VAMPIRE HEART

5d3fd840e9e1f617c96a8ad4cc2ac95b.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikväll är jag farlig ;D Har varit med på lite soundcheck nu och allting kommer att bli grymt. Vet att ni är avis på mig ;D Snart drar det igång! Have a happy halloween!

 


SO DRINK THE CYANIDE

Innan klockan fem ska jag vara på maxim och förbereda för ikväll. Jag kommer att vara utklädd till vampyr (jag vet, tråkigt och klassiskt, men jag kom inte på något annat :C) och ja, allt kommer bara att vara så jävla roligt! Kanske mobilbloggar lite ikväll, vi får se hur mycket tid det finns över till sånt. Ikväll kommer att bli tidernas bästa halloween, and you know it! Deathstars, here I come!


SHE'S GOT THE LOOKS THAT KILLS

Strax kilar jag iväg till Maxim och förbereder lite innan morgondagen, dagen jag väntat på i flera veckor - halloween experience på maxim med DEATHSTARS! Känner mig lite krasslig i halsen dock men hoppas på att detta går över tills imorgon - annars .. går jag under.

Ikväll blir det kanske bio, om jag inte jobbar - och sen mys & slagg med min bästa vän elin.

Festa lugnt ikväll party people!



här!

I'M SORRY FOR BLAMING YOU

Okej, klockan är just nu 04.45 och jag har ont i magen. Har spelat wow hela kvällen, vilket har varit awesome. Nu blir det dock en date med kudden, och självklart - sova brevid min pojkvän. Det kommer att kännas awesome, dels för att vi träffas så sällan och dels för att jag är så helvetes kär i honom. Hoppas att ni också sover med någon ni tycker om inatt.
Sov gott!

NO ONE WILL EVER KNOW

Kvällens tips, från mig till er;


Nu ska jag spela wow men jag hoppas att ni har det bra på era lov


DRESSED UP IN EVENING WEAR



I onsdagskväll när jag låg och zappade bland alla de 648733 kanalerna vi har i vårat utbud så stötte jag på en väldigt trevlig serie - Reaper. Jag fastade på en gång och blev lite ledsen i ögat när avsnittet var slut. Reaper handlar om Sam, han har hoppat av skolan och jobbar på en stor elkedja. När han fyller 21 visar det sig att hans föräldrar sålde hans själ till djävulen och att han måste börja jobba som djävulens prisjägare från och med sin 21:a födelsedag. Verkar awesome va? Läste dock att dem la ned serien efter två säsonger, så serien är inte speciellt lång. Det finns sammanlagt 31 avsnitt á 42 min (säsong 1: 18 avsnitt, säsong 2: 13 avsnitt).

källa; wikipedia



THROUGH THE GATES OF HELL


Ni får ursäkta att det inte händer så jättemycket i bloggen just nu,
men jag har som sagt lov. Det här lovet för mig består av sjukt mycket sömn, en massa tvtittande och en massa wowspelande. Därför blir det inte jättemycket tid över till bloggen, och jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva om.

Som sagt så pressar jag inte ihop inlägg om jag inte känner för det. Jag tror inte på att bra inlägg i en blogg blir framställda om man inte känner för att skriva. Kanske kommer något ikväll dock, innan jag glider iväg till krogen. Vi får se!

Idag; wow, dusch, doktorn och stan med mamsi och sedan förfest och utgång med malin m.fl.

Känns som att detta kommer att bli en bra onsdag!

vad ska ni göra idag?



THE BATS HAVE LEFT THE BELL TOWER

inspired by vampires

wildfox couture







Someday-store.com





vampfangs.com




nordstrom.com



(Bild 1 & 2, tack till snygg-deb. Alla bilder är klickbara
- klicka så kommer du till bildens källa)

THE FUNERAL OF HEARTS












KITTY LITTER

Om ni vill göra mig glad, samt - lättare hålla reda på allt nonsens jag skriver om dagarna i min awesome blogg, så kan ni följa mig via bloglovin'! Gör du det redan? Tack! Kommentera gärna och berätta vem du är! Jag är väldigt mån om mina läsare och vill gärna veta vilka ni är. Dessutom så är det bara 3 ynka personer till som behöver prenumerera så är jag uppe på det magiska numret 30, så kom igen - lägg till mig gorgeous people!

Och för att göra detta ännu enklare för er;

bloglovin


SHE'S THE GIRL AT THE VIDEOGAME-STORE

Just nu; Nyss varit på affären och handlat: en monster energidryck, två chokladbitar samt ett paket brago-choklad. Väntar på att uppdateringarna till wow ska bli klara så att jag kan börja spela. Tills dess: MORTAL KOMBAT!

 

 


I COULDN'T HIDE THE EMPTINESS

Jag vaknade precis.. Det betyder alltså att jag SOV TILL 4?! Ah, vad är det för fel på mig? För ca ett år sedan sov jag alltid till 3-4 på eftermiddagarna, om jag fick sova utan klocka. Jag vill verkligen inte glida tillbaka i den vanan, för jag hann aldrig göra någonting om dagarna då. Dagen är ju liksom mer eller mindre slut när klockan är 4. Men jag kanske får skylla mig själv? Jag låg och spelade mortal kombat till 3 på morgonen, hahah.

Så, vad händer idag?

Jadu, inte ett skit. Jag har lovat att laga middag åt hela familjen, vilket jag lär göra runt 5. Jag vet inte alls vad jag ska laga men jag misstänker att la familia vill ha någonting med kycklingfilé, haha. Mamma gav mig en liten diskret hint igår. Ikväll är förhoppningsvis uppdateringarna av wow klara på min bärbara (dvs den jag sitter vid nu) eftersom att det var helt omöjligt att spela på min stationära. Vårat modem har gått sönder, så det är bara trådlöst som fungerar - alltså fungerar det inte med en nätverkssladd. Jag installerade ett trådlöst nätverk via en liten usb på min stationära men FYFAN vad segt det gick. Dvs - wow fungerade inte.

Så nu hoppas jag på att min bärbara (har installerat spelet över natten) funkar. Fungerar det inte så går jag och lägger mig igen efter middagen, hahah!

Just nu;

 


THE END IS NEAR

Imorgon börjar officiellt höstlovet och GOD i'm so happy! Har en vecka framför mig av oavbruten sömn, wow-lirande, mys&kläm med min baby, kompishäng och sist men inte minst - en stor jävla brakfest på maxim på lördag! Det är ett bra tag sedan som jag fick jobbet, men det känns fortfarande helt overkligt.

Om 6 ynka dagar ska jag få träffa mina största idoler of all times, Deathstars. Vet faktiskt inte riktigt om jag ens har förstått att det är sant, att det faktiskt är mig det handlar om. Kommer dock inte att stå och skrika som en liten tjej och gråta elefanttårar, utan jag ska uppträda profesionellt, lugnt och sansat. Jag är inte där för någon meet n' greet, utan jag är där för att göra mitt jobb, dvs vara värdinna - se till att dem har allt de ska ha innan de kliver på scenen osvosv.

Jag är nervös, men också sjukt peppad. Jag hoppas att alla kikar förbi, det kommer att bli en oförglömlig kväll!

Biljetter finns på entregavle's hemsida.


TIME FOR CAKE AND SODOMY

3 awesome songs by Marilyn Manson;

> Coma white
> Arma-goddamn-motherfuckin-geddon
> I don't like the drugs (but the drugs like me)


Min favorit video med the man;



BLACK HOLE SUN


(Varning, vill ni inte läsa allmänt jobbiga tankar kring idol, klicka er vidare!) Ända sedan Nicklas framträdande i idol så har jag haft hans version av Soundgardens "black hole sun" på hjärnan. Tyckte att det var helt fel att han fick åka hem och hans framträdande var en av dem bästa - någonsin.

Nej, den som skulle ha lämnat idol i fredags var nog Reza. Jag är trött på att lyssna på samma gamla röst som är helt utan variation. Den känns monoton och skittråkig! Hon impade på mig i början pga hennes röst, för den är stark och bra. Men efter ett tag känns den bara tråkig och utan variation.

Annars så avskyr jag Rabih, så han får gärna åka hem frivilligt -.-

Originalet; Soundgarden - Black hole sun

 

 


AND WHEN I CAUGHT MYSELF

Okej, nu har jag kommit på mitt lösenord till mitt wowacc. Men med min ovanliga otur så hade swedbank nå hemsideuppdatering osvosv just inatt, så jag kunde inte fylla på det.. Hemsidan skulle fungera som vanligt igen vid 4 dock, och nu är hon ju 4.. SÅ NU SKA JAG SPELA WOW!

Jag behöver det här efter en lite halvtaskig kväll faktiskt, så någon sömn blir det nog inte inatt. Jag hoppas att ni har haft ett fint lov hittils (okej, jag vet att det egentligen inte har börjat än) för mitt är just nu okej i alla fall. Har lyckats rädda en jobbig sak som jag fått reda på idag, med mitt älskade wow.

I AM FINISHED WITH YOU

Dem reaktioner som dykit upp angående mitt förra inlägg är fasen fina. Hahah, jag tänker väl inte kommentera så mycket av det, men kan tänka mig att många blev förvånade i alla fall.

Just nu; Kan inte komma på mitt lösenord till wow så jag bryter ihop snart.. allvarligt :C

THERE'S A CLASS FOR THIS

Okej, nu kan jag lova att alla metallovers där ute aldrig mer kommer att vilja läsa min blogg. Men det är värt det, för i en blogg ska man väl kunna vara ärlig? Eller hur?

Innerst inne vill jag;

- Förstora mina bröst till en stor C - liten D
- Använda heels varje dag, riktigt höga jävlar!
- Gå runt i rosa velour hela dagarna
- Svälta mig själv för att bli skitsmal
- Göra någorlunda classy utvik, dvs NAKENBILDER där jag inte visar what's between my legs
- Vara vit
- Vara rik
- Flytta ifrån Sverige
- Ha en garderob fylld med kläder .. tjejkläder!

Nu kommer tretusen personer att ändra uppfattning om mig (säkert några av mina vänner med), men so what? This is me, and that's what this blog is about, RIGHT?! Ärlighet är vad man vinner på i längden i alla fall så.

Någon jävel undrar säkert över varför jag i princip jämt använder "killkläder" och sneakers om nu detta (se listan) är vad jag egentligen vill. Det finns ju ett logiskt svar på det också; Jag har aldrig riktigt sett ut som en tjej - någonsin! Dvs, lite svårt att bara hipp som happ byta stil på någon dag. Eller är det för svårt för att förstå för er?

Jag är brutalt ärlig idag - mot mig själv och mot alla andra.


För att göra en sista confession;
Jag anser att Kissie är JÄVLIGT brutalt skitsnygg! (Om man bortser från läpparna)



här!

KINGS AND QUEENS


En höjdpunkt i vinter förutom julafton och allt annat vintermys är 30 seconds to mars nya cd som är planerad att släppas den 8 december! Den första singeln "Kings and queens" finns redan ute för lyssning på youtube och spotify och fasen, det låter riktigt bra! Det nya albumet, som ska heta "This is war", är producerat av Flood (U2, Depeche Mode, Nine Inch Nails), Steve Lillywhite (The Rolling Stones, U2) samt Thirty Seconds To Mars själva. Seriöst, hur ska det kunna bli annat än bra?

Jag tror personligen att det kommer att bli svårt att slå det förra albumet (A beautiful lie) eftersom att det i min mening är lite av ett underbart konstverk. Vad tror ni?



VIOLENT PORNOGRAPHY

Ett betéende som jag måste avvänja mig vid är att jag ibland strunar i att gå i skolan om jag inte har något viktigt att göra / många lektioner. Jag har varit i skolan i måndags och jag var på 1 av 2 lektioner igår = hela min vecka. Fan, jag måste skärpa mig! Oftast så är det dock inte med mening då jag faktiskt sover över bara, men ja .. Jag måste gå och lägga mig tidigare.




Sångaren i Aiden (samt även i projektet William Control) Wil Francis blev den 10 oktober pappa! Han och hans fru fick tillsammans en son och Wil verkar gladare än någonsin! Jag tror att han kommer att bli en perfekt pappa, eller vad tror ni?

källa; twitter

från Wil's twitter;



här!

GREAT MILENKO

Jag känner mig allvarligt rätt gammal (om man bortser från tiden på dygnet) just nu. Jag har suttit och klippt i en massa tidningar och håller på och fixar och trixar med min kokbok (snarare recept i plastfickor i en pärm) som jag vill ha riktigt fylld när jag flyttar om ca 9 månader. Dessutom så satt jag nyss och läste igenom 4 stycken "allt i hemmet" ordagrant i princip samt skrev en lång lista på allt jag behöver när jag flyttar hemifrån.

För några dagar sedan köpte jag även en diskborste.

Jag tror att jag har tjänat grymt med vuxenpoäng på senaste tiden, eller vad säger ni?

WELL BABY THEY'RE TUMBLING DOWN

Jag vet inte, men det känns lite småjobbigt att sitta och skriva ett arbete om RnB när man personligen föredrar att lyssna på, huvudsakligen, metal. Äsch, jag försöker att skriva stödord och lite annat smått och gott för att kunna stoltsera med en riktigt trevlig redovisning imorgon på kulturhistorian (ett bra betyg är ju fortfarande ett bra betyg, även om det innebär att jag måste gräva mig djupt ner i RnB träsket).

Så just nu går en massa sötsliskig RnB på högvarv på spotify. Allt från Beyonce (därav inläggets rubrik) till gammaldags Roy Brown. Kan lugnt säga att man märker en oerhört stark kontrast mellan dagens och dåtidens RnB. Äsch, nu ska inte jag fortsätta att plåga er med detta dravel. Bjuder istället på lite nytagna bilder på me, myself & I;




FAST & BEAUTIFUL

Jag blev så jäkla sugen på designändringen så jag började fixa och trixa omedelbart! Är långt ifrån klar, men nu kan ni ju i alla fall se vart det är på väg. Hoppas att ni gillar den!

Vi är just nu inne i sista veckan innan höstlovet, och fan vad skönt det känns! När lovet smyger sig på ska jag storstäda, plugga lite, jobba på maxim, åka och kika på parlamentetinspelningen i stockholm, umgås med min pojkvän osvosv.

Vad ska ni göra på lovet?

Jag hoppas även på lite fest, även fast pengarna har gömt sig någonstans (för på mitt konto finns dem då fasen inte, haha). Var på spelning i fredags och på födelsedagsfest i lördags men ändå så är jag inte nöjd? Kan inte låta bli att längta efter en riktigt fet hemmafest någonstans där man känner nästan precis allihopa. Visst vore det helt underbart?





här!

SOUND THE ALARM

Anledning till att jag inte skriver speciellt mycket just nu; Planerar en riktigt stor ändring i designen på bloggen. Tänker ändra i stort sett allting! Sitter just nu och klurar på en header. Om någon dag ska allt vara uppe och jag kommer att ha kommit igång med skrivandet igen.

3 awesome songs by The devil wears prada

> Dez moines
> You can't spell crap without "c"
> HTML rulez d00d



här!

YOU CAN'T SPELL CRAP WITHOUT "C"

Har suttit med kalendern nu i en kvart och bläddrat runt, ändrat och skrivit in nya saker. Har kommit upp en hel del nytt, åtminstone på konsertfronten, som man vill gå på. Pengarnas frånvaro i min plånbok svider väl en del, men jag lägger i stort sett helst pengar på konserter ändå.

kalendarium, update

  • 31 oktober, Deathstars & Red cell @ Maxim
  • 10 november, The devil wears prada, your demise & jesaiah @ klubben
  • 14 november, Detektivbyrån @ strand
  • 18 november, Eastpak antidote tour @ klubben (?)
  • 11 december, Taste of chaos @ hovet (In flames, Killswitch engage osv)
  • 6 januari, Linda Felix 1 år
  • 11 januari, Enter shikari @ debaser slussen
  • 13 januari, The 69 eyes @ debaser medis (?)
  • 30 januari, The black procession tour @ arenan (all shall perish, machine head, hatebreed, bleeding through)
  • 25 februari, Close-up båten (Deathstars, dark tranquillity, cult of luna osv)
  • 5 mars, August burns red / Lamb of god / Job for a cowboy / Between the buried and me @ klubben



Just nu; Parkway drive

OCEAN OF APATHY

Just nu; PEPPAR DS DEN 31 OKTOBER OCH FEST IKVÄLL I FORSBACKA!

(I USED TO MAKE OUT) WITH MEDUSA

PARTY TIL' YOU PASS OUT DRINK TIL' YOUR DEAD
DANCE ALL NIGHT TIL' YOU CAN'T FEEL YOUR LEGS


Igår var jag, Elin, Madde & Daniéla på Bring me the horizon's spelning på klubben i Stockholm. Vi köade inte ett piss, pga regnet, så vi satt inne på cafét vid arenan istället. 15 minuter innan insläpp drog vi på oss jackorna och vem går förbi oss då om inte Oli Sykes? BAH jag och Madde förvandlades på 3 sek till 2 små piniga fangirlz. Vi vågade dock inte gå fram till dem (Oli, hans bror och merchkillen). Och ja, man ångrar sig i efterhand - det gör man alltid.

Förband var Herbrightskies (helt okej) och Adept (som är sjukt underskattade, rly). Spelningen var helt crazy och Elin och jag moshade, hoppade, skrek och svettades som idioter. Jag svettades ut alla 3 öl jag druckit innan i baren i väntan på BMTH.

Konserten i sig var väl inte über, men det viste man ju redan sedan innan. Oli Sykes är inte en livesångare, även fast han är sjukt bra på scenen (publikkontakt är en stor del av grejen liksom). Jag skulle nog ge den 8/10 pga den sköna stämningen.

Bästa låten;
Football season is over samt Suicide season. Dem inledde med Chelsea smile som även den var grymt bra faktiskt.


PROPANE NIGHTMARES

Min helg var helt fantastisk!

Fredag; Utgång - Rockbaren. Riktigt fint ställe! Dock lite synd att det inte var mer folk där. Drog sedan vidare till jazzettornas (musikettornas) nollning på sjömanskyrkan. Har då inte sett en hemskare syn på väldigt länge må jag säga. Fulla jazzare, både ettor och treor, som knappt kunde gå. De ragglade fram hit och dit och spydde på passande ställe. Förstår inte syftet med sådana fester, vad får man ut av det? Jo, en redig bakfylla och ett mysigt uppvaknande på morgonen med spy-andedräkt.

Lördag; Träffade Elin en sväng på förmiddagen. Mötte Mathias på stan, köpte en jacka, åt en cheeseburgare, träffade Felix's barndomskompis Anders.
Kvällen var en helt annan historia. Blev bjudna till Maxim av Max (Som gett mig jobbet under Deathstars/Halloweenfesten) för att kika på Sirqus Alfon. Herregud säger jag då bara, har inte sett något så bra på hur länge som helst! En blandning mellan tv-spel, covers och en hel massa roligheter. Går inte att förklara! Smyg er in på sirqusalfon.com!
Efter föreställningen så blev vi kvar på Maxim. Vi drack lite öl och träffade dem medverkande samt manegen som hade haft något slags möte där. Max presenterade mig för b.la Clownen Manne. Kvällen var bara så UNDERBAR!

Söndag; Trött som ett as. Jag och Felix lirade lite farmville, pluggade lite och käkade mysig lunch på George.





WHEN LOVE TAKES OVER

Såg nyss idol - erik och calle var bäst!

Nu blir det utgång, så vi hörs imorgon. Hoppas att ni får en mysig fredagkväll :)

GOOD OLD FASHIONED LOSS

Jag sitter just nu med ett block framför mig och försöker skriva här ändå. Ska skriva en rapport om en hemlab som vi gjort till natur B och jag känner absolut inte för det. Jag känner fan mer för att hoppa ut genom fönstret med huvudet före! Efter detta självplågeri ska jag även skriva en novell om ondska till svenskan imorgon, känns inte som att jag har någon ork alls kvar i kroppen..

Ikväll när jag är klar med allt ska jag dock krypa upp i soffan med mamsen och kalle, dricka några koppar kaffe & té och titta på lite välförtjänt tv (det enda jag sett den här veckan är svenska hollywoodfruar i princip)! Ska försöka smälta det faktum att jag faktiskt snart klarat av den här helvetesveckan (HAR ALDRIG HAFT SÅHÄR MYCKET PLUGG PÅ EN VECKA) och möjligtvis försöka spåna lite på en ny header. Har varit ganska så trött på min nuvarande ett bra tag.

Just nu; The 69 eyes - The chair



ALL THESE THINGS THAT I'VE DONE

Hela sanningen är väl inte ute. Jag är nog inte bara upprörd över skolan just nu, allt plugg åså, utan jag har även en del personliga anledningar. Har känt mig som en del i en nedåtgående spiral nu i flera veckor och jag blir allvarligt lite rädd för mig själv ibland.

För er som inte känner mig speciellt bra så har jag sedan flera år tillbaka varit sjukligt deprimerad. När jag var 10 började jag att skära mig, vilket jag dock inte gjort nu på ca 2 år, och mina vredesutbrott var inte få. Fick gå i en slags familjeterapi med min ensamstående morsa, min alkoholiserade pappa var ju inte mycket att ha.

Tänker väl inte rabla upp hela min barndom här för en massa människor jag inte alls känner, men ingenting har varit lätt. Idag när allting är otroligt lätt i jämförelse så är jag ändå inte helt frisk, vilket jag nog aldrig kommer att bli. Ibland får jag mina svackor, vissa gånger djupare än andra - som nu. Känner mig helt utpumpad på livskraft och ork.

De senaste veckorna har varit en djup svacka och det känns som att jag aldrig kommer att hitta stegen som tar mig upp igen, men inom en snar framtid är jag väl där.


CLOSE YOUR EYES FOR THE LAST TIME



linda ♥ felix 9 månader igår

Idag har jag
  • försovit mig
  • dvs inte alls varit i skolan
  • läst i min nuvarande bok, människohamn
  • nästan skrivit klart min panofskyanalys
  • ätit en mumsmums

Idag ska jag
  • läsa ut boken
  • skriva klart panofskyanalysen
  • käka paellamiddag
  • påbörja en novell om ondska
  • komplettera mitt samhällsarbete

I veckan ska jag
  • skriva naturkunskaps prov
  • skriva en labbrapport om en hemlab
  • religions frågor om buddhism
  • instuderingsfrågor, alternativ medicin
  • göra pärlplattor till mitt konstprojekt

Någon mer än jag som känner sig stressad?

DO IT OR DIE

Okej, jag har inte så mycket mer att säga än att skola suger. OKEJ?! Känns bra att jag skolkar första timmen för att slippa skriva ett prov som jag inte ens viste om att jag hade.

Dagens tips; Die mannequin
(Missade dem på hultsfred 08 eftersom att de hade bytt speltid med fucking Lazee..)


NEJ

Nej, något intressant kommer inte ur mig ikväll. Trodde att jag skulle vara jättesugen på att blogga nu mot kvällningen men hjärnan bara blöder av allt plugg. Måste tyvärr fortsätta i möjligtvis en timme eller två eftersom att jag inte kommer att ha speciellt stor möjlighet att plugga varken imorgon eller på onsdag. Morgondagen kommer att bestå av skola och sedan teater på kvällen, Strindbergs fodringsägare. På onsdag blir det skola till fem och sedan bio (Flickan som lekte med elden) med mor och Kalle runt sju.

Känner att jag tömmer ur all min ondska jämtemot allt plugg just nu, men ja - det får ni ta. Kommer väl att vara såhär upprörd resten av veckan och möjligtvis hela nästa också, haha. Fan, förstår inte varför jag missat ca 4 dagar de senaste 3 veckorna, för nu ligger jag så jävla långt efter. MIN HJÄRNA BLÖÖÖÖÖDER!

Vill inte plugga mer, okej?!


This makes me laugh when my brain dies from all the fucking studies;



Checka 0.15! Jag gråter nästan varje gång av skratt. Liksom, vaddå rövtuta?

EVEN IF IT KILLS ME


Heh, som jag skrev igår har jag alldeles för mycket plugg att göra. Därför så blir det här möjligtvis det enda inlägget idag. Tänkte bara skriva lite så att ni vet läget och så. Kommer säkerligen att ta mig tid till att skriva något intressant ikväll dock, men ja - tills dess får ni nöja er med det här;

3 awesome songs by Parkway drive

> Idols and anchors
> Boneyards
> Gimme AD

Och föresten, den där första singeln från Kiss's nya album (Modern day delilah)
är fasen ganska bra! Singeln finns att lyssna på här!

ADDICTED TO LOVE

Tänkte inte alls skriva mycket just nu, utan mer bara säga att jag är hemma från Gävle nu. Jag är trött och ska alldeles strax dejta kudden och kanske läsa några sidor i den boken jag läser just nu. Jag blir bara mer och mer vattenrädd pga den kan jag lugnt säga :(

Hoppas att ni ser fram emot kommande vecka mer än vad jag gör! (två redovisningar, ett läxförhör och två inlämningar) Fan, pluggar jag inte ihjäl mig nu, så lär jag då aldrig göra det!

SAID OH GIRL

Fredag: Idolmys med min baby
Lördag: Stan med baby, stan med elin, fika, god middag & 3 hyrfilmer samt godis och annat skit (batman begins, nya fast and the furious & disaster movie)
Söndag: Förhoppningsvis möte med Max som jag inte hörde av idag samt stan och mys med baby.

Jag hoppas att ni har haft en jättebra helg hittils! Sitter just nu med Parkway Drive dvd'n i min ena hand och myser lite för mig själv. Blir till att kika på den imorgon efter en liten shoppingrunda med Felix om jag har tur, wooh. Hoppas och tror att den kommer att vara lika bra som I killed the prom queen dvd'n - För er som inte har sett den, SE DEN!

Hela dvd'n finns på youtube om jag inte misstar mig och här är första delen;


HOW SOON IS NOW?


På min lediga dag (dvs idag, hahah) så har jag försökt få så mycket gjort som möjligt. Hade sedan länge bestämt mig för att plugga mestadelen av dagen, men har inte fått ett skit gjort. Vissa saker fick jag dock gjorda;

> Klippt mig
> Filat naglarna och målat fransk manikyr
> Stickat klart min halsduk
> Packat
> Tagit en jättelång dusch
> Suttit här och inte gjort ett skit



Imorgon far jag iväg till Gävle. Får se om jag lyckas hålla mig borta från bloggen hela helgen eller om jag smyger mig in på baby's dator och skriver lite (kan vara ganska beroendeframkallande att blogga you know).  Har inte mycket planerat, men imorgon blir det mys och idolkikande och på lördag ska vi frossa i hyrfilmer och gottigott!

Vad ska ni göra i helgen?

THE RED CARPET GRAVE

Idag dissar jag spotify och lyssnar istället alla mina köpta cdskivor på min stereo. Sitter och ler lite för mig själv när jag tänker på hur mycket bra musik som finns i mina cdhyllor.

Just nu; Marilyn Manson - Just a car crash away

vem gillar du bäst?
manson utan smink VS manson med smink



RSS 2.0