Love at first sight, may sound trite

Ibland bara svider det lite i hjärtat.


When I sleep with that picture of you framed
Beside my bed
Oh, it's childish and it's silly
But I think it's you in my room by the bed

(synd att man ska behöva må såhär dåligt en sådan vacker söndagkväll)

I was born this way

Helgen

=

Daniel Adams-Ray på Maxim




Häng & müs med fini Christoffer



+ lite fest med toivihönan och david
+ några till. höhö



En miljon på banken, men ingenting att leva för

Jag måste då säga att det var riktigt längesedan jag mådde såhär dåligt. Men, jag får skylla mig själv såklart. Igår förfestade jag, Christoffer och Toiva lite lugnt i sistnämdes studio. Efter en hel del vin&sprite (och en jävla massa kissande på den läskiga toan) så drog vi oss mot Slick city. Köpte en smirnoff ice och sen drog det igång, en FÖRJÄVLA bra spelning! Hade en finisöti bakom mig som röjde loss, jag hoppade runt så mitt hår blev fluffigt och svetten var överallt! Trodde inte alls att det skulle vara sådant drag, men jag hade feeeeel. Tog det lite lugnt efteråt i studion och världen snurrade och ingenting var på min sida. Gick och la oss och när jag vaknade så var världen upp och ner, fucking pannkaka. Mådde inte solros!

Nu peppar jag Daniel Adams-Ray ikväll med Toivipapi! Ska ta lite bilder på den tidiga spelningen hade jag tänkt, och sen chillaxa lite på den sena. Mysfaktor = hög!


Still acting like a child

Okej, först ska jag städa
sen laga mat
och sen fixa mig
och SEN
åker jag in till stan för att kika hardcore superstar.
TAGGAR!

I'm your destiny calling

Jag har skrivit om mitt personliga brev något och sökt en 4-5 jobb nu på förmiddagen, vilket känns bra. Nu har jag någonting att skriva i mailet till min handläggare på arbetsförmedlingen i alla fall, haha. Jag hoppas extra mycket på ett jobb som optikerassistens, verkar ju skitkul! Dessutom har jag sökt säsongsarbete i furuviksparken - ses bland aporna i sommar då, hoho!

Lyssnar mest på ofantligt mycket daniel adams-ray just nu eftersom att det är dags att fota och dansa till hans ljuva toner på fredag. Om ni är into svensk musik så föreslår jag att ni slår er ner och låter honom övervinna era sinnen, seriöst. Den här låten tycker jag är väldigt bra!

Förutom adams-ray så ljuder min spotify av tonerna till joel alme, the amplifetes, melody club, IAMX, panic! at the disco och the ark just nu. Mycket svenskt och mycket lugn - men vi alla kan behöva sådana perioder med! (väger ju upp med lite katana, rammstein, bring me the horizon och parkway drive i smyg också, haha).

fortsätter med gamla bilder, höhö. jag har alltid sett lika ut, since forever. det här är 2006

The most radical thing to do


bjuder på en gammal bild, innan tågresan till sthlm & mcr i november 2006

När min födelsedag börjar närma sig så brukar jag hamna i en riktigt djup dialog med min egen hjärna, angående vilken av alla festivaler man ska åka på. Som vanligt brukar man plocka in en hel del cash när man åldras och eftersom att jag fyller 20 bast i år så gissar jag på att i år inte är ett undantag.

Om vi utgår i Sverige så är det helt bombat att jag endast vill åka på Metaltown, pga. deras sjuka bandsläpp i år. Skulle jag bara åka på en festival så skulle det alltså definivit bli Metaltown, även fast jag skulle sakna mig sjuk efter en festivalcamping. Mitt andra alternativ är då en utlandsfestival! Jag kommer att åka tillsammans med min precious Elin så självklart måste vi komma överens tillsammans, men om jag fick bestämma helt själv så skulle det nog bli Graspop metal meeting i Belgien.

"Så hur ska jag nu kunna välja?" tänkte jag för mig själv, men så tänkte jag att nu, nu jävlar ska vi jämföra lite! Bra gjort av mig, för då insåg jag att det endast var ett band som skiljde de båda festivalerna åt. Det enda bandet som kommer till Metaltown och inte till Graspop är System of a down. Känns lite småjobbigt, men jag kommer nog definitivt att skita i göteborg i år.

Utöver de banden jag ville se på Metaltown som kommer till Graspop så kommer ju faktiskt jävligt många fler bra band till Graspop också, bla. slipknot, ozzy, judas priest, pain, suicide silence, ESCAPE THE FATE (sällan jag inte redan hade bestämt mig liksom hehehe), all that remains, disturbed osv. Det här kommer att bli en sjuk sommar!

ps - sökte precis jobb som affischerare åt p&l. lika bra att man åker dit och ser hur det är, åtminstone en gång! - ds

EDIT: fick jobbet som affischerare, whopido! annars hade jag nog aldrig åkt, alldeles för dyrt. ses i borlänge då!


iloveyou!

SLAGSMÅLSKLUBBEN TILL MAXIM!


Haha det svider i mitt hjärta så det bara räcker och blir över, för att jag är så himla lycklig! Kan nästan inte förstå att det är sant. SMK SMK SMK! Världens bästa slagsmålsklubben! Datum och grejer är tba, men jag är lycklig ändå.

25/2
- daniel adams-ray
25/3 - johnossi
26/3 - orup
8/4 - petter
13/4 - danko jones

<3













<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

This will make you love again

(utifall ni undrade så klarade jag mig hur fint som helst även fast jag sov helt själv i radhuset)

På något sätt så skrämmer det mig hur ett dött intresse bara kan återupplivas sådär ur tomma intet (möjligtvis för att man träffar på någon som tillför energi till intresset) bara. Jag upptäcker att jag läser sporten i tidningen intensivt, upptäcker att jag helt plötsligt sitter mitt i en intensiv sportdiskussion på krogen och faktiskt tillför någonting, lyssnar på hockey på sportradion och faktiskt fattar var min styvpapi pratar om när han pratar sport! Att bo med den här sportgalna familjen + att umgås med en människa som är galet hockeyintresserad har tagit mig tillbaka till den lilla åttaåriga tjejens intensiva sportintresse. Det känns nästan lite sjukt, haha.

Jag har inga planer på att göra om detta till någon slags sportblogg så ja, jag ska väl fylla ut med lite musiksnack också, eller? När jag har varit 20 i exakt tio dagar så blir det en heldags köande vid hovet för att sedan dreggla, gråta och sjunga med när Gerard Way drar av sina underbara toner. My chemical romance för andra gången står på schemat alltså! Kommer känna mig så himla nostalgisk då just MCR var min allra första konsert i Stockholm (black parade, arenan 2006). Såg föresten idag att ståplatserna är slutsålda också! Tror vi köpte våra för typ.. 2 månader sedan kanske. Gäller att vara ute i tid!

Funderar på att köpa biljett till children of bodom också. Typ, så fort pengarna rullat in på mitt konto. Whopido!


utifall ni glömt hur jag ser ut, hihihi

Gryningspyromanen

"Jag vill kramas och kyssas men du vill knulla mig"
- Daniel Adams-Ray

NEEEEEEEEEEJ

JAG ÄR HELT JÄVLA ENSAM HEMMA OCH SKA SOVA ENSAM I RADHUSET INATT.

DET HÄR GÅR INTE. KOMMER ATT DÖ!

When my reflection is as faded as a sentiment

Befinner mig just nu i Uppsala hos min papi. Han ligger och kikar fotboll i soffan och jag känner inte riktigt att jag orkar kika på en tredje match just nu (kikade både i förrgår och igår, yeye) så jag sitter här en sväng. Brynäs förlorade nyss mot Linköping också föresten, jävla tråkigt!

Idag har jag förövrigt mest drivit runt lite på stan med papipapi och införskaffat mig ett nytt par mondayyyys, en brand new beautiful hårspray och ett fini tangentbord till min käre vän jens och hans flickvän martina. Råkade av misstag välta en öl över deras nuvarande på mannens födelsedagsfest, wuhu.. Några extrapoäng till att min pappa betalade hela rubbet, haha!

Imorgon misstänker jag att det luktar lite party hemma hos mig. Åker hem runt 12 imorgon så jag hinner till arbetsförmedlingen, sen är det väl bara att börja städa och förbereda käk etc. Ska bli skojjsi! Insåg förövrigt att jag inte har någon dricka, kuken..

The ballad of mona lisa

Idag är det alla hjärtans dag, vilket alla bloggare verkar skriva om - vilken slags blogg man än driver. Jag har väl inte jättemycket att säga om detta, mest bara att det är synd att så många hatar / är sura. Jag menar, jag är singel men inte sitter jag hemma och surar för det? Nej, istället lyssnar jag sönder panic! at the discos nya singel, planerar middagen som jag ska laga och kikar på mysiga efterrätter! Får sällskap om någon timme och sen kommer min styvpapi hem också, så jag ska bjuda på dunder-alla hjärtans dags-middag!

Dessutom skickar jag lite tankar till min älskade bästa vän elin, som jag inte kan vara med idag tyvärr.
Jag älskar dig! På alla hjärtans dag och alla andra dagar också.


Come on!

Nu är jag sådär slö på att skriva här igen.
Men det var party hela helgen igen, finibom!












I need a saviour

JUST NU

~ Försöker jag knåpa ihop en önskelista till min 20årsdag, som infinner sig den 8e mars.
~ Spelar jag GTA san andreas tills fingrarna blöder. Måste klara ut skiten någon gång!
~ Har jag så himla mycket inspiration i mitt huvud till nya smycken, GLAD!
~ Målar jag mina naglar typ en gång om dagen för jag vill testa olika designer.



Dagens manikyr + nytt smycke. Två flugor i en smäll, hoho.

Love and caring





GLAD GLAD GLAD GLAD GLAD GLAD GLAD GLAD GLAD GLAD!


Deras senaste på debaser blev slutsåld och emmaboda hade jag ingen lust att åka till. Nu ska tydligen gratisfestivalen Pop Dakar i Stockholm lägga ner och istället bli nya dansfestivalen Dans Dakar. Första akterna som släppts exklusivt via festivalrykten.se är Crystal castles, Boys noize, Tiga, Retro/grade, Lago samt Sail a whale. Jag som endast sett dem på en relativt stor scen i Tyskland (längst fram vid staketet med snorblöt hoodie i ösregnet) är helt överpepp på att se dem på hemmaplan på en något mindre scen. Längtaaaaar!

I almost told you that I loved you

helgalen finifest hemma hos mig i fredags!














I don't care if I lose my mind

Måste nog undersöka om vi är riktigt friska. Haha


Thank god I didn't cause it would have been a lie


Merely a graveyard of your former self



Jag måste åka till gbg i sommar och se mina favvosar på metaltown. Det bara är så!

No time for us

1. Hultsfredsfestivalen återuppstår sommaren 2011! I och med att de blev uppköpta (för ynka 25000 kr) av det tyska företaget FKP Scorpio i november i fjol, så tar festivalen nya tag och går av stapeln 14-16 juli denna sommar. Jag skulle absolut inte ha någonting emot en repris av mitt magnifika hultsfredsbesök 2008, men i och med att dem spikat samma datum som arvikafestivalen så lär det nog inte hända.

2. Getaway släppte papa roach igår och jag är fetglad! Blev ju väldigt ledsen i ögat när jag missade dem på 2010's upplaga av Taste of chaos men nu fick jag en ny chans, i min egen hemstad. KICKASS! Men ja, jag misstänker att jag lär vara för snål i år med för att betala biljett så jag slår väl till och söker ett litet funkisjobb ganska omgående.

Hela dagen har gått åt till att fika med elin & frida, haft träningsvärk precis överallt och till att lyssna på broder daniel. Jag har haft en oerhört fin dag måste jag då säga! Bortsett från träningsvärken då, heh..




angela gossow & snygga censurerade mig, hultsfred 2008!

Approach the podium



Emmure, winds of plague, war from a harlots mouth & iwrestedabearonce

till stockholm!


Vad i hela fridens namn


aftonbladet.se idag kan man läsa om hur kränkande och könsdiskriminerande boxer's nya reklam är mot män. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta riktigt, för samtidigt som det var så patetiskt att man ville skratta så var det så upprörande att man blev flyförbannad.

"En privatperson anmälde annonsen till Reklamombudsmannen för att figurens ”muskulösa kropp och det stora könet är en steretoyp och orealistisk framställning av mannen som skapar press både hos yngre och äldre män”."

Vad fan är det för jävla press vi unga kvinnor har på oss varenda jävla dag då? Hur har ni tänkt nu era jävla idioter? Jag vet, boxer-robert är inte en riktigt människa - men det finns faktiskt killar som ser ut sådär, och det hade lika gärna kunnat vara en helt "vanlig" man. Det är tydligen inte okej när man framställer killar halnakna med stora abs och stor kuk, men det är chill när man har brudar på reklamstolparna iförd bh och string med världens största bröst, helt flawless hud och fin röv - utan att det ska vara diskriminerande?

Orkar inte, det här är bara pinsamt..

You will hear the sound of my broken heart

Underbart!




True life behind a wall

Jag har jätteont i hela kroppen nu efter mitt danspass.
Kan tänka mig att det kommer att göra minst fyra gånger så ont imorgon dock.

Och bara så ni vet så kommer Linkin park till globen den 14e juni och spelar lite för oss. Tror att jag dog en aning när jag läste det i min mailbox idag, fysjutton! Här ska sparas pengar och en redig ståplatsbiljett inköpas!






I musikväg så är det ganska enformigt för tillfället faktiskt. Ingenting som bryter av helt faktiskt, lite så som det brukar. Men just nu känner jag mig nöjd med att vara enformig, det är väldigt skönt!

we came as romans, of mice and men, horse the band, parkway drive, caliban, all shall perish, bring me the horizon, miss may i, walking with strangers, suicide silence, woe is me, yersinia, whitechapel, asking alexandria, as i lay dying, dr. acula, august burns red, iwrestledabearonce, walls of jericho, we butter the bread with butter, the amity affliction, haste the day



Ehm, sport har hittils inte alls varit någonting som tagit upp tid i mitt liv alls. Nu när jag har jobbat minimalt så har jag spenderat mer tid med min sportgalna familj och ja, ni ser! Jag plöjer igenom sporten i tidningen varje förmiddag, kikar sportnyheter, har hockeyfeeds i min iphone, lyssnar på sportradio osv. Nu vill vi se brynäs i slutspel och skrika lite åt svenska handbollslaget som inte ens kunde snappa åt sig brons. Dessutom vill vi skrika ännu lite mer åt svenska bandylaget som inte heller tog medalj i år. Hejja SAIK dock! (Dessutom, så är ju Svedberg ganska jävla söt! Men.. Det var ju en annan sak!)



Mitt liv består alltså av en jävla massa sport och enformig musik. Sen har jag ju börjat dansa också, varje tisdag. Ser fram emot en saftig träningsvärk imorgon igen alltså, haha. Vad gör jag annars? Jag söker ofantligt många jobb då timmarna på McDonalds inte alls räcker till. Jag kör på med mitt LCHF och har format om kroppen maxat mycket. Vet inte om jag gått ner så mycket i vikt dock, då vi inte har någon våg här hemma. Jag träffar elin, christoffer, johan och frida en hel del och just nu tror jag att jag ska traska iväg och måla en tavla.

RSS 2.0