GET TO FUCK

När det finns DNA bevis och när våldtäcktsmannen erkänt, hur kan det då bli så att en hel stad vänder sig emot de två våldtäcktsoffren? Sen att folk allvarligt tror att någon människa ens skulle orka att gå igenom inte bara en, utan TVÅ rättegångar om de skulle fara med osanning, är ju bara helt jävla absurt. Satt med öppen mun inslaget igenom och bölade över att den svenska befolkningen är helt fucked up - så här får det ju bara inte gå till.

Pojken hade besöktsförbud mot flickan, men fick ändå tillåtelse av prästen i kyrkan att komma in på skolavslutningen för att dela ut rosor till klassen som jublar och kramar honom?! Även fast pojken var DÖMD våldtäcktsman med besöksförbud så var det synd om honom?

När uppdrag granskning frågar prästen om han vet vad som hände samma kväll som skolavslutningen, då han tillät pojken att komma så säger han nej. När reporten sen berättar att han våldtog en tjej till den kvällen, så säger prästen "stackars kille".. SVENSKA SAMHÄLLET, VAR ÄR DET PÅVÄG?!

För er som fortfarande står på killens sida i det här eller är tveksamma, titta på inslaget som uppdrag granskning gjort och låt er övertygas. Dna bevis och erkännande tycker jag borde vara nog, men tydligen inte.

För att se inslaget från uppdrag granskning kan du klicka här!



Kommentarer
Postat av: Mollymus - bloggar från Uppsala

Halloo! :) hoppas att du får en fortsatt bra torsdag!

KRAM!!! :D

2010-03-25 @ 14:19:52
URL: http://mollymus.blogg.se/
Postat av: Kalle

http://sv.wikipedia.org/wiki/Misantropi

2010-03-25 @ 15:02:44
Postat av: Madeleine

Sv: Det var tydligen fler som tyckte att den var fin då ;)

2010-03-25 @ 20:40:33
URL: http://maols.blogg.se/
Postat av: tina

sv: förra året tog jag studenten :)

2010-03-26 @ 11:16:10
URL: http://lipsticklife.blogg.se/
Postat av: Fritzl far

Det här är bara fucked up.

Det här handlar ju BARA om att han var äldre - populärare - och snygg tydligen, som han inte ses som en våldtäktsman. Det är klart folk är så pass dumma i huvudet att dom är på hans sida för det, ENDAST. Det är ju även att högstadium, jag menar. C'mon. Barn är hemska på högstadium, och tydligen lärarna och de vuxna på den där skolan och staden.

"DNA och erkännanden från självaste våldtäktsmannen? ööh lol dah, knappast, hon är ju värsta horan, oskar ska friges. Inte för att jag känner henne, eller har något med det här och göra men... fan, hon kunde väl filmat händelsen med mobilkameran, så hade vi kunna fått ett RIKTIGT bevis", ELLER VADÅ? Shit, vad arg jag blir.

2010-03-26 @ 18:51:41
Postat av: johanna

Jag håller med dig om allt du skriver!

2010-03-29 @ 23:08:06
URL: http://jossehannaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0