VOICE OF THE VOICELESS

Tävlingen om Johnossibiljetterna är slut sedan i torsdags,
och jag har nu usett en vinnare.

Vinnaren är;



För att besöka Hanna klickar du bara på hennes namn där uppe.

GRATTIS!

Och nu blir det pizza med världens bästa pojkvän!

GIVE ME SOME OF THAT SHIT

Helt ärligt så trodde jag att jag kanske hade vuxit ifrån hela den där emosaken, att tycka att små emokillar är det snyggaste som finns. Nu för tiden när jag ser dem vill jag bara skratta och ja, jag blir då fan inte attraherad av dem i alla fall. Idag bevisade jag mig själv ha fel;





GOD DAMN'! HE'S FUCKING HOT! Musiken var då enligt mig inte det bästa jag hört faktiskt (inte alls..) men shit my god, hans utseende gör det värt att kika på videon om och om igen. NAM NAM!

YOU ARE THE ONLY EXCEPTION





I love you guys!

MAVERICK MAYHEM

Inte haft mycket på hjärtat idag, sorry. Har dessutom en hel del plugg att ta mig igenom som jag ägnat mestadelen av kvällen åt. Jag har även städat mitt rum, helt crazy!

& nu ska jag tillbaka till skolböckerna och läsa om gmo-grödor. Usch!


GAGGED HIS MOUTH BUT NOT HIS SONGS








WE DROP BEATS THAT'LL CRACK YOUR CRANIUM

Jag har varken städat eller pluggat, jag har varit så otroligt oproduktiv och värdelös idag.
Ska gå och skämmas nu!

Det jag faktiskt har gjort idag innefattar lite videoskapande i sony vegas, planerande av festivalsommaren 2010 samt noga igenomlyssning av Hadouken!'s nya album - For the masses. Lite sent ute är jag väl, eftersom att det släpptes i januari, men bättre sent än aldrig som man brukar säga.

Tyckte väl egentligen att det var en stor besvikelse om man jämför med deras senaste album "Music for an accelerated culture" men i överlag så var det ett helt okej album. Eller ja, fan jag kan inte bestämma mig. Om det är en bra cd, så är det låten M.A.D som lyfter upp dem till höjdarna, ingenting annat. M.A.D släpptes även på en EP som blev lite av ett smakprov innan det nya albumet kom, därför kom videon redan i augusti eller någonting sånt.


MA INEC IN OCHII TAI

.. vilket betyder "jag drunknar i dina ögon" på rumänska!

Fast jag drunknar då inte i någons ögon, nej jag drunknar i mitt eget snor!
Hemma med feber, har väl inte känts allt för bra men nu är jag uppe i alla fall och har planerat att ta itu med en massa plugg..

Just nu ska jag då i alla fall städa rummet, önska mig lycka till!


I LOVE YOU TO DEATH


Idag fick jag en av de allra finaste födelsedagspresenterna jag någonsin fått av finaste Felix. Fyller inte år förrän om två veckor och en dag, men eftersom att en annan person höll på att köpa samma sak, så blev han tvungen att avslöja sig den busen. Vad hade han köpt då? Jo, två biljetter till Kill Hannah på debaser slussen den 26 april - så att vi ska kunna åka tillsammans. Känner hur det pirrar i hela kroppen och herrejisses, finaste presenten från finaste killen! ♥

Apropå min födelsedag så avslöjade min morsa att jag kommer att få ca 5-6 grejer från min önskelista, vilket känns ganska insane! Jag är ganska hundra på att jag kommer att få en biljett till Parkway drive, och får jag den - så kommer jag fan att gråta. Gud, jag brukar inte se fram emot mina födelsedagar sådär överdrivet mycket, men i år längtar jag som fan! SNART SNART SNART!



IF IT'S LOVIN' THAT YOU WANT

Jättetrevligt, men jag har gått och blivit sjuk.. Snoret rinner och ögonen känns varma och svullna, feber incoming! Fredagskvällen spenderades på rockbaren med bästiselin och pär och träffade sedan på plats - emil, gustav och viktor. Hade inte allt för mycket pengar att spendera, så vi satt mest och snackade strunt och hälsade på diverse bekanta som strosade förbi. Jag gillar atmosfären på rockbaren, även om det inte alltid är jättemycket folk där på fredagskvällarna.

Ikväll blir det chips, cola och melodifestivalen - som den nörden jag är. Kan väl för i helvete inte missa både Crucified barbara och Darin! Och ja, för några år sedan var jag helt besatt av Darin, så nu har vi röjt den hemligheten ur vägen också - hoho.

Mitt rum anno år 2005, Darin was my loverboy!


18 KARAT GOLD

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!


I sammarbete med Maxim Gävle


Och vad ska man då göra för att vinna?
Jo, det är bara att skriva i en kommentar att man vill vara med och tävla! Man behöver inte alls ha en blogg för att vara med, men du måste lämna din mail - annars kan vi inte kontakta dig.

Vill du ha extra stor chans att vinna så kan du tipsa om tävlingen i din blogg och länka hit till min blogg.



AND LIKE THE BLADE YOU STAIN

Jag har funderat i någon vecka på att slänga ihop ett fotoalbum på nätet med alla mina bästa konsertfoton, som en liten portfolio. Jag har ju inte någon speciell utrustning eller utbildning, men har alltid brunnit för det jag gjort - och eldsjälar behövs alltid någonstans. Till sommaren stör dörren öppen för mig då jag går ut gymnasiet och frilans fotograf skulle ju alltid vara någonting att bita i! Är nästan hundra på att fram till studenten så har jag skramlat ihop så pass mycket pengar att jag ska kunna köpa en någorlunda systemkamera som jag kan lära mig leva med, haha. Den ska få följa med mig på ett uppdrag i Gävletrakten, som jag inte tänker berätta mer om just nu - eftersom att det absolut inte är hundra procent säkert ännu. Men nu blev ni lite nyfikna va? Haha, härligt - det är hälsosamt att vara nyfiken, har jag bestämt.

Så vad tycker ni, borde jag slänga upp allt mitt bästa i något slags fotoalbum på nätet?
Och nu menar jag inte facebook, utan ett ställe där precis alla kan se mina bilder!



My passion - en av alla de bilder jag tog på Kill hannah 7/10 - 08

I WILL NOT STAND IN REFLECTION OF SOMEONE ELSES DREAM



Biljetter kan du köpa här!




LULLABIES FOR THE DORMANT MIND

1. Försov mig imorse
2. Missade en viktig film
3. Skitmat på lunchen

4. Det gick skitbra på samhällsprovet

Ska snart iväg till stan en snabbis med mamma och införskaffa diverse nödvändigheter och sedan glida in och träna lite. Känner mig väl inte skitpepp på träning precis, men ska man komma i form / gå ner i vikt så lär man kämpa av bara den! Har lyckats med att inte äta sötsaker/godis/kakor nu på två dagar, vilket betyder att the hard part is over - så nu ska jag då gå ner lite. Har hittils gått ner 4 kg på ca 5 veckor även fast jag käkat godis och kakor som fan, känns ganska prima. Förhoppningsvis ska det gå ännu bättre nu när jag slutat med allt sånt!

Efter träningen väntar en hög med plugg som sakta men säkert ska betas av, i samband med grim musik. Idag känner jag får sån här mysig musik;




KNOCK ME OUT

HOLY FUCKING SHIT!




Mitt hjärta slår snabbare än det ska och jag känner hur lyckan har spridit sig ut i varenda liten del av min kropp. Ett av världens bästa band kommer tillbaka till Sverige för en spelning på Debaser slussen, den 26 april 2010. Förband är inga mindre än My passion, samma band som var förband till dem sist de spelade på slussen 08, samt Royal republic - som jag aldrig hört. Ett av mina favoritband ska i april ses för tredje gången och förhoppningsvis får jag träffa dem för tredje gången as well. Min dag/vecka/månad är räddad nu för den delen, inga fler sura miner! Livet LEKER!


Och om du vill lyssna lite på Kill hannah så hittar du dem både på spotify, youtube och myspace.





Måste slänga in gölligaste bilden också, ih. Även fast jag var väldigt snuskig efter konserten och osminkad, så kunde jag inte ha varit lyckligare - än brevid Mat Devine.



AND DEEP INSIDE, MY TEARS I CRY

Jag måste då berömma mig själv genom att säga att jag har blivit mycket bättre på att blogga, och verkligen funnit lusten till att göra det igen. Känns jätteskönt och åh, det är så otroligt roligt!

Jag har ägnat dagen åt att lyssnat på musik, försökt klipp ihop en film, misslyckats med att skriva ett personligt brev samt pluggat samhälle. Ingenting har väl gått speciellt bra, haha.

 

 


I WAS BORN WITH TWO FIRST NAMES

Ett bråk med min mamma utlöste världens deppigaste känslor i mig och just nu vill jag helst bara dö - alternativt bli uppmuntrad och uppskattat. Känns dock aldrig som att jag blir speciellt uppskattad av så många andra än en, kanske två personer. Jag tycker att jag sprider så sjukt mycket kärlek omkring mig och verkligen försöker att göra alla glada, hjälpa alla när dem är ledsna och berättar hur mycket alla betyder för mig. Får jag någonsin något tillbaka av alla dem som jag finns för? Ibland tvekar jag så oerhört mycket på den saken.. Känns som att folk bara tar och tar av mig men vägrar att ge någonting tillbaka.

När jag är ledsen så lyssnar jag på seg och fin musik,
som egentligen bara gör allt värre.

Fråga mig inte varför,
finns inget bra svar.


CAUSE I'M ALIVE


I DONT WANT TO TALK ANYMORE


I WANT YOU TO PLAY ME, LIKE YOU PLAY YOUR GAMEBOY

Jag förstår inte ens varför jag har skolavslutning 90 inlagd på min mobiltelefon. Varje gång låten dyker upp i mina hörlurar så består resten av dagen av tanke-nynnande, verkligen hela jävla tiden. Jag blir fan helt jävla hjärntvättad av låten och ja, jag hör fortfarande LA LALALALALA LALALALALA inuti mitt huvud. Ska försöka uppfinna ett läkemedel mot låtar som fastnat på hjärnan.

Låten var dock riktigt bra en gång i tiden, innan en viss kille i klassen totalt spelade sönder den 24/7 i skolan. Men jag måste erkänna att det var lite småmysigt att stå på scenen och skrika med i den av hela hjärtat förra fredagen.

Vilka har gjort låtfan då? Jo, Ninjaspark var namnet & dem hittar du
här! Och om du vill vara riktigt gullig samt gillar bra musik, så kan du alltid köpa deras cd här som är alldeles nysläppt för den delen. Det tycker jag att dem är värda, att ni köper deras cd alltså, haha! Och ju mer ni köper - desto mer kan dem bjuda mig & Elin på drinkar den 19 mars när vi far iväg och går på deras releaseparty/spelning och flippar i deras hotellrum i Oslo. Juste, Oslo! Skulle ta reda på hur man mobilbloggar från andra länder än Sverige. Tur att jag kom på det nu!









BUT SHE DON'T SLEEP AT NIGHT



Svara i en kommentar nedanför, jag är otroligt nyfiken! Ingenting är omöjligt, kom ihåg det.


WE ARE LIKE THE LIVING DEAD



även allt detta har vi att vänta oss i tyskland;


MURDER CITY





Källa


LOVING HIM







Join me in death & The kiss of dawn


-













SHATTER ME WITH HOPE

Okej, efter en bloggfri helg (så som det brukar vara här) så kanske jag ska rycka upp mig och beta igenom lite av de senaste händelserna. Som det pratats om den senaste tiden, så har alltså Pier pressure återupplivats! Pier pressure var en gång i tiden (faktiskt bara ett år) Sveriges egna "emofestival" med band som my chemical romance, CKY, blindside & billy talent. Nu när den återkommit med dunder och brak så släppte dem inga mindre än, dam dam dam; HIM! Biljetterna släpps imorgon och kommer att kosta 595:-, en småsumma när det är HIM vi pratar om. Jag kan med lugn i kroppen säga att den 20 juni kommer jag att infinna mig i Göteborg och mysa till tonerna av Villes vackra stämma, för tredje gången.

Vad har jag mer på hjärtat? Äsch, inte så mycket faktiskt. Jag sitter och tragglar med en önskelista till min 19 årsdag som infinner sig den 8 mars men kommer väl inte så långt. Försöker även att få ihop alla mina planer i huvudet jämte alla utgifter och om jag verkligen kommer att genomföra allt jag vill det här året.

Men vet ni vad? Det ska fan fungera!


ANYWAY YOU CHOOSE TO GIVE IT

 

Jim gillar't
Maria gillar't
Jag gillar't


WEBCAM

Jag köpte en ny mugg igår



KAFFEEEE



Wait a minute, this isn't coffee..



nom nom, det var cola ♥



Föresten så är jag nyvaken på bilderna typ :D

TAKE ME AWAY

Inte lite grymt det här;


IT'S LIKE FORGETTING THE WORDS TO YOUR FAVOURITE SONG

Arvikafestivalen, peace & love samt hultsfredsfestivalen har alla någonting gemensamt idag; de har alla haft bandsläpp. Ingen av festivalerna kom med någon käftsmäll dock, så lite besviken är jag. Arvika hade släppt Regina Spektor såg jag dock, lite småmysigt. Får jag jobb i sommar så blir det dock inget arvika..

Har mest haft tråkigt hela dagen och imorgon har jag en lång skoldag framför mig, väldigt drygt. Hoppas att ni har fått en bättre start på veckan än mig iaf!

CHECK IT OUT










A PIECE OF YOUR ACTION




Det känns som att jag valde rätt festival att köpa biljett till alltså!
Dessutom så finns det nu bara 1500 biljetter kvar, dvs över 80.000 sålda biljetter.
Helt jävla insane!




Ser fram emot att se Rammstein i Tyskland, lär bli en upplevelse man sent lär glömma!

PAINKILLER


Jag vill så gärna berätta för er alla och dela min glädje med er, men det blir så mycket mysigare om ni får bli lite nyfikna och börja fundera lite istället. Så jag ska försöka att hålla mig in i det längsta (i alla fall tills jag får hundraprocentiga klartecken) och berätta för er sen. Kan säga såhär mycket i alla fall; Det kommer att hända mer i sommar än jag hade trott & ni som följer bloggen kommer nog att få se en hel del fint.





IT KEPT OUR HEARTS TOGETHER DOWN THE LINE








DUNS DUNS DUNS DUNS



Gårdagen var helt underbar och dunderpatrullen har nog mitt 8-bitarshjärta i bakfickan.
.. iaf Jim ♥

men bara 8-bitarshjärtat OKEJ? ha

WHEN SHE WHISPERS IN YOUR EAR..



Det har tillkommit några spelningar sedan jag senast la upp ett litet kalendarium. Dessa spelningar består av Primal fear den 7 april samt Electric boys den 13 mars! Jag har inte precis lyssnat på någon av banden sedan tidigare, men efter att ha lyssnat igenom lite på spotify så låter båda riktigt tighta! Electric boys är verkligen my kind of music så dem hamnade i "and we all die young" spellistan på nolltid!


Om jag någonsin skulle få välja bara en endaste person som skulle komma och spela för oss på Maxim, så skulle valet vara självklart. Jag har sedan flera år tillbaka endast haft en mycket speciell man som min absoluta favoritartist, och hans namn är Patrick Wolf. Han spelar inte metal, han har inte svart hår, han skriker inte - nej, han har en fin och ljuv stämma och med den sjunger han dem finaste låtarna du bara kan tänka dig (okej, nyaste skivan ballade ur lite och han har nu hamnat på något crazy elektorspår, men ja - lika bra för det).

Skulle jag se honom live, eller ännu bättre - träffa honom - så skulle jag vara lycklig resten av mitt liv. Jag har missat honom två gånger på tre år när han har spelat på arvika 07 och way out west 09, och jag har varit lika ledsen båda gångerna. Någon gång måste väl jag också få ha tur? Sverige, BOKA PATRICK WOLF!


 


BLI-BLI-BLIP-BLOP!

Och ja, från och med nu så finns det två nya spellistor där uppe i dropdownen, under fliken "LOVE♥LOVE". Den ena är för er som aldrig någonsin tänker lämna 80'talet & den andra är för er som är precis lika galna i elektro, chiptunes, blip-blop osv. som mig. Redan sedan tidigare så finns det 4 andra spellistor under samma flik - mina deathstarsfavoriter, mina hårda favoriter, allt & ingenting samt mina kentfavoriter. I don't know about you, men jag tycker då att det kan vara fucking interesting att kika igenom andras playlists!

Du finner 80'tals listan här > AND WE ALL DIE YOUNG

Och elektor/blippis listan här > bli-bli-blip-blop!


I HATE MYSELF FOR LOVING YOU

Nej, idag mår jag inte alls speciellt bra. Vi hade väldigt roligt igårkvälls, både hos jennifer samt på krogen. Men runt halv ett tiden så fick jag ruskigt ont i magen, kändes som att jag skulle dö seriöst. Minns att jag har haft så en gång tidigare, precis när jag hade börjat ta mina järntabletter (jag lider av anemi atm).

Nu hade jag inte tagit dem på några dagar, och började med dem igen i förrgår - vilket resulterade i gårdagens magont samt gårdagens spya inne på bockarnas toa. Kändes inte trevligt, men ändå skönt att man inte spydde pga alkohol. Efteråt började jag må mycket bättre men fick smärre attacker under natten, uh. Ska aldrig missa att ta dem igen! Nu har jag iofs bara 6 st kvar efter den jag ska ta ikväll. Wonderful!

Nu ska jag färdigställa mitt gigantiska naturkunskapsarbete om alkohol på 8 sidor och slita av mig mina blöta och illaluktande strumpor. Behöver ni inte plugga och inte har speciellt mycket för er, så kan ni alltid kika på sångaren i dem här:

Dead or alive, med sångaren Pete Burns - 1984



Dead or alive, med sångaren Pete Burns - 2003



Ganska läskigt, eller hur?


ONE TWO THREE FOUR FIVE SIX

Ikväll beger vi oss ut på hudiksvalls lilla pub tre bockar för att lätta upp den hårda skolveckan. Ska bli så jävla skönt att bara få glida in i värmen, beställa en öl för ynka 25 kr mitt i skolveckan. Det finns knappt något bättre än onsdagarna på bockarna!

Vad ska ni göra ikväll?





picsource

FROM THE FRONT TO THE BACK WE ATTACK

Jag kan då inte påstå att jag tycker om blogg.se's nya design..

.. bara så att ni vet.

THEY'VE BEEN BROUGHT BACK FROM THE GRAVE

Måste verkligen skärpa mig, fan vad jag skriver lite och dåligt i bloggen! Jag kan såklart inte skylla på annat än skolan den här gången heller, eftersom att jag har så mycket den här veckan att jag knappt har tid att andas, vilket är riktigt deprimerande.

Har ni också en massa i skolan?
Jag behöver ju faktiskt inte vara ensam om den här skiten.

Jag bjudar er i alla fall på två bilder som har några månader på nacken. Enjoy!





Kan du se lika underlig ut som mig, och böja på ögonbrynen sådär? :D

SCREAM AIM FIRE


Nu börjar det lika något tycker jag!


AND WE ALL DIE YOUNG








p.s - Förlåt för att videobloggen inte har dykt upp än, men den finns på min bärbara som i princip har dött och fortsätter att vara död ett tag till, tills jag förstått hur jag ska återuppliva den. Videobloggen kommer upp när bärbara vaknar till liv! - d.s

RSS 2.0