EHM


Jag har fortfarande inget internet, vill dö .. Thank god för att andra har internet dock!
Men jag tänker inte bli långrandig, för nu ska jag fixa till mig lite för att sedan åka ut till Strömsbro, grilla lite, dricka lite vin och sen tälta.. Dock så tror jag inte att det blir någon tältning, så kallt som det är.

Hoppas att ni får en trevlig valborg dock!

NOW I'M STANDING ON A ROOFTOP


Skriver från Felix's dator.


Jag är trött men taggad, för ikväll ser jag Kill Hannah! Innan dess ska jag dock läsa lite manga och kika lite anime samt förtära min shake (naturdiet) och bli liiiite smalare. Kan informera om att dem funkat och jag har ändå bara käkat dem i en vecka. Jag är inte alls speciellt sötsugen längre och har faktiskt blivit smalare, VICTORY!

Skulle lånat Elins kamera, men glömde i sista minuten att ta den. Har smsat henne nu och frågat om jag kan ta den sen (min är hemma) eller om jag ska behöva snoka reda på om Felix har någon gammal sate liggandes. Vill ta lite finfina pics ju!

Föresten så hade rock am ring bandsläpp nyss som innefattade Escape THE FUCKING fate! JAG KOMMER ATT DÖÖÖÖ! Det är möjligtvis ett av de sista banden på min "band jag ska se innan jag dör" lista. Dessutom så släppte dem the damned things, kamelot samt the used. Så i sommar blir det HIM x 2, 30 seconds to mars x 2, pendulum x 2 samt the used x 2. AWESOME!


OCH FÖRRESTEN..


.. tillåt mig att skratta åt patetiska rockweekend som i princip tänker stämma Getaway rock festival. Först startade dem upp bollnäsfestivalen på nytt, som det gick helt åt helvete med! Sen startar dem rockweekend, går skitbra i början - men sen bytte dem stad, kommer med ett desperat erbjudande om festivalpass för 595:- och sen stämmer dem GRF för att dem har sitt på samma datum?! SHIT, get a fkn life och inse bara att ni blivit ägda för fan.

PINSAMT!


-


Ville bara säga att jag flyttar på tisdag, dvs - inget internet på ett tag förmodligen. Så fort det är igång igen så kommer det fler uppdateringar! Kanske lägger upp något från skolan och så, vi får se!

IT'S MUSIC, IT'S A LIFESTYLE




source



source



source

MISERY WOKE UP THE BEST IN ME




source

Fortfarande inte många som kommenterar även fast jag uppdaterar ofta, har många läsare osv. Jaja, ni läsare verkar ju inte överge mig i alla fall - och det är väl det som är meningen, att det jag skriver uppskattas av folket!

- Har pluggat inför muntliga svenska nationella hela dagen, not fun. Tänker lägga det hela på hyllan nu och gå och lägga mig tidigt så att jag gör bra ifrån mig (vilket iofs känns ganska hopplöst woah).

Insåg precis att jag ALDRIG lägger upp bilder på mig själv i bloggen. Jag vet inte om det är speciellt nödvändigt, men är det någonting som ni skulle vilja se mer av? HAHA, hemsk fråga..

Nu går jag och lägger mig och lyssnar
på lite sweet musik i alla fall,
sjukligt trött!

IT WAS MENT TO BE


totally kickass-awesome and fucked up


THE LOVE WITH THE NEW


inte jätteimpad över slash's soloalbum, men den här låten makes me drool.

ÄLSKLING DU ÄR LIVET


- tycker inte alls om gorillaz nya album som jag väntat på så länge. välgjort men låter inte bra!
- har lyssnat på kent sedan jag klev upp.
- blev väckt tidigt av bråk, var kaos här, somnade om och försov mig. yay..
- vill träna, funderar på att ta en tur på vår kära träningscykel.
- ska strax äta lunch.
- vill åka på festival, NU!
- kommer att faila på svenska nationella imorgon.
- letar studentklänning, men hittar ingen som passar det jag redan tänkt mig i huvudet.
- vet inte om jag ska gå på balen, eftersom att det nu tydligen ska kosta 1000kr.
- jag är så himla glad och njuter av livet, men fan vad allt kan suga ibland!



ATT DU VILL VARA MIN




du var aldrig rädd
för dom som kallat mig "en skada redan skedd"
du är musiken och ziggy han förstod
att jag som alltid varit stum behövde ord
jag som tvekat, jag som aldrig vågat tro
att jag har nånting så obegripligt stort

att du vill vara min


Jag är så otroligt tacksam för att jag har så många vänner som fortfarande finns väldigt nära mig här i Hudiksvall, även fast jag inte ofta är här uppe och inte ofta är i skolan. Mitt hjärta slår snabbare och blir helt varmt över att det faktiskt finns människor här som älskar mig, även fast jag aldrig riktigt gett det en chans. Just nu vet jag inte riktigt var jag ska göra av alla känslor, jag vet bara att jag älskar er. Jag älskar er alla så himla mycket, vilket jag säger alldeles för sällan. Jag visar inte uppskattning så mycket som jag borde, förlåt. Men ni är bäst, gör det värt att kliva upp ur sängen på morgonen samt älskar mig när jag behöver det som mest. Jag kan inte räkna upp er alla men malin, anton, isabelle, joel, carro, alex, linnea, madde, emma och alla ni andra - ni betyder verkligen mest i hela världen för mig.

och anton, jag kommer att sakna dig tills jag dör
när du flyttar till usa i ett år.
tänk på mig varje dag,
som jag kommer att tänka på dig.


four songs for the ones I love
and love me too

one
two
three
four



jag älskar er, ni är mitt allt!

DON'T WANT TO KNOW


Igår knäppte jag inte på datorn på hela dagen - HELA DAGEN! Är det någon mer än jag som är imponerad? Har dessutom gått och lagt mig i tid de senaste dagarna, inte fuskat med maten (käkar naturdiet atm), pluggat som en tok samt packat en massa. Om en timme åker jag dessutom iväg och tränar, vilket jag inte gjort på några veckor. Blev sjuk för ett bra tag sedan och då gled jag ur rutinen med träningen lite. Känner mig i vilket fall som helst som en duktig tjej, woho!


IT DOESN'T MATTER WHO YOU ARE


This is what I call hot ;




Senaste singeln från my beloved the ark! Nya albumet (det första på tre sjukt långa år) släpps 26 april och ska heta "In full regalia". And god damn, Ola is hotter now than ever!

ONE OF THESE DAYS

Lyssnar på detta och ska strax packa lite mer, har börjat fått struktur på saker och ting i alla fall. Ser fram emot flytten men ännu mer till dagen som är innan, dvs den 26e april. Vad händer då? Jo, jag och Felix åker till Stockholm för att kika på min födelsedagspresent som jag fick av honom, nämligen Kill hannah på debaser slussen! Det blir tredje gången men ändå helt nytt, eftersom att dem precis släppt nytt material. Dem två tidigare gångerna jag sett dem har det varit ungefär samma upplägg på intro/outro osv.

Jaja, tillbaka till packningen!

THE BIRD AND THE WORM

vi har nytt "rensat upp" lite på gården och ska alldeles strax börja packa lite mer av mina grejer i lådor (flyttar den 27 maj till en lägenhet med mamsen) så att det blir gjort. Just nu ser det ut som ett helvete här inne och man kan knappt röra sig normalt i mitt rum, sjukt jobbigt.

Hoppas att ni får en trevlig helg i alla fall, det ska jag ha!


p.s - börjar bli frisk å! - d.s



från oslospelningen med ninjaspark, oh how fun it was!

THINGS I'VE NEVER DONE

Om jag säger erasure, vad säger du då? Få av er säger nog "åh, ett brittiskt 80-talsband som bildades 1885 och består av vince clarke (depeche mode) och andy bell". De flesta säger nog "ÅH, är inte det gruppen som gjort robot unicorn attack låten?" vilket är lite småkul. Jag personligen har vetat länge vilka erasure är, since i'm in love with depeche mode, men låten always har aldrig riktigt varit någon favorit hos mig - fram tills det där jävla skitspelet! Viste inte ens att det var erasure faktiskt, uh. Men nu vet jag, och här kommer hitsingeln från 1994, always;


I'M THE ONE

AHHH, jag har halsmandlar the size of jupiter och allvarliga problem att andas, svälja & prata. Ringde precis hälsocentralen och om ca 20 minuter skulle de ringa upp. Ska slå på ynkligheten (om det ens behövs mer ynklighet än den jag redan utstrålar) så att jag får en tid så snabbt som möjligt, det här är ju bara löjligt. VILL INTE VARA SJUK!

the coral - dreaming of you
edward maya ft. vika jigulina - stereo love

edit; fick tid 40 min efter dem ringt tillbaka, yay!
har halsfluss och har fått penicillin. woho..

MEET ME HALFWAY





BUT I TOLD YOU SO


Allvarligt, jag slutar blogga om folk inte börjar kommentera.. Har inte fått en endaste kommentar på tusen år, it fkn blows!


Sådetså!

CAUSE' I NEVER SHOW



JA JA JA!

Jag vaknar upp klockan fyra på morgonen och kan inte sova mer. Tvspelet står fortfarande på och piper ut sin fina final fantasy musik och jag har nog aldrig haft så ont i huvudet som jag hade då. Vid fem gick jag ner till mamsen när hon gick upp för att fixa sig inför jobbet, och pratade lite - insåg att det inte fanns någon ipren.. Mamma sa åt mig att vila på hennes säng och efter bara någon minut somnade jag gott och sov ända till tolv.

Men vad är det då som är så positivt med den här dagen även när jag mår såhär otroligt skitdåligt?

Jo, inga mindre än Pier pressure (som jag har biljett till) har haft bandsläpp, och vilka släppte dem? Jo, inga mindre än THE USED, PENDULUM & DESTINE!!!111 Mitt hjärta klappar fortare än jag trodde att det kunde och jag inser att jag äntligen ska få se the used! DET ÄR GALET! Ett av världens bästa band, fersure.

Nu ska dem bara släppa my chemical romance, sen kan jag dö lycklig!
(även fast jag redan sett dem hiho)



LET'S GO OUT AND DANCE


Jag är så sjuk så jag knappt vet var jag ska ta vägen. Känner mig yr och virrar omkring utan att veta vad jag håller på med, mår illa, har tidernas huvudvärk, ont i hela kroppen.. Men allra värst är febern, den höga jävla febern som får mig att känna mig som tre år gammal.

Geez, när ska man få ta tag i skolan utan att bli störd?

THE SUN BREAK MY HEART


Om ni ska ut i vårvärmen och dansa i helgen
så föreslår jag att ni peppar med denna:


 

Ja, jag kan även informera om att jag fortfarande sitter hemma. Vaknade med världens halsont, har nog aldrig i världhistorien haft såhär sjukligt ont! Orkar verkligen inte just nu när jag har arbetat hela jävla helgen i Uppsala och praktiskt taget är helt slut i kroppen på köpet.. Någon vill straffa mig alltså! Hoppas dock att ni andra mår bra även fast ni helt slutat kommentera! :c

Lite senare idag tänkte jag slänga upp min bloggsvarsruta där nere i sidmenyn, woho. Då får ni börja spruta ut frågor åt alla håll och kanter! Jag är inte ett dugg pryd av mig heller, så jag besvarar tamefan allt med ett ärligt svar!

 

edit: nu ligger rutan uppe! klicka dig nedåt och fråga fråga fråga!


EVOLUTION


Just nu är det bara japan hit och dit och därav även
japansk musik hit och dit.

en gammal favorit;


(Malice mizer - Barouque
långt & helt sick't intro)


och en ny favorit;


(Girugämesh - Evolution
sjukt mysig genre)



AND LIVE IN HARMONY HARMONY OH LOVE




Uppcon, direkt från kön



Innan invigningen, PEPPEN!



Under invigningen, MinxZone



En manlig kör som sjöng om Japan i Orange pop café



This is Orange pop café



Monkey kong lirar tvspelsmusik



Lite mer Monkey kong



Fortfarande lång kö, sedd från 6e våningen



Jag var viktig med mitt all-access-personal-pass


KONO SEKAI WO KIMI DAKE


Såhär kan det gå när man är för länge på uppcon
samt läser för mycket manga:




Vill du göra en egen? Klicka här!


(och juste, videosarna är sega osv.
så de kommer typ upp ikväll)

YE

Nu är jag hemma från Uppsala men har bara sovit 9 timmar de senaste dagarna och är alltså svinigt trött. Jag går till sängs nu med min nyinköpta manga och kommer troligtvis att somna i den.

Slänger upp lite videos från Uppcon som jag tagit i helgen med mobilen imorgon! Sket i att ta med mig min vanliga kamera då den är så jävla otymplig. Men några mobilvideos kommer alltså upp imorgon, wowo.

Sov gott!


YOU'RE THE ONE

Om en timme åker jag till Uppsala för att jobba på Uppcon.
Vi hörs igen på söndagkväll / måndag!

JET ALONE

Apr 5, 2010

UNDEROATH AND AARON AMICABLY PART WAYS


"We are taking this opportunity to sadly inform you the six of us have decided at the end of the current European tour, Aaron will no longer be playing in Underoath. This was not a decision made in haste but a thought out and prayed upon group agreement. It in no way effects any of the shows left on this tour. They will still be our best efforts and enjoyable experiences for all. For the future, Aaron will be pursuing other musical and ministry endeavors. As for the rest of us we will continue to work hard on the new Underoath record. We appreciate the love and support from everyone in the past and hope that all of us will continue to receive your support on our future paths. We love you guys."

Tim, Grant, Aaron, James, Chris, and Spencer



Dude, this fucking sucks.. Känner mig några kilo sorgsen atm!
Vilket jag kan tänka mig att fler än jag gör.
JÄVLA TRÅKIGT JU!

- source


o

Jag har just nu mitt sista lov och försöker ta vara på det, därför blir det inte mycket tid över för bloggen. Som ni alla vet så bloggar jag bara när jag verkligen känner för det och just nu står det ganska stilla. Men när tiden är kommen, flyger en massa inlägg upp. Wohoho

RSS 2.0