To set me free from eternal sleep

Ibland blir man sådär brutalt väckt ur sin verklighet och inser hur sjukt jävla sunkig man är. Sedan jag blev arbetslös har jag seriöst suttit sönder mina mjukisbyxor och lökat ner alla jävla tishor som finns i min garderob. BH har blivit ett främmande föremål jag knappt ser till, mitt hår är brunt och svartflammigt (dvs. inte färgat på år och dagar), mina snygga bandtishor är instuvade långt bak i min garderob (vill väl inte löka ner dem) och jag har inte användt smink sen .. fuck, jag minns allvarligt inte sist jag sminkade mig..

Så, nu när jag börjar komma på fötter igen med jobb och jobbgarantipengar - så kanske jag borde satsa på en total fkn makeover. Jag har suttit och kikat frisyrer och ja, I just wish I could pull it off.Ge mig frisyrhelvetet, fast svart då såklart.

Straight through my heart

Bloggtorkan lyser med sin närvaro och jag vet tyvärr inte riktigt vad jag ska göra åt saken. Som sagt så bloggar jag mest bara när jag verkligen vill, då jag inte vill känna något tvång. Men just nu känns det mer bara som att jag vill skriva hela jäkla tiden, men när det väl kommer till kritan så har jag absolut ingenting av värde att skriva. Jag försöker att komma på saker frenetiskt i alla fall, så vänta er många inlägg längre fram! Och dessutom, så försöker jag verkligen med en ny design.. Den jag har nu, får mig att verka som vilken random fjortisbrud som helst - vilket jag verkligen inte är! (jag dör av skratt nu, haha).

Kan i alla fall tipsa er om att självaste Kapten röd (+ kultiration) lirar på bästa Maxim ikväll. Kultiration kliver på runt 19.30 och Kapten röd runt 20.30, så vad väntar ni på? In på entregavle och kirra biljetter!


FUCK

Det blev en ca 5 centimeters glipa mellan knapparna på mina jobb-byxor, precis som jag trodde. Så jag fick låna byxor igår och lär väl få göra det resten av veckan innan mina nybeställda kommer in. Annars har jag en fin skjorta, en namnskylt, en keps och ett skärp - all with the donken-logo. Jobbet verkar jättemysigt, jag är ensam i en vecka och ja - life seems great!

Saker jag stör mig på just nu

Man ska ju egentligen inte klaga alls, och undvika att vara bitter. Men just nu känner jag bara att jag är lite sné på vissa småsaker. Fast jag är ju väldigt glad för vissa saker också? Äsch, jag drar ihop en lista utan inbördes ordning på saker jag tänker på för tillfället!

1. Jag kan faktiskt inte säga att jag har någonting emot sverigedemokrater. Det är yttrandefrihet i Sverige och jag skulle inte bli allt för glad om någon kritiserade mig för att jag är miljöpartist (även om det är en helt annan sak, som faktiskt gynnar de flesta haha). Men om du är sverigedemokrat, ska du fan kunna berätta varför - och inte komma med få och dumma exempel. Jag vill ha konkreta exempel med en tanke bakom, annars tänker jag inte förstå ditt politiska val.

2. Jag är galet nervös då jag faktiskt börjar jobba på måndag. Jag ör dels rädd för att jag inte ska kunna ha arbetsbyxorna vi beställd (i've got hips of fkn doom) och dels för att jag ska fucka upp allt i köket och se till att alla gäster får vänta tre år på sin mat..

3. Sjukt nöjd över att det är fall out boy VS my chemical romance på MTV rocks atm, ah! This is what they call happyland! Satt och rös till Helena nyss och ja, åh myseligos bästa banden!

4. Tänker gå ut och fira lite vänner som har fyllt år ikväll, och vad händer? Jo, styvpappa Mossberg plockar fram cider till lilla mig! Mamma hade dessutom köpt öl tidigare, bästa bästa bästa!

Hey, jag var ju inte så sné?!
Positiv i alla lägen, tur att jag finns!

This is how I say it to you


Alldeles strax är vi inne i oktober månad och då kommer det endast vara 3 månader kvar av detta året. 2010 har susat förbi i en alldeles galen takt hittils, och jag har nu börjat fundera lite över vad jag vill hinna åstadkomma innan året är slut.

Jag la aldrig några nyårslöften förra året, eftersom att det känns som ett sorgligt nederlag när jag ändå bara bryter dem. Dock tänker jag bestämma några få saker nu som ska genomföras innan 2010 är slut.

1. Gå ner minst 3 kg i vikt.
Klart vill jag gå ner mer än så, då jag legat på latsidan den senaste tiden (jag menar verkligen det här), men 3 kg är en riktigt bra start. I alla fall om detta ska ske på ca 3 månader.

2. Tatuera mig för första gången.
Detta kan bli en lurig en, då jag måste rådfråga läkare innan jag gör någonting. Jag har galen sjukhusfobi, så ja eh.. Får se hur denna går! Kommer i vilket fall som helst börja med en redig chestpiece som lär ta några sittningar för att sedan fortsätta med en sådan *pekar på bilden högst upp i inlägget*. Dock med andra ord än dem hon har valt, yes.

3. Flytta ifrån iggesund. Den enda jag faktiskt VET kommer hända, då vi nu till och med satt ett datum för min flytt. Jag flyttar ner till Sandviken (dvs ca 15 mil söderut, för er som inte vet) den 29e oktober. Peppar så jag nästan dör!


Har ni lovat er själva att genomföra någonting innan 2010 tar slut?

White snake in the desert

Snart kommer Elin hit och då ska jag tvinga henne att lära sig dansa lite para para med mig (fast jag kommer inte behöva tvinga). Ni ser ju bara hur roligt det ser ut!

En gång lärde jag mig faktiskt en del av den där dansen. Det var nyårsafton för flera år sedan och jag var riktigt snorfull. Men fan, roligt var det. TAGGAR FORTFARANDE UPPCON!!11111


Do you know what's worth fighting for?

På facebook idag så lyssnade jag på en ny låt från Bring me the horizon vid namn fuck. Ja, den var ruggigt bra och har väl suttit och lyssnat på den i typ en halvtimme nu eller något haha. Ser väldigt mycket fram emot skivan som kommer 4e oktober, tagga!

Nej, jag vet inte vad jag ska skriva mer så nu fortsätter jag kika på lite high school of the dead.

Jag har fått en stund här på jorden


Om två ynka små dagar är det 17 månader
sedan du beslutade att begå självmord.
Ett helt år och fem månader sedan, som
ingen stoppade dig från att hoppa.

Jag sitter fortfarande och väntar på att
jag ska se dig någon dag, för - för mig är
du inte död, inte än. Det var inte din tur,
men jag kan inte annat än att hoppas att
du har det bra där du är nu. Och det är
ingenting jag egentligen tvivlar på, du ville
ju det här.

Jag älskar dig,

och någon dag ses vi igen Sandra
G O G O L B O R D E L L Oi love love love


my companjera
wonderlust king

Home is for the heartless

Dagens sysselsättning: Yotsuba&!


I let them tear, tear away everything inside

Om någon av mina läsare röstar på SD, så får ni väldigt gärna sluta återvända till min blogg. Ett parti som detta skulle inte tillåta sådana som mig att finnas, då min pappa inte hade kommit in i det här landet om dem fick styra.

Jag vägrar vara trevlig eller ens socialisera med Sverie demokrater, så om du känner dig som en sådan - snälla försvinn ur mitt liv.

so tell me what should we say?

Ledsen snyggingar, men min dag blev bortrövad av anime. Har kikat death note, blood + samt lite high school of the dead. Kan inte ens riktigt beskriva hur mycket jag gillar allt sånt här, men bara i perioder. Underligt fenomen det där!

Längtar i vilket fall till nästa konvent, vilket det nu än blir.


ignorence is strenght, existence is suffering

sjukt kallsvettig, galet sjuk men glad.
här är jag i min nya stickade tröja, fnissus!och visst är det awesome att jag fått så långt hår? ahhhh, love it!

if i was you vampiremanga, chick-flick och tre vampyrböcker.
vad trodde ni liksom? ;)

idag har jag
- lämnat tillbaka böcker
- lånat nya böcker
- varit på arbetsförmedlingen
- förtidsröstat (på mp, ofc)
- dött av magvärk

lies make it better, lies are forever

Nej nu är det väl ändå dags att jag rycker upp mig ur skiten. Såhär kan det ju inte fortsätta? Tur att man tar tag något i livet i alla fall. Är dags för mitt första möte angående jobbgarantin på arbetsförmedlingen idag, så nu har jag gått upp i tid och allting. Ska alldeles strax låta en mumsig frukost glida ner i magen och allt.

Ni får ursäkta min feta depp-period som varit, om jag hoppas och tror rätt så kanske det värsta är över nu. Tack för att ni stod ut med mig!

just nu; billy talent

varför?

Alltså kan någon jävel förklara varför det inte blir nå  bättre? Kan någon förklara varför det ENDAST blir sämre? Haha, jag sitter allvarligt och skrattar åt mig själv - för att ingenting av det här är värt det.

Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska säga, men ingenting ni gör kan få mig att må bättre - det är någonting jag har lärt mig nu. Jag kan må bättre för stunden, men lite senare så känns allt lika jävligt igen.

Ikväll tänker jag dock rädda mig själv med en fet bag in box vitt och umgås med kompisar.. Räcker det inte för att få mig att klara mig igenom kvällen, så vetefan vad som händer.

a heart stops beatingi'm sorry
but i'm beyond salvation..What have you got?

1. det gör alldeles för ont i hela jävla själen, för att man knappt ska kunna andas.
2. jag måste överleva, men jag orkar inte.
3. imorgon åker jag till gävle för att fylla på energi.
4. ingen jävla energi i hela världen kan rädda mig.

fan

I've said it a thousand fucking times


Ja, just nu plöjer jag igenom dem sista avsnittet av den första säsongen vampire diaries. Var längesedan jag började kolla, men sedan hade jag en massa annat för mig och skippade att se de sista. Nu om bara ett litet tag så kommer säsong 2 att börja rulla igång, och då borde jag ha kikat färdigt säsong 1 för att hänga med!

Justja, jag har några avsnitt true blood att se också.. tredje säsongen har inte varit lika bra som de tidigare riktigt, därför jag slackat av kanske. Menmen, eftersom att jag inte har någonting annat för mig om dagarna så kan jag lika gärna kika igenom!

Det känns ganska bra att fokusera på elena och stefans vampyrproblem istället för att börja reflektera över vad som hänt i mitt eget liv den senaste tiden. Just nu är allting bara alldeles för jobbigt för att jag ens ska orka tänka på det, faktiskt. Menmen, tillbaka till stefan och elena nu - parteehhh!


well, hello there handsome. come into my bed, yesyes

I melt inside

Nytt från escape the fate;Jag vet inte alls vad jag ska tycka.. Krävs några fler lyssningar tror jag!


What in the world?

- hej jag heter XX och söker Karl
- han bor inte här längre tyvärr
- ah, men då är det kanske dig jag ska prata med?
- ja, gör det du
- jo, känner du till bonniers / illustrerad vetenskap / världens historia etc?
- jo det gör jag
- fint! vi erbjuder just nu 2 nr av dessa för 69 kr. så får du ett knivset på köpet eller en film om andra världskriget
- njae, kalle är nog mer intresserad av det där.
- jaha, okej.. men du, om jag bjuder dig på date då?
- .. va?
- ja, med middag och levande ljus?
- öh.. näe tyvärr
- vaddå, är du inte singel?
- nej, tyvärr
- hur länge har ni varit tillsammans då?
- över ett år!
- åh, okej! är han en fin kille då?
- ja, hehehe
- för du låter som en jättefin och trevlig tjej
- tacktack!
- ja, men då får jag tacka för mig då. hejdå!
- hejdå


Sen brast jag ut i världens skattattack.
Fett nice att bli utbjuden av telefonförsäljare sådär!

Ikväll åker jag till Gävle föresten, arbetsintervju på mcdonalds imorgon.

I dressed myself in fucking lies

Jag saknar dig anton, jag saknar dig så att det gör ont! Jag önskar att jag bara kunde kliva ner i trapphuset och se dig stå där utanför med din söta moped och vänta på mig. Jag önskar att vi kunde sitta allihopa i alexandras säng och bara prata..

Och allra mest önskar jag att du bara var här,
så jag fick lägga armarna om dig och berätta hur mycket du betyder för mig.

Lillebror

Läs antons USA-blogg här!

You take my breath away

Så vad gör man när klockan är kvart över tre på natten? Du har inte lyckats somna och du känner att det inte finns någonting alls mer att göra uppe. När livet känns som mest meningslöst..

Det enda jag kunde tänka på var bloggen, att jag skulle skriva någonting roligt här. Någonting som för en gångs skull är lite intressant. Men ja, jag och intressant verkar fan inte gå ihop alltså.. Jag är så jävla tråkig!

I alla fall tänkte jag att jag skulle berätta för er om min kändiscrush, som kanske är lite speciell (vad vet jag?). Det finns många brudar där ute som är helt besatta av t.ex. Johnny Depp, Robert Pattinson, Brad Pitt etc. Jag däremot, kan inte gå en hel dag utan att klicka in mig på youtube och söka på Matthew Brian Brown.

Vem är han, denna Matthew Brian Brown? Är han någon superkändis som går under ett artistnamn till vardags? Är han den nya kandidaten för rollen som James Bond? Njae, han är bara en vanlig 21årig kille från Alabama som gör youtubefilmer på sin fritid. Dem flesta känner honom som "swiftkaratechop", kanalen där han lägger upp alla sina "roliga" filmer osv. Det var så jag hittade honom från början, när jag satt och klickade runt. Och jajävlar, jag kan garva åt dem tills jag gråter och sprida vidare dem till alla jag känner, men det är inte där det sitter.

Nej, det sitter i hans privata kanal. Kanalen där han pratar om vad han gjort om dagarna, vilket spel han precis klarat ut, vilka serier han följer och hur mycket han tycker om zombies. Hans ögon, hans leende, hans hållning - ja, allt! Det är som att bli överkörd av en stor gul skolbuss, varenda gång jag ser honom le, prata och skratta.

Kan man vara kär i någon man inte känner och aldrig har träffat, så är jag det.


So I can get to you before the sun will rise

Jag kan inte ens beskriva hur glad jag blir av att det är så många som tittar in här varje dag. Ni är inte många som kommenterar, men att ni faktiskt kommer tillbaka dag efter dag - gör mig helt galet glad!

Så därför skäms jag lite just nu, eftersom att jag precis är ganska oaktiv här. Jag önskar att jag hade något intressant att dela med mig av, som ingen annan redan bloggat om.. Men det känns lite torrt på den fronten.

Men, i alla fall - som ni alla vet - så kommer avenged sevenfold till Stockholm den 20e november. Alla har blivit helt hyper och överlyckliga, medans jag mest vill gråta. Samma jävla vecka har jag redan bestämt mig för att gå på bullet for my valentine och taste of chaos. Veckan innan har jag dessutom bestämt att gå på Never say die tour. SÅ HUR SKA DETTA GÅ IHOP?! Var ska jag få pengarna till allt detta? Hur ska jag ha råd med mina älskade avenged sevenfold? Haha, jag borde starta något donationskonto där folk som tycker synd om mig kan sätta in pengar..

eller va?  HAHA


Butterflies and hurricanes

Eftersom att jag sitter mest och gör smycken hela dagarna så sitter jag alltså nästan ingenting här vid datorn. Ni får ursäkta den lilla bloggtorkan, men jag vill gärna lägga ner mycket energi på detta då vi bestämt nu (jag och min bästa vän) att vi ska stå på en minimarknad nästa lördag i skutskär! Därför vill jag få ihop så mycket som möjligt tills dess.

Jag hoppas att ni förstår och inte sluta läsa bara för detta,
men det tror jag då inte ;D

Slänger nog upp något roligare ikväll!Och föresten, har jag berättat att jag älskar min bästis? :'D
Hon försökte komma på ett namn till mina smycken.

Falling for you

Ah, nu sitter jag här i mammas mysiga tjocktröja och kikar runt bland bloggar och facebook. Idag har jag hunnit springa på secondhand (en ny väska och ett nytt linne, yesyes), diverse andra affärer, pysslat ihop en massa smycken med mamma och ätit en massa chips. Jag och mamma ska knåpa ihop en massa smycken för att sedan stå på loppis och tjäna storkovan, haha. Så om någon vecka ska jag ha ett helt lager att ta med mig, så får vi se hur pass rik jag blir!

Här har ni mina senaste idéer i alla fall.

JAG SKA BLI RIK!

och här är väskan också, hehefniss.

RSS 2.0