggar om allt möjligt, variation är väl det som vi alla vill åt. Så det är självklart att det är underbart med tjejer och killar som bloggar främst om metal, jag är bara inte en av dem längre. Dessutom får folk tänka på att det inte ska gå till överdrift, vilket jag anser att vissa är på väg mot. Kan även säga att jag håller med Lisa i det hon skrev för någon dag sedan, till hundra procent!

Nu när jag blivit såhär cool och mångsidig så tänker jag skriva om precis det jag vill, precis det som faller mig in just för dagen. Tror att det kommer att bli mycket roligare att läsa då, när jag inte måste hålla mig inom en speciell ram. Jag planerar att bli mer personlig, mer mångsidig och mer pinsam - för ni skulle bara veta hur flamsig och pinsam jag är irl. Haha, ni som känner mig vet! Dessutom tänker jag satsa på att bli rak som en jävla planka och verkligen speak my mind, säga som det är och vara ärlig till tusen. Inget mer lallande och ingen mer försiktighet, from now on är jag mig själv!

Jag hoppas verkligen att ni stannar, även fast jag inte är lika cool längre (HAHAHA) eftersom att det kommer garanterat att bli roligare att läsa min blogg nu. Kan börja med att erkänna att jag är smått pedo since this guy gives me butterflies in my fkn' stomach:okej, kanske inte pedo - men pls, the dude's born 1994! Geez..

I SHOULDA LEFT MY PHONE AT HOME CAUSE' THIS IS A DISASTER

- Nej, jag tänker inte börja aggra och skriva långa haranger om hur kasst det var att Anna Bergendahl vann melodifestivalen i år. Hon vann för att svenska folket tyckte att hon var bäst, vad spelar det då för roll om små töntiga bloggerskor som inte finner något annat än metal värt - klagar över att hon var kass och att Sverige suger? Skrattretande bara.

- Nej, jag tycker verkligen inte att bullet for my valentine's nya video är kickass, snarare fail-ass som fan. Inte alls lika bra som något från the poison och verkligen inte som något från scream aim fire, bara crap. Sen tänker jag gå emot er alla ännu en gång, och säga att omslaget till det nya albumet "Fever" (som kommer ut 27 april) är totalt jävla skitsnyggt! Jag älskar färgerna, älskar motivet och jag älskar VERKLIGEN handen. Punkt!


- Nej, jag tycker inte att det är okej att skinnjackor i MC-modell blivit super hot hot HOT just i år när jag faktiskt för första gången har råd att köpa en. Detta betyder givetvis (så töntig som jag är) att jag väljer en annan vår/sommarjacka i år.

Det enda som jag faktiskt är superpsykat överlycklig för just nu (och har varit de senaste dagarna) är som ni kanske redan har kunnat gissa, Lady Gaga's nya video till en av de bästa låtarna ever; Telephone! Jag har nog kikat igenom videon 10 gånger och den blir bara bättre och bättre för varje gång. Ni minns väl hur jävla hyper jag var över videon till bad romance? Geez, videon till Telephone är tusen gånger bättre, helt obeskrivligt!

"But you can still see the crack in that motherfuckers reflection"

THE VIOLET HOUR

Smakprov på bilderna från spelningen igår @ Maxim

 

Helt oredigerade.
Ska väl sitta och redigera under veckan,
sen slänger jag väl upp alla på Maxims facebook.
Keep an eye open!


DID I EVER TELL YA ABOUT THE TATTOO ON HER BREAST

Ikväll klockan sju så är det dags för alla 80'talsrockers att bege sig mot Maxim för att kika på de elektrifierande pojkarna, som kommer att ge oss en redig show! Sen efterfestar vi in till sent på natten och lever livet. VI SES!

HAN SOM TUGGAR MED ÖPPEN MUN DÖR

IKVÄLL IKVÄLL IKVÄLL!

Känns bra att jag ska iväg till Uppsala runt tre med personen som jag allra mest älskar att vara med, min bästaste bästa vän Elin. Ikväll ska vi hinka i oss bira, släppa taget om våran strukturerade vardag och bara dansa för kung och fosterland till tonerna av underbaraste Slagsmålsklubben.

Vi har tillsammans redan sett detta makalösa band, efter en tung arbetsdag på arvikafestivalen 2008! Jobbkläderna var fortfarande på, men längst fram vid kravallerna i mitten stod vi, inne på apollo. Helvete, måste då medge att det var en av de bästa konserterna i mitt liv samtidigt som en av de sämsta. Vet givetvis att man brukar bli jävligt pressad på konserter, men det här var extremt! Snälla, jag har stått näst längst fram på Marilyn Manson, längst fram på Nine inch nails, längst fram på KoRn - jag vet vad jag snackar om! I dagar efter slagsmålsklubben hade jag mörkröda och inåtbuktande märken där min bhbygel gått och kroppen bultade som efter en riktig fight. Eftersom att jag är så kort så blir det ett otroligt tryck på just bygeln, då den precis träffar kravallerna. Helvete säger jag, men fan vad värt det var!

slagsmålsklubben arvika 2008
YOU'RE OUT OF MY LIFE, IT CUTS ME LIKE A KNIFE

I flera dagar, flera veckor - har jag burit på någonting som bara blivit tyngre och tyngre. Jag har varit så förvirrad och arg men nu har allting bara övergått till sorg, olycklig och djävlig sorg.

Han vill inte vara min vän längre, inte min vän - och absolut inte min bästa vän. Han var den jag kunde prata med om allt, den som alltid fanns där när jag inte klarade av att leva, den som räddade mig när mitt liv var som skörast. Han som fanns vilken tidpunkt på dagen jag än behövde honom, den killen som jag aldrig någonsin kunde tänka mig att lämna - han jag alltid skulle finnas för, kommer att finnas för.

Kärleken som övergick till en stark vänskap, en sån stark vänskap som jag nästintill aldrig känt på, har nu bara slängts för att dö. Jag har inte fått veta vad jag gjort, vad han känner, varför han inte vill vara min vän - ingenting.

Det enda jag vet är att det tydligen inte passar sig att vi är vänner längre, och detta säger han nu? Efter år av vänskap, en berg&dalbana på gott och ont, så släcker han lyset och lämnar mig ensam i mörkret. Efter flera månader av intensiv längtan efter att få känna hans lukt och stå i hans famn, känna sig trygg och hel - så finns där ingenting mer att längta efter, bara en tyst telefon och en intensiv längtan som med våld måste släckas och tystas.

Jag grät mina ögon ur mig, jag grät och grät och grät tills jag inte viste vart jag befann mig någonstans, för att du inte fanns här. Jag har längtat så efter min bästa vän, som efter några månader i Norge inte ens finns kvar. Vad har jag längtat efter? En person som sakta men säkert tynat och försvunnit..

Om du bara kunde berätta vad jag gjort? Bara säga varför vi inte kan vara vänner mer, varför du inte vill ha mig i ditt liv - så kanske jag kunde börja bearbeta och glömma. Men som det är just nu, så trampar jag bara ett djupare och djupare hål som leder rakt ner i fördärvet.

Du är min bästa vän,
för alltid -
vad du än tycker och tänker.
Och hur mycket du än inte vill ha mig,
så kommer jag
ALLTID
att vilja ha dig i mitt liv.

Och glöm aldrig,
att jag älskar dig.


COVER ME IN GASOLINE

Nu åker jag iväg och jobbar i Gävle
så mig hör ni inte av igen förrän runt 23.00 ikväll!


Hoppas att ni får en bra dag!

LUCKY FOR YOU, ROCK BOTTOM IS IN SIGHT

Och för er som inte redan sett det så fyllde jag 19 år idag den 8e mars, vilket var fetnice. Har ätit en massa onyttigheter samt en otroligt god middag (som dock avbröts av lite familjegräl). Nu ikväll har jag suttit här, töjt mitt öra till 24 mm samt pressat i en 2mm's hästsko i min nos - min septum dvs haha. Ser lagomt brutal ut nu, lol.

Och vad fick jag för något?


konsertticks, david beckham signature parfym + body lotion, 500 kr på H&Mpier pressure och parkway drive, MY HAPPINESS IS COMPLETE!


+ kaffepanna
ugnsformar i keramik
600 kr kontant
1000 kr på kontot
kökshanddukar
ljuskyktor på fot
vinglas osv.

Märks att jag ska flytta hemifrån snart va?


Men egentligen så har jag redan fått världens bästa present,
och det är du älskling.

Jag älskar dig!HOW DOES IT FEEL TO KNOW YOU BROUGHT THIS SHIT ON YOURSELF


Okej, jag har slarvat med bloggen de senaste dagarna och har psykiskt dött lite halvt om halvt. Läget hemma är inte det bästa och samtidigt så ska jag försöka vara glad över att jag precis fått lov, ett jobb & har ett helt underbart förhållande. Det krockar lite, och får mig inte alls att må speciellt bra tyvärr.

Men lite att säga angående de tre konserter jag varit på
de senaste dagarna har jag då i alla fall.

- Varning för wall of text!Onsdagmorgon och jag sitter på lektion, får plötsligt veta att jag står på gästlistan till Kent som ska spela på läkerol arena samma kväll. Impulsåker in till Gävle mitt på dagen och möter upp min pojkvän och vi fikar lite på stan. Sedan blev det förhäng hos Malin tillsammans med henne och Elin, där vi hinkade lite bira och spelade Wii.

Kent var självklart musikaliskt helt perfekta och Jocke sjöng som en Gud, men hela konserten kändes så stel och inövad. Dem spelade en massa nytt från Röd (inte konstigt) men ingenting äldre än Hagnesta hill, om jag inte missade något. Kändes ganska tråkigt, då jag älskar allt det gamla i princip. Var i vilket fall som helst en helkul kväll som jag gärna skulle göra om inom en snar framtid.


Kom ur sängen lite för sent och fick stressa in i duschen, stressa ihop lunch och sminka mig på tåget. Detta var min och Felix's första konsert tillsammans och den visade sig i slutändan vara väldigt nice! Vi anlände till arenan runt sju och då hade redan det ena förbandet börjat lira, between the buried and me - som vi dissade ganska fort, redan efter en låt. It wasn't our cup of tea I tell ya! Efter fiaskot hinkade jag en öl i sorgen över att merchen var så dyr och strosade sedan tillbaka till scenen för att kika på mina älskade pojkar i august burns red. De inlädde med back burner och var suveräna, ända från början till slutet! Efter dem lirade job for a cowboy (bättre live än jag trodde och jag blev väldigt imponerad över ena killens töjar, haha) och slutligen lamb of god, som vi bara såg en låt med. Efter detta tog det oss några timmar att komma hem, men att sova i sin pojkväns knä på en buss som åker berg&dalbana är faktiskt helt okej!


Konsertdags på underbara Maxim, och denna lördag var det inga mindre än scar symmetry samt HYPOCRISY som skulle inta scenen. Eftersom att vi var underbemannade och det faktumet att min kamera försvann spårlöst bland alla kläder i garderoben (där jag hjälpte till), så blev det dock inga bilder som jag lovat. Först var det inte alls mycket folk där, men sedan kom det en fuckin' tsunami med människor i alla åldrar och bombade Maxim. Blev riktigt stressigt i garderoben och jag vet inte alls hur många gånger vi krockade med varandra och jag svor högt. Dessutom kom det kontinuerligt folk, så dörren stängdes aldrig och jag totalt frös ihjäl. Jag hann dock kika lite snabbt på både scar symmetry och hypocrisy och kan fastställa att båda två är riktigt grymma band! Skulle dock inte ha skadat med lite mer mellansnack från hypocrisy's del, som min pojkvän sa.


Det slutar dock inte här utan redan på onsdag är det konsertdags igen och då är det dansanta SLAGSMÅLSKLUBBEN som står på schemat för mig och Elin & Uppsala konsert & kongress is the place to be. På lördag slår vi upp portarna på Maxim igen (denna gång med kameran i högsta hugg) och vi välkomnar Electric boys samt Gasoline queen. Känner ni peppen? Det kan jag lova att jag gör i alla fall!

DECLARATION OF WAR

Dubbel besvikelse, för jag hinner fan inte blogga idag heller. Från 12 till 5 har jag varit på kurs för mitt nya jobb, och sedan har jag stressat i mig mat och fixat mig lite. Strax glider jag och Felix iväg till den tredje spelningen på 4 dagar för mig, haha. Så nu har jag både Kentspelningen och august burns red / job for a cowboy / lamb of god spelningen att skriva om, men ni får veta allt om alla imorgon eller på måndag!

Ikväll är det Maxim som gäller och musiken vi peppar är; Scar symmetry samt HYPOCRISY!

I hope to see you all there tonight,
cause' it's going to be pretty awesome!

*

Yesterdays awesomeness;CATHARSIS FOR THE BURIED

Egentligen skulle jag helst vilja sätta mig ner nu och skriva en lång och utförlig recension om konserten med Kent som jag var på i förrgår, men tiden finns inte. Jag var inte helt nöjd efteråt kan jag ju börja med att säga i alla fall..

Om en timme ska jag ha plattat håret, käkat mat & stuckit iväg till tåget till Stockholm. Ikväll är det Lamb of god, august burns red, job for a cowboy samt between the buried and me @ arenan. Peppen finns i hela kroppen, ända ut i fingerspetsarna som jag just nu trycker mot tangenterna.

Vi hörs imorgon!


HE WAS BOUND AND GAGGED, RAPED ON THE ROADSIDE

Jag som är en riktig festivalnörd och vet det mesta om de flesta svenska festivalerna, tänkte langa en liten häftig sammanfattning av de senaste bandsläppen från de fetaste festivalerna. Enjoy!


30 seconds to mars
Killswitch engage
Midlake
The dirty youth
The hives
Empire of the sun
Bob hundWelle:erdball
Babian
Andreas Grega
Uffie
Feadz
Entombed
Kalle Bah
Rex the dog
Andreas TillianderRöyksopp
Thåström
Built to spill
The hives
Bruket
NäääkA day to remember
The hives
Wolfmother
Mastodon
Them crooked vultures
Shout out Louds
Gallows
Donkeyboy 
Tutankamon
Andreas GregaRegina Spektor
The twelves
Donkeyboy
Owl vision
Ou est le swimming poolJohnossi
Teddybears
Elliott Murphy
Oskar Linnros
Dream evil
STOR
PascalThe sounds
N.E.R.D
Danko jones
Adept
The hives
Invasionen
Bruket
The knockouts
Masshysteri


Vilken är ni mest sugen på just nu?

A WORLD WITHOUT YOU IS A WORLD I COULD ONLY WISH FORGif Created on Make A Gif


Blev sugen på en ny väska, så jag sydde en utav ett örngott.
Sen klickade jag fram ett snyggt tryck,
skissade upp trycket på väskan,
som jag sedan fyllde i med textilfärg.
I like it!

I WANT YOUR LEATHER STUDDED KISSHon lovade oss på Grönan att hon skulle komma tillbaka - hon lovade att nästa gång skulle vi se henne på en arena - och den här gången uppträder hon för oss på självaste Ericsson globe i Stockholm. Den 7 maj 2010 är datumet du skriver GAGA på i din kalender och biljetterna släpps via live nation på fredag kl. 9.00.

Gaga @ Grönan, by me.

RSS 2.0