FOREVER YOUNG

Jag hade intalat mig själv att absolut inte alls följa idol i år, eftersom att dem inte tog med mig (haha, surlinda), men det funkade ju absolut inte. Nu är jag helt inne och kommer inte att sluta titta. Har redan vissa favoriter såklart och ikväll ska dessa gå vidare;

Erik Grönwall
(som min pojkvän är läskigt lik)

Rasmus Ingdahl
(som jag gillade redan förra året)


THE ROOT OF ALL EVIL

För två dagar sedan släpptes det nya albumet från Arch enemy - The root of all evil. Albumet finns ute på spotify för lyssning och du lär inte ångra dig om du slår igång det. Det är samma sound på något sätt men ändå lite mer brutalt och inte lika melodiskt.

Nu när jag sitter här och äter lunch samt lyssnar på albumet, så försvinner jag i tankarna tillbaka till hultan 08 när jag träffade hela bandet. De var så trevliga och det var sjukt skönt att få snacka svenska med ett band för omväxlings skull (samma dag hade vi träffat simple plan samt paramore). Angela var otrolig och hon ville knäppa ett kort tillsammans med mig, som ligger djupt i gömmorna på min gamla dator.

Låttips:
> Demonic science
> Beast of man
> Diva satanica

Ett ord - LYSSNA!



THE END OF HEARTACHE


Nu har jag suttit och nött den där jäkla glosmaskinen på liber.se. Jag är nästan hundra på att varenda liten spanskaglosa av de totala 69, har gått in i mitt huvud (ja, jag har förhör imorgon).

Annars har jag roat mig med X antal koppar kaffe, fortsatt stickning på min übermysiga halsduk samt idolkikande. Personligen så känner jag att Erika samt Clara ska gå vidare. Jag förstår inte den där hypen som verkar ligga över Mariette just nu - känner inte alls för henne..

Juste, igår var jag och hämtade ut min och Elins biljetter till Bring me the horizon på klubben i Stockholm. Det är bara 16-17 dagar kvar och ja, när den 16 oktober äntligen är här - då jävlar ska jag släppa lös!

*

När vi pratar om BMTH så kan jag passa på att berätta att deras nya video kommer ut nästa tisdag via myspace! Det är låten "the sadness will never end" som står på tur, och det snackas mycket om att videon ska vara baserad på den svenska biosuccén låt den rätte komma in ("let the right one in").

Kika lite på första delen av "the making of" och avgör själv. Personligen så tycker jag att det verkar som att ryktet stämmer.



NO SSSWEAT

Gorgeous @ shock.se


THIRTY AND SEVEN

PLUGGAT KLART! Blev dock inte klar innan middagen, som jag hade tänkt. Imorgon kan jag komma till både alternativ medicintimmen samt samhällstimmen nöjd. Har redovisning i både ämnena och är faktiskt klar med ALLT - dvs, redovisningen kommer att gå åtminstone okey!

Gah, nu väntar jag desperat på mail från rockspot.se. Känner mig så jävla pepp på att få skriva mer om musik samt kanske få träffa lite halvkända band, vore awesome! Om det inte går hela vägen med rockspot.se så fick jag ett tips av Grimgoth att även rockzter.se söker skribenter. Jag är PÅ!


3 awesome songs by;
august burns red

> back burner
> existence
> black sheep


SHOCK ME LIKE AN ELECTRIC FEEL

Nu är jag hemma från skolan och har varit det i någon timme. Känner mig fridfull och glad eftersom att jag har hela eftermiddagen på mig att göra en massa nödvändigt. Middagen serveras väl runt sex någon gång och innan dess ska jag ha hunnit göra den första delen av min panofskyanalys, pluggat spanskaglosor och skriva klart mitt samhällsarbete om folkpartiet. Har redovisning på samhället imorgon vilket inte känns helt okey. I don't know about you guys, men politik är inte min grej..

Har precis knäppt på tvn och mtv står och dunkar på i bakgrunden
- hoppas bara att jag får något gjort ändå! hahah

right now @ mtv;




RAISE YOUR FIST

It's a beautiful day! Mer eller mindre.. Eller? Jag har sjukt ont i magen, jag svettas som en tok och min rygg gör satans så ont. Fast - Det är ju fint väder ute! Och min bebifelix är här - vilket gör allt great.

Jag vill passa på att ge creds till rockspot.se som svarade väldigt snabbt på mitt mail. Trodde att jag skulle få vänta i minst en vecka, men svaret rullade in igår vid sextiden. Det dem skrev var väl egentligen att jag skulle fundera ut vad jag specifikt ville skriva om och om det fanns några speciella band/artister jag ville skriva om. De skrev även att de fortfarande var ute efter skribenter och att han skulle återkomma till mig i början av nästa vecka. Har en ganska good feeling kring det här, känns peppt och bra!

Nu blir det she's the man på femman med min egna man.


FACE YOUR DEAMON




Dagens tips; Hellfueled

Spelar; rock/metal
För er som gillar; ozzy osbourne
Låttips; let me out, look out

Hellfueled är bokade till Maxim i Gävle senare i höst/vinter

Besök Hellfueleds myspace!

OBSESSION

Nästan alla tjejer har en obsession av något slag. I mitt fall så rör det sig om skor och väskor. Jag kan tänka mig att detta kan låta oväntat, jag verkar väl inte som någon girlegirl som är besatt av höga klackar och fina väskor, men jo - så är fallet.

Jag älskar att göra er förvånade, haha!
Så fort pengarna rullar in på kontot så vill jag köpa skor. Så fort jag ser ett bra erbjudande (t.ex. fraktfritt eller liknande) så slår jag till. Det är farligt och min plånbok/bankkonto gapar nästan alltid tomt. Men jag känner ändå ett väldigt välbehag i hela kroppen, det är liksom värt att köpa dem där skorna och snåla på allt annat resten av månaden.

Idag fick jag runt 1300 kr, underhåll från min papi. På en gång klickade jag mig in på Nelly.com och skickade efter de här skönheterna:



För bara någon vecka sedan så skulle jag på en 18års fest. Var fast besluten om att "skorna jag har hemma dugeri nte, måste köpa nya heels till festen". Så jag klickade mig in på nelly.com och beställde hem ett par;



Jag har över 25 par skor i min skrubb, vilket känns lite overkill. Har även runt 30 väskor, som jag kanske bara användt en-två gånger. Ibland när jag stökar runt inne där så tänker jag "fan, skulle kunna få en del för det här på tradera och spara ihop lite till när jag och felix flyttar ihop". Sen kommer jag på att jag kanske kan ha användning för dem senare, vid någon speciell fest eller nå.

Fan nu får jag skärpa mig! Någon som vill köpa skor och väskor? Hahah!

STICKY SWEET

Alldeles nyss mailade jag iväg till rockspot.se som söker skribenter! "Anonsen" har legat uppe sen i augusti, men det skadar väl inte att testa liksom? Jag har ju alltid varit dödligt intresserad av att skriva - både långa och korta saker. Ni får önska mig lycka till, sitter och håller tummarna för mig själv lite sådär i smyg!

Ikväll spelas;
  • Mötley crüe - Generation swine
  • Killswitch engage - My curse
  • Rammstein - Pussy
  • Parkway drive - Idols and anchors
  • Behemoth - Slaves shall serve
  • Raised fist - Killing it


SLAVE TO THE PARASITES

Usch, mådde inte speciellt bra igår kvälls och mår väl inte jättebra just nu heller. Har vaknat omkring 15 gånger inatt av att jag frusit samtidigt som jag svettats som en liten gris.. Har även haft ont i huvudet av och till i några dagar (och hade migrän senast i helgen). BAH, jag tänker inte bli sjuk! Säger som malin "swinefluee, coming through". Eller inte..

Så jag är alltså hemma idag.  Betyder det; asmånga helt onödiga blogginlägg för att fylla ut min tid (eftersom att jag inte kommer att ha någonting att göra hemma alldeles själv)?!  - Nej, faktiskt inte. Jag skrev nyss en 17 punkter lång städlista med punkter som t.ex;

  • Städa skrubben
  • Handtvätta Kill hannah tröjan
  • Sätta upp hajtavlorna på väggen
  • Diska

Känns som att det kommer att ta upp all min tid! Tror ni att det känns bra? EH, nja.. Men jag tror att det kommer att kännas betyyydligt mycket bättre när jag är klar med allt, eller hur? Så, nu går jag och börjar med punkt nummer 1: Tvätta! WOOHOOO!


Just nu; Hypocrisy - Eraser

NO SOUL CONTROL

Dagens tips; Red cell

Red cell består av de tre killarna Stefan (synthesizer/programming), Per (synthesizer/programming) och Jimmy (vocals/lyrics). Enligt dem själva på myspace så spelar dem en blandning mellan electro, alternative och industri - vilket jag tycker stämmer jäkligt bra. Den 31 oktober ska dem vara förband åt Deathstars på maxim, vilket jag skrivit tidigare. Jag hade aldrig hört dem innan idag, men flera av mina kompisar reagerade när jag laddade upp halloweenplanschen på bilddagboken. Thim skrev t.ex. "RED CELL! :O De är ju fan bättre än Deathstars själva ju. :O". I don't know about you, men det låter som ett ganska bra betyg om du frågar mig!

Sök på Red cell på spotify, jag lovar att du inte kommer att bli besviken!
Låtar som rekomenderas; Broken smile & Substitute

Besök Red cell på myspace!


BURIED IN THE GOLDEN DUST

Sen igår har jag inte kunnat lyssna på annat än deathstars kan jag då säga. Har kikat in på hemsidan lite då och då för att se om dem lagt upp något om den lilla sverigeturnén dem ska göra i slutet av oktober. Mitt spotify kommer snart att dö av deathstars infektion. Men det är så jävla värt det!

En liten playlist med mina favorit-deathstars-låtar hittar du här!


Nu ska jag laga lunch och sedan se på GG!


HELT JÄVLA INSANE!

Just nu vill jag bara ställa mig och banka huvudet mot min närmaste vägg. Har alldeles nyss fått ett erbjudande om att jobba som värdinna på den här halloweenfesten som ska hållas på maxim, den 31 oktober - DÄR DEATHSTARS SKA SPELA! Jag.. vet knappt hur jag ska få ur mig orden längre. Ska ringa han som håller i det imorgon och bestämma ett möte osvosv. Förstår inte hur det kunde sluta såhär lyckligt, när vi bara ville hyra lokalen!

Jag har nog aldrig varit såhär glad!

Så nu förväntar jag mig att alla i Gävle med omnejd (och absolut ni som bor lite längre bort) tar er till Maxim lördagen den 31 Oktober för den fetaste halloweenfesten på år och dár! Det kommer att vara en fullständigt fullladdad kväll med musik, shower samt överraskningar. Glamdödsrockarna DEATHSTARS kommer att spela tillsammans med Red Cell som förband.

Det kommer även att finnas priser till bästa kostym/lajv, då du kan vinna kläder, tatueringar m.m från Kalas & co samt Red Rum!

Mer info hittar du på facebook samt skrikhult.se.



NINE NINE NINE MILLIMETER


Som sagt, så kommer Deathstars till Gävle den 31 oktober. Men det är inte bara till Gävle dem kommer, utan dem kommer även till Örebro, Stockholm, Göteborg samt Ronneby. Är det någon mer än jag som känner peppen? Berättade för fina Madde idag, och jag tror att hon blev precis lika lycklig som mig. Förstår inte ens att det är sant, haha.

Datum
28/10 Örebro - Virus
29/10 Stockholm - Strand
31/10 Gävle - Maxim
6/11 Göteborg - Sticky Fingers
7/11 Ronneby - Club Ron

Biljetter & info: www.skrikhult.se

 

Och jag får inte glömma att gratulera min käre vän Gustaf som gick vidare i idol idag
Tror nog att det kommer att gå lika bra "imorgon" när det är dags för gruppsång!



-


  • 16 Oktober - Bring me the horizon, klubben Stockholm
  • 31 Oktober - Deathstars, maxim Gävle
  • 9 November - Marilyn Manson, globen Stockholm
  • 30 November - Paramore, arenan Stockholm
  • 11 December - Taste of chaos, hovet Stockholm
  • 23 December - Bästa vän Elin fyller 18!
  • 6 Januari - Felix ♥ Linda ~ 1 år
  • 11 Januari - Enter shikari, klubben Stockholm
  • 30 Januari - All shall perish, bleeding through m.fl, arenan Stockholm
  • 8 Mars - Jag fyller 19 lol
Med reservation för ändringar, hahah ;D

MEET ME ON THE EQUINOX


FAN jag kan inte hålla mig alltså!


Såhär är det - Det var planerat att jag & min elin skulle ha en halloweenfest på maxim den 31 oktober, för ca 100 pers. Vi ringde upp en man idag, för att kika läget med lokal - om vi fick hyra osv. Han berättar för oss att det redan är ett arrangemang inbokat den 31 oktober. Killen vi pratar med hade, när jag mailat honom, försökt hitta mitt nummer på internet - men förgäves. Allt han hittade var min blogg och såg där bilden på Whiplasher jag har i sidbaren. Därför så berättar han för Elin när hon pratar med honom, att han tror att vi kommer att vara intresserade av detta arrangemanget, då inga mindre än DEATHSTARS ska spela där!

Efter att jag hade pratat med Elin så stod jag och hackade lök i köket och låtsades som att tårarna kom därav, men egentligen var det rena jävla tårar av lycka!

Jag ska få fira halloween med mina största idoler, vad kan bli bättre?!

-

Mannen som ringde oss, ska föralltid ha en plats i mitt hjärta. Utan honom hade jag kanske aldrig fått reda på det här. Det blev dock inget med lokalen, då han ansåg att vi var lite för unga. Vi ska möjligtvis få ha en liten förfest innan Deathstars spelning, om vi bara är ett litet sällskap (dvs kanske 15 pers? inte mer). I och med detta så kanske vi till och med kunde få någon slags rabatt på konsert-ticksen, om jag förstod Elin rätt när hon ringde. Han ska i alla fall höra av sig senare i veckan och jag ska hålla tummarna - hålla tummarna för att whippie eller bone eller kanske cat sticker in huvudet på vår förfest och säger "TJENA BRUDAR, får man joina?".


bild lånad från skinnys blogg


IF I'M A BAD PERSON YOU DON'T LIKE ME

För er som inte har hört det senaste från Paramore's nya album, så ligger en ny låt ute från det kommande albumet brand new eyes! Brick by boring brick, som den heter, hittar du på paramores myspace!

För er som fortfarande kör på som vanligt med kriminaliteten via piratebay and such, så kan jag även informera om att hela albumet finns där. Jag uppmanar dock inte till att ladda ner, don't get me wrong. Men jag kan säga såhär mycket - lagen som inte tillåter folk att ladda ner är idiotisk. Ingen tjänar på det här, varken banden eller folket. Musiken sprids snabbare via internet och det är väl det som är alla bands/artisters dröm, att bli stor/stora? Inte att tjäna en massa jävla pengar. Förstår inte varför vissa är så giriga. Som t.ex. sånna som vägrar lägga ut sin musik på spotify? Idioter..



mer info hittar du på paramores hemsida

Utlottningsvinnare

Idag gjorde jag något trevligt:









Jag drog vinnarna i min Hanah Montana utlottning som ni ser. Det var kul även om jag skriver riktigt fult och nu vågade visa det för er, hahah. Jag har kontaktat vinnarna och jag säger bara såhär: GRATTIS SANDRA, JENNY & MATTIS!

EHHHH

FÖRESTEN URSÄKTA! Jag vet att vinnarna i min utlottning skulle koras i torsdags, men jag hade alldeles för fullt upp då och som sagt så har jag varit bortrest i helgen. Jag hoppas att ni ursäktar mig och vinnarna kommer imorgon!

Godnatt people!

Living in the sky with diamonds

Jag lyckades att ha en helt hyfsad helg, vilket känns grymt bra!
I fredags var jag och Felix iväg på en spelning i sjömanskyrkan, the throwdown. 4 lokalband samt ett örebroband lirade och stämningen var skön. Alla var på bra humör och allt spexande på scen (okey, i vissa fall omedvetet spexande) gjorde allt så roligt.

Igår umgicks jag med Jonathan, Nathalie och Fredrik, Nathalies pojkvän. Jonathan bor i uppsala och vi träffas därför inte alls ofta - senast var för ca 7 månader sedan. Vi tog igen allt vi missat och drack slush och drog runt på caféer samt restauranter.

Den här dagen har bestått av en hel del mys med min bebi, lite häng med Elin samt planering. Vi planerar just nu en megastor halloweenfest i gävle, som kommer att bli så jävla nice. Känner någon för att komma så är det bara att höra av sig föresten!  (31 oktober i centrala gävle) Jag är ASPEPP!




Hungry eyes

Om någon timme så åker jag till Gävle och umgås med kompisar och pojkvän. Hoppas att ni får en trevlig helg för jag tänker åtminstone försöka ha en.


r.i.p sandra moberg, 5 månader sedan idag. Jag älskar dig, förstår inte varför du hoppade..

O brother, where Bart thou?



Idag är inte en bra dag, men det är tur att Ed och Leighton är så snygga - för då kanske det inte gör något att min dag är så kass. Jag saknar dig så mycket att jag inte kunnat sova på hela veckan och jag har gråtit konstant i över en timme nu. Varför var du tvungen att lämna mig? Du som alltid fått upp mig på fötter när jag varit nere i de mörkaste av de mörkaste, finns inte längre här vid min sida. Fan, jag vet inte om jag klarar mig mycket längre utan dig.

It aint love

Känner mig helt tom just nu, på det mesta. Blev ingen skola eftersom att jag hamnade framför tvn på nedervåningen när jag var på väg till bussen. Känns ganska misslyckat och det är lätt mitt fail of the week. Jaja, man kan inte göra mer än att rycka upp sig och ta nya tag, bara att kämpa på!

Ikväll ska jag i alla fall ta tag i religionen och plugga på riktigt mycket, så att jag kan få mitt mvg. Hinduismen kan väl inte vara så svårt, eller hur? Prov imorgon!


Och föresten så gick jag lös på ett par jeans imorse. Och här har vi resultatet:





Thinking of you

Sa vi tjejigt? Om jag nu ska slå på stort och försöka "byta kön" nurå, så är det väl lika bra att jag börjar kika på lite kläder? Dem hade faktiskt en hel del snyggt på H&M insåg jag idag när jag fick medlemskatalogen hem, bland annat detta:




Vad tycker ni? Är jag helt ute och cyklar? Hahah!

I just don't know what to do with myself



snygg tjey @ lookbook

Seriously, jag ser ut som en fucking kille. Dag ut och dag in så klampar jag runt i mina hängiga jeans, mina stora tishor samt mina sneakers. Och hela tiden så försöker jag att bli mer feminin och se mer kvinnlig ut (vilket jag aldrig varit speciellt bra på) men jag lyckas aldrig! Glider alltid tillbaka till jeansen samt de stora tishorna.

Känns som att jag har fått för mig att om man ser tjejig ut, så ser man automatiskt fjortis ut? Fan, jag vet inte! Åtminstone mainstream, och alla vet ju hur himla tråkigt mainstream är! Åh, fan jag vet inte alls..

I alla fall så vill jag att ni ger mig lite utmaning här, vad ska jag ta på mig? Vad tycker ni att jag ska ha för kläder? Jag kikar runt på lookbook just nu för fulla muggar och försöker komma på vad fan jag ska ta på mig imorgon för att försöka inleda min nya "kvinnligare" stil. HJÄLP MIG DÅ!

den här gången ska jag lyckas.
tror att min pojkvän vill det, hahah!

I don't care if your world is ending today


jag har haft absolut INGENTING att skriva om de senaste dagarna, that's why
i've been so off. nu har jag dock lite info angående min hannah montana
utlottning som du hittar HÄR. jag har inte gått ut med info om när denna
avslutas, och därför hade jag tänkt göra det nu.

slutdatum för utlottningen av tre stycken paket med hannah montana
DVD/blueray är 17e september, dvs nu på torsdag! så om ni vill vara med
i utlottningen så gäller det att kommentera det här inlägget innan kl. 16.00
på torsdag. chansen är större att du vinner om du även länkar i din blogg.



update över vad som händer i mitt liv för tillfället:
jag njuter över mitt nya schema (slutar tidigt som fan, ofta) och går i skolan!
har varit i skolan i över en vecka i sträck utan att stanna hemma &
sjukanmäla mig, vilket är jävligt strong gjort för att vara jag, haha! hemma
så pluggar jag 24/7 så att jag ska kunna åka bort på helgerna (till min bf) och
slippa pressen över att behöva plugga istället för att unna mig lite roligt.

sen så lyssnar jag för tillfället på en massa nostalgimusik, mysigt som attan!

kika in i min andra blogg också, om du har tråkigt eller något:
http://theshapeofaheart.blogg.se

the shape of a heart

jag har en ny blogg, som inte alls handlar om musik. ska bli lite småmysigt att ha
en till lite sådär på sidan om liksom. dvs, det kommer inte alls att påverka denna
bloggen!  jag kommer fortfarande uppdatera den som jag gjort tidigare,
möjligtvis lite mer sällan eftersom att jag har så himla mycket i skolan åså.

glöm inte tävlingen & utlottningen! :)

NYA BLOGGEN: http://theshapeofaheart.blogg.se


get psycho



korn @ arvika 09 - ta mig tillbaka
bild: rockfoto.nu


-

jag går från och med idag ett specialutformat program! känns lite läskigt men ändå
väldigt skönt, då jag inte alls orkar med teatern längre. så nu går jag inte mer
teater den här terminen, utan går istället trafikkunskap (woho gratis teori), spanska
steg tre samt troligtvis formgivning med foto/film ettorna, om jag förstått det rätt.
det känns ju dock lite.. mysko! hahah.

hade min första spanskalektion idag och jag kände inte en kotte, men verkade iaf
inte vara den som kan minst - vilket känns oerhört skönt. har jag problem så kan
jag ju alltid ringa pappa också, hoho. inte alls som har det privelegiet!

vecka 45 har jag ett stort prov på alla trafikmärken. önska mig lycka till -.-

clair de lune

 

edward cullen is exactly my brand of heroine,
and now we can be together - forever!

 

creds till vampfangs.com för de otroligt snygga och diskreta tänderna!


need to get away

helgen har varit mycket mer jobbig än jag någonsin kunde ha tänkt mig. just nu
känner jag mig seriöst psykiskt instabil och vill bara strandsätta mig i sängen och
ligga kvar där i någon vecka tills jag får äckliga liggsår..
nej, men seriöst. att ha sin "svärmor" emot sig är fan inte lätt. känner inte för att
gå in på detaljer här i bloggen men jag känner mig inte på tiptop i alla fall. känner
mig nedbruten och svag, arg & irriterad. hoppas att veckan jag har framför mig
kommer att se bättre ut och att jag och felix får mycket mer tid för varandra till
helgen, vilket vi inte fick den här.

dessutom så firar vi 8 månader idag, grattis på oss!

igår var vi på grönan i stockholm. när vi kom dit insåg vi att det skulle vara
sommarkrysset mot kvällen så vi kikade en sväng på europe när vi stod i toakön.
stod och kikade lite i smyg på snygga sångaren i fibes oh fibes när vi stod i kön
till fritt fall tilt (som förövrigt var jävligt äcklig). kön låg alldeles brevid
"backstageområdet" till sommarkrysset.

nu ska jag lyssna på detektivbyrån och försöka varva ner samt plugga.
hur ser er kommande vecka ut?



BOOM BOOM BOOM



jag åker till gävle över helgen till min älskade pojkvän. fredagen kommer
att bestå av en 18års fest (min fina vän my fyller 18 år), lördagen av
ett besök på gröna lund och söndagen av mysigt 8 månaders firande. som
ni kanske förstår så blir det därav ingen bloggning alls. jag går strax till
sängs och åker direkt efter skolan imorgon! glöm inte tävlingen och
utlottningen, passa på att ta chansen liksom.

jag önskar er alla en trevlig helg och hoppas på att ni kommer att få det
precis lika mysigt som jag tänker ha det!

till dess får ni nöja er med den här mysiga låten;

the zombies - she's not there



love child

le love

ALLMÄNT
1. Fullständigt namn? linda angelica hernández igglund
2. Född? 1991, dvs jag är 18 år gammal
3. Vart bor du? iggesund, en liten håla 12 norr om gävle
4. Hus eller lägenhet? bor i en gul villa, med mamsi & hennes man
5. Klass? ES07a, teater årskurs 3
6. Vilket år tar du studenten? 2010, och sen flyttar jag ihop med felix
7. Vad har du ätit idag? lite flingor utan mjölk, ett glas cola light, en mugg chailatte & popcorn
8. Dagens klädsel? mjukisbrallor, oceanid tröja, klackskor som jag försöker gå in
9. Dagens roligaste? http://www.youtube.com/user/chancexplosion

SOCIALT
10. Har du många vänner? för många (även fast folk påstår att man inte kan ha det)
11. Hur många har du kysst/hånglat med? wohh, sist jag "räknade" var det runt 40 pers.. lol
12. Vem kramade du senast? carolin i klassen
13. Har du nån bästa kompis? elin, finfina elin jonsson
14. Vem pratade du med i telefon senast? elin, eheh
15. Vem fick du senast sms ifrån? my darnell

FAVORIT
16. Film? twilight, queen of the damned
17. Låt? just nu den här! det är mest för att jag älskar videon. ge mig pojken!
18. Mat? sallad med avokado, räkor, pinjenötter osv.
19. Dryck? krogen; sommarkyss - hemma; champis
20. Serie? true blood, scrubs, simpsons, family guy, how i met your mother
21. Stad? jag älskar hammarby sjöstad i stockholm
22. Ämne i skolan? absolut inte teater, kanske religion?

SENASTE
23. Personen du tänkte på? elin
24. Personen du kysste? felix
25. Gången du spydde? hm, några dagar sedan. jättemysigt!
26. Gången du grät? inatt. det blev för mycket att hitta min döda väns pappas bdb
27. Gången du var i Göteborg? i början till mitten av juli
28. Gången du var i Stockholm? 21-23 augusti typ
29. Gången du var full? var fan ett tag sedan. drack 3,5or minns jag iaf. hahaha!

ANTAL
30. Personer du älskar? jag älskar väldigt många. men det är väl 3 som är närmast
31. Personer du hatar? hatar är ett starkt ord, men möjligtvis 2-3 personer
32. Gånger du varit full? herregud, fyller nog många blogginlägg
33. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? allt för många.. 10 st?
34. Festivaler du varit på/ska på detta året? 1 st .. tragiskt nog
35. Personer du saknar just nu? 3-4 stycken
36. Gånger ditt hjärta brustit? minst 3 ggr

VEM
37. Vill du kyssa nu? felix (vågar jag säger rob pattinson?!)
38. Ska du träffa imorgon? felix, elin, my & en massa andra på my's fest + min klass
39. Sjöng du senast för? seriöst; elin - oseriöst; mamma
40. Hade du senast en msn-konversation med? martin
41. Spelade du tv-spel med senast? elin, fredrik, micke & emma
42. Vill du ta med på resa nu? antingen ensam med felix eller ensam med elin
43. Vill du kasta en sten i huvudet på? det vet alla förutom den det rör, haha
44. Förtjänar att dö? sånna som dödat
45. Är söt? kenza, kissie & natacha peyre, hoho
46. Vill du sova jämsides med inatt? felix, men jag kommer sova ensam :c

OCH GLÖM INTE TÄVLINGEN SAMT UTLOTTNINGEN SOM FINNS HÄR & HÄR!

 


TÄVLINGSDAGS!

jag känner mig stolt och glad när jag idag kan presentera min allra första tävling här i bloggen.

HANNAH MONTANA
lindaigglund.hannahsgitarr.se kan man designa sin egen gitarr och bli en 
rockstjärna med Hannah Montana! Den gitarr med
flest röster vinner ett
rockset med gitarrer, förstärkare och mikronfonpaket värde ca 5 000 kronor.
Tävlingen pågår till 30 september.
kom igen, mycket enklare än såhär kan det inte bli! ta chansen att vinna
ett rockset till dina barn, dina småsyskon eller kanske - till dig själv?

TIPS: för att ha en bättre chans att vinna, så länkar du till
lindaigglund.hannahsgitarr.se och ber dina besökare att rösta på dig! :)

-

Hannah Montana är historien om Miley Stewert som lever ett dubbelliv; 
på dagen är hon en vanlig flicka i skolan men på kvällen blir hon
rockstjärnan Hannah Montana. Bara hennes närmaste vet om hennes
hemlighet. I Hannah Montana: The Movie ställs hon inför det tuffa valet
att välja med de två världarna.


1:a pris - elgitarr, akustisk gitarr, gitarrförstärkare och mikrofonpaket
2:a till 10:e pris - hannah montana: the movie på dvd och blueray samt CD sountracket







TÄVLING # 2

UTLOTTNING

i väntan på den stora tävlingen som kommer upp i eftermiddag,
så börjar vi med en liten utlottning!


alla som kommenterar detta inlägg är med i utlottningen av tre stycken
paket med hannah montana DVD/blueray.

det enda du behöver göra är att kommentera det här inlägget.
för att ha större chans att vinna så kan du slänga upp en länk till min
blogg på din blogg, som jag sedan kikar på.

glöm absolut inte att lämna er mail, annars kan jag inte kontakta vinnaren!

btw, så tror jag seriöst att filmen är ganska bra :o
trailer kommer i samma inlägg som den stora tävlingen!



YESYESYES

tävlingen kommer upp i eftermiddag, jag är så glad! det var bättre än jag
hade väntat mig och nu känner jag mig bara jätteglad över att ni ska få
ta del av det här. så fort jag kommit hem från stan så kommer det upp!

fram tills dess är allt hemligt ;D

CHILDREN/OF/BODOM

cobhc.com

ingen har väl gått miste om children of bodom's planerade släpp av sitt kommande
coveralbum? skivan är planerad att släppas den 23e september och innehåller en
hel del låtar som man redan fått smakprov på under åren. en ny låt är dock uppe
på spotify, den kan du hitta här! skivan som ska heta "skeletons in the closet"
går att förhandsboka på fanzone och kostar 17,99 € vilket är ungefär 205 kr.

Låtlista
1. lookin' out my back door (creedence clearwater revival)
2. hell is for children (pat benatar)
3. somebody put something in my drink (ramones)
4. mass hypnosis (sepultura)
5. don´t stop at the top (scorpions)
6. silent scream (slayer)
7. she is beautiful (andrew w.k)
8. just dropped in (to see what condition my condition was in) (kenny rogers)
9. bed of nails (alice cooper)
10. hellion (w.a.s.p.)
11. aces high (iron maiden)
12. rebel yell (billy idol)
13. no commands (stone)
14. antisocial (trust/anthrax)
15. Tatlk dirty to me (poison)
16. war inside my head (suicidal tendencies)
17. ooops!… i did it again (britney spears)

källa





om ungefär 1,5 timme åker jag in till stan med martin, för en sista shoppingrunda. vi
ska kila runt på stan och åka ut till en secondhand butik som jag gillar. känns
jättekonstigt att han flyttar ifrån mig på fredag morgon. min bästa vän, hur många
mil bort som helst! till norge åker man inte på en timme precis.. jag hoppas att allt
kommer att gå bra för honom, även om jag ibland vill att allt ska gå dåligt så att han
kan komma hem snabbt (a). jag ser i vilket fall som helst, inte fram emot att säga
hejdå. men ja, det är väl något som måste göras! ajuste, jag är hemma och är
sjuk btw. en hudsjukdom, mer än så vill jag fan inte gå in på. är så jävla äckligt!

HAPPINESS/AWESOMENESS


jag kan knappast beskriva med ord hur sjukt lycklig jag är just nu. detta är något som
slår det mesta som hänt på ett långt tag faktiskt! är sjukt taggad och glad över att
kunna berätta detta; den 30 januari 2010 är det dags för the black procession tour
att landa i sverige, på arenan i stockholm. vilka kommer dit då? jo, inga mindre än
ALL SHALL PERISH! jag blir GALEN! är så sjukt lycklig atm, finns inte ord! med på
turnén är även machine head, hatebreed och bleeding through. jag och min
pojkvän beger oss mot huvudstaden lördag den 30 januari, that's for sure!


all shall perish - when life meant more..





<object width="320" height="265"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Hb0Qjw2eRtE&hl=sv&fs=1&color1=0x402061&color2=0x9461ca"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Hb0Qjw2eRtE&hl=sv&fs=1&color1=0x402061&color2=0x9461ca" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="320" height="265"></embed></object>

PURITANIA

kerrang.com

Dimmu Borgir have parted ways with bassist Vortex and keyboard player Mustis.

"We want to make it perfectly clear that the creative force in the band is highly
intact, perhaps even more so than ever," reads an official statement from the
band. "With that being said, we're currently working on our next album and are
excited to start a new chapter in the legacy that is Dimmu Borgir."


källa; kerrang

jäkla synd måste jag då säga, även om jag inte lyssnar så jättejättemycket på
dimmu. har en hel del kompisar som gör det dock och dem lär ju inte bli allt för
glada över detta. tror nog att det kommer att bli lika bra musik i framtiden dock!

 


AIDEN

 

vet inte om ni har gått miste om aiden's nya cd? den släpptes i maj 2009, så
det är alltså ett bra tag sedan! albumet innehåller 10 låtar och är kanske huuur
bra som helst! albumet heter knives och mina personliga favoriter är killing
machine
& let the right one in. vilken är din favorit?

första singeln/videon har dem också släppt:


 


RSS 2.0