CAUSE' I CAN SEE YOU


picsource


Egentligen så har jag inte ett så stort hum om vad som kommer att hända på nyår. Jag vet att jag ska umgås med Elin och Felix och jag vet att vi ska börja lite försiktigt hos Johans flickvän Hannah. Efter det vet jag inte alls var vi ska bege oss, men allt lutar mot krogen - även fast vissa av oss inte alls är speciellt sugna på krogen. Lite tråkigt måste jag säga, för dem alltså.


Vad ska ni göra på nyår?

REST IN PEACER.I.P
Jimmy "the rev" Sullivan
we will miss you..

TAKE IT TO MY HEART, TAKE ME AWAY

Nu när jag inte är hemma blir det inte så mycket bloggande, men det vet ni!
Vill i alla fall säga sorry ännu en gång!


I förrgår blev det krogen med elin och resten av brudarna och det var en riktigt festlig kväll må jag säga. Efter 15 min på krogen så gick dock klacken på min ena sko av, så jag gick runt i bara strumpbyxor. Det resulterade i fotbad klockan 2 på natten hemma hos Felix hahah. Mina fötter var helt kolsvarta!

Igår var vi ute igen för att fira att Therese äntligen hade kommit hem från Spanien (?). Kvällen blev väl inte riktigt som vi hade tänkt oss, men vi har ju fortfarande nyår framför oss! Nyår kommer att blir kanon, även fast ingen av oss vet vad vi ska hitta på än.

Och nej, jag hittar ingenting på mellandagsrean.. I feel sorry for myself :C

DEN DU BIST VAS DU IST

Ja, nu har julafton varit. Lite nyfiken på vad ni alla fick för fint, så vad fick ni i julklapp?

Jag roffade hem lite mer än 3500 kr, nyaste rammstein skivan (tack felix ), en svart velourdress, påslakan/örngott, presentkort på H&M, parfymer, smink, en stor flyttkartong full med saker som man behöver när man ska flytta hemifrån osv. Jag är i alla fall väldigt nöjd med allt jag fick - möjligtvis inte fullt lika nöjd med dagen, men jag tänker inte precis gå in på detaljer. Felix blev i alla fall glad av winnerbäck dvd'n som jag hade köpt till honom, lite komiskt att vi både hade köpt musikrelaterade saker till varandra hahah.

I förrgår så fyllde min allra bästa vän Elin 18 år, en dag som jag har väntat på nu i 10 månader - ända sedan jag fyllde 18. Krogen kommer att bli fulländad nu, nu när jag äntligen får gå ut med min älskade. Så ikväll har vi dragit ihop ett tjejgäng som ska käka hemma hos födelsedagsbarnet, förfesta och sedan bege oss mot trevåningars-krog med rockvåning, chillvåning och clubvåning och slå klackarna i taket! Hör ni inte av mig imorgon så vet ni varför, jag har bosatt mig inne på toaletten! Eller så ligger jag ute på någon gata och sover i snön, hahah.

Hoppas att ni hade en riktigt trevlig & mysig julafton!


GOD JUL ROCKERS

& nu åker jag bort i ca 8 dagar - så vi får se hur mycket bloggande det blir.

troligtvis inte mycket alls :c

HER VOICE RESIDES

Nu njuter jag av den sista dagen jag ska spendera hemma på ett tag, med pepperchips och julmust. Simpsons är på tvn och jag pratar lite med en trevlig kille på ec (haha emocore i mitt hjärta lolololol). Innan kvällen är slut ska jag ha fixat till mina julklappar samt ha firat jul med min familj, som kommer att vara något splittrad imorgon, that's why the early celebration. Så redan i eftermiddag får jag öppna mina första julklappar, känns bra!

Och för dem som vill se fler bilder på snyggingen herself - me (haha skämt åsido) så kommer en fint nytagen och oseriöst liten pic här nedan. Btw så vet jag att ni gillar mitt linne, wuuhhh!akta ankläpparna, dem kommer och käkar upp dig.
watch it kissie!

SO BELIEVE ME WHEN I SAY

Jag är snuskigt sugen på att pierca mig igen inom den närmsta framtiden.
Så, vad säger ni?
monroe, hiss eller diss?

♥ I TRULY LOVE DROP DEAD CLOTHING ♥

Hot stuff from drop dead clothing


♥ Jag skulle kunna döda för linnet på första bilden!
First thing efter jul - rock am ring biljett & drop dead shopping!

MY FIRST KISS AT THE PUBLIC EXECUTION

Jag fick för mig att jag skulle slänga ihop två julklappar till innan julafton.
Och ni som känner mig vet att jag är ganska pysslig av mig, så därför rotade jag fram mina färger, penslar och två canvasar. Och vips - två prima julklappar! Den ena "beställde" dock morsan av mig för flera månader sedan, hon har säkert glömt bort det nu! Så då blir det lite av en överraskning ändå :)
trädet till mamsen!
(hoppas inte att hon läser min blogg bara :( haha)En blomma till mormor, som inte är riktigt klar än.


♫ ♫ ♫

Hemsida: http://www.rockparty.se/
Location: Hultsfred
Start: 1986
Datum: 7 - 9 juli
Besökare: ca 25.000
Pris: 1290 :-
Musik: kent, shout out louds, familjen & maskinen
Övrigt: Långt mellan camping och festivalområde (om man inte bor i träsket.. och där ville då i alla fall inte jag bo. Varför? Det tror jag att du hör på namnet).


Hemsida: http://www.arvikafestivalen.se/
Location: Arvika
Start: 1992
Datum: 15 - 17 juli
Besökare: ca 25.000
Pris: Just nu 995 kr. Maxpriset ligger på 1250 kr!
Musik: babyshambles, hypocrisy, shout out louds, familjen, kent, teddybears, takida, wolf, cristian dinamarca, mattias alkberg, invasionen, [ingenting], the tiny, name the pet, leæther strip, universal poplab
Övrigt: Välj den lilla campingen (även kallad viksgårdcampingen). Den stora blir lerig om det regnar och helt otroligt dammig om det är sol och varmt. Den är även mycket äckligare än lilla (som inte är speciellt liten).


Hemsida: http://www.peaceandlove.nu/festival/
Location: Borlänge
Start: 1999
Datum: 28 juni - 3 juli (28 - 31 juni = temadagar)
Besökare: ca 37.000
Pris: 1495 kr + 150 kr för camping (!)
Musik: D-A-D, kent, kim wilde, NOFX, the ark, vitalic, sick of it all, ale möller band, amanda jenssen, brother ali, hardcore superstar, melissa horn, markus krunegård, nisse hellberg, [ingenting], astral doors, fibes! oh fibes!, brothers of end, avatar, dan berglund, chords, glesbygd'n, harald björk, khoma, kultiration, name the pet, robert belfour, roffe wikström, skumdum, taylor mali, the accidents, thee suspenders, thorsten flinck & revolutionsorkestern, tribulation, troublemakers, venerea
Övrigt: Istället för ren festivalkänsla kan man få en liten stadsfest's känsla på p&l.


Hemsida: http://www.siestafestivalen.se/
Location: Hässleholm
Start: 2003
Datum: 27 - 29 maj
Besökare: ca 9.000
Pris: 745 kr + 150 kr för camping
Musik: abednego stands tall, andreas tilliander, bob hund, dead prez, gabby and the guns, familjen, mattias alkberg + nerverna, name the pet, invasionen, christian dinamarca, [ingenting], kapten röd, KNDVGN, MEW, mustasch, satan takes a holiday, sophie rimheden, stefan sundström, the bear quartet, thåström
Övrigt: -


Hemsida: http://www.putteiparken.se/
Location: Karlskoga
Start: 2008
Datum: 28 - 31 juli
Besökare: ca 10.000
Pris: 1095 kr, och då får du ett pip tält och en pip sovsäck på köpet. detta gäller dock endast om du köper innan julafton! det slutgiltiga priset är ännu ej satt.
Musik: amande jenssen, [ingenting], billie the vision & the dancers, hoffmaestro & chraa, hästpojken, maskinen, skilla, takida, name the pet, the baboon show, teddybears, the mary onettes, the haunted, val and the bitches
Övrigt: fyra dagars festivalande istället för tre!

 

Hemsida: http://yran.se/
Location: Östersund
Start: 1983 (1963)
Datum: 29 - 31 juli
Besökare: ca 23.000
Pris: Biljetter släpps i december, men har ej släppts än
Musik: lars winnerbäck, kent, hoffmaestro & chraa, robert broberg, the bear quartet, markus krunegård, makthaverskan, [ingenting]
Övrigt: är en mer som en stadsfest än en festival och var en stadsfest innan det blev "festival"


Hemsida: http://www.swedenrock.com/
Location: Sölvesborg
Start: 1992
Datum: 9 - 12 juni
Besökare: ca 30.000
Pris: 2390 kr
Musik: bachman & turner, W.A.S.P, rick springfield, danzig, ratt, sabaton, D-A-D, magnum, nazareth, saga, Y &T, anvil, unisonic, steel panther, mother's finest, watain, aldo nova, raven, jorn, alestorm, bigelf
Övrigt: -


Hemsida: http://www.metaltown.se/
Location: Göteborg
Start: 2004
Datum: 18 - 19 juni
Besökare: ca 22.000
Pris: 1300 kr för de första 1000 biljetterna, därefter 1450 kr
Musik: rammstein, sabaton, nile, cynic, finntroll
Övrigt: Ingen tillgång till camping (ett minus enligt mig). En av mina vänner tog dock med sig ett tält förra året och slog upp det på något random ställe i närheten, och det funkade alldeles utmärkt. Tvådagars festival.


Hemsida: http://www.getawayrock.se/
Location: Gävle
Start: 2010
Datum: 8 - 10 juli
Besökare: -
Pris: 999 kr för de första 999 biljetterna, därefter 1395 kr
Musik: deathstars, wolf, mustasch, cavalera conspiracy
Övrigt: Nystartad! Premiär sommaren 2010!


Hemsida: http://www.rockweekend.se/2010/
Location: Mohed (tidigare Kilafors)
Start: 2008
Datum: 8 - 10 juli
Besökare: ca 18.000
Pris: 1195 kr just nu, höjs sedan till 1495 kr
Musik: deep purple, danger danger, over the rainbow, paul dianno, rw allstars
Övrigt: Flyttar festivalen 2010 till Mohed. Hölls förr i Kilafors.


Hemsida: http://se.sonispherefestivals.com/
Location: Stockholm (tidigare Hultsfred)
Start: 2009
Datum: 7 augusti
Besökare: ca 35.000
Pris: 925 kr
Musik: mötley crüe, iron maiden, heaven & hell, anthrax, alice cooper, slayer, iggy & the stooges
Övrigt: Endagsfestival!

WE WILL KNOW IT WHEN WE ARE DEAD

Mitt lov har fått en fin och bra start, även fast jag inte alls såg fram emot det för någon dag sedan. Felix är här och värmer mig i kylan och alldeles strax ska vi kika klart på Bridget Jones dagbok, som vi började kika på igår. Har sett filmen säkert 10 gånger, men den är fortfarande lika mysig och rolig. Lite senare ska jag nog stoppa i Twilight i dvdn och hoppas på att den inte går sönder när man sett den typ 24 gånger, hihi. Senare ikväll tänker jag skriva en festivalspecial för er som längtar där ute i vinterkylan efter festivalsommaren 2010.
Vad ska ni göra idag?

♥ Twilight ♥


HELL ON HIGH HEELS

Nu är Felix här och håller mig sällskap på mitt nystartade lov. Vi sitter och trycker i oss chips, ostbågar och 7up i min säng och slökollar på pirates of the caribbean tvåan som går på tv4+, samtidigt som vi slöspelar lite yatzy. På förmiddagen gled jag iväg med familjen till stan och inhandlade diverse nödvändiga saker som hörlurar, parfym, canvas, linnen osv. Det var fint att kunna göra någonting som familj även fast vi håller på att spricka åt alla håll och kanter.

Kanske skriver något mer intressant lite senare, eller kanske inte - time will tell. Men ni kan ju i alla fall notera att jag har städat upp lite i bloggen och äntligen fixat till länkarna i min sidebar - som tidigare hade en svart ful bakgrund. Nu är allt som jag vill att det ska vara :) Finns en massa annat nytt här och var också, t.ex. en ny livelista!

nom nom 1nom nom 2


WE ONLY SAID GOODBYE WITH WORDS

Jag är väl inte precis den mest fashion-intresserade tjejen som finns, men tro det eller ej - jag har faktiskt några enstaka stilikoner. Jag ser även upp till vissa som har en stil som jag verkligen älskar, men som jag inte tar efter precis. Enjoy!


Amy Winehouse
Lady "fierce" Gaga
Brody Dalle
Kelly Karloff
Kat Von DIT'S OUR BURDEN TO BLEED

Ett av världens bästa band kommer från tyskland och heter Caliban.

.. bara så att ni vet!

3 awesome videos by CalibanA SAILORS GRAVE IS ALL I CRAVE

Även om jag inte är i världens toppform idag/just nu så gjorde detta mig på ett otroligt mycket bättre humör igår kvälls;

Det är sant - australiensarna från Parkway drive kommer till Sverige i maj 2010 för två spelningar, en i Göteborg 4/5 på brewhouse samt en i Stockholm 5/5 på klubben. Biljetterna släpptes i förrgår och finns att köpa här! Jag vet inte hur länge jag har väntat på det här men nu är chansen äntligen här! Jag och Elin köper biljetter den 25 december, direkt när jag har fått pengar. Just nu är jag ÖVERLYCKLIG! NOM NOM NOM!-

Jag har ingenting att skriva,


mer än att jag hatar att leva just nu. Dels för att mina mamma och hennes man ska skiljas, dels för att skolan totalt knäcker mig just nu och dels för att min pojkvän är riktigt dum.

Okej, han är nog egentligen inte så jävla dum men just nu så känns allt så värdelöst. De senaste 1,5 veckorna har jag pluggat varje jävla vaken minut för att jag ska kunna göra bort alla mina prov innan jullovet. Varför? Jo, för att jag ska kunna spendera extra mycket tid med min pojkvän som jag annars bara kan träffa på helgerna annars. Han är den som får mig att känna mig varm och hemma även om min familj håller på att gå sönder på mitten just nu. Men han verkar inte förstå vad jag offrat för att få vara med honom, när han inte ens kan offra hela helgen för att vara med mig innan jul. Och ja, jag insåg nyss att jag inte informerat honom om att jag gjort allt detta för honom - men fan, lite får man fatta själv.. typ.

Och jag vet inte ens varför jag trycker ur mig den här ordspyan här, när jag vanligtvis försöker att inte vara för personlig i den här bloggen.. Men vet inte alls vad jag ska ta mig till just nu. Känner hur jag kletat ut allt smink i ansiktet nu när jag suttit och skrivit det här och gråtit ner hela jävla tangentbordet.

Förstår inte ens meningen med att gå till skolan resten av veckan, allvarligt. Vad ska jag göra där? Låtsas som att jag inte vill dö varje vaken sekund just nu, för att hela min grund - allt jag stödit mig på i 5 år - håller på att totalt raseras. Hatar att känslor dör, hatar att folk skiljer sig, hatar att folk hittar nya, hatar allt.

Det gäller att vara stark! Men jag klarar inte av att vara det just nu. Inte själv i alla fall..
Och det är just så jag känner mig just nu - helt jävla totalt ENSAM.

I CARRY MY CRUCIFIX UNDER MY DEATH LIST

Klockan är inte ens halv elva och jag har redan pluggat trafikteori som ett as samt städat mitt rum. Vad är det för fel på mig idag? Ska dock försöka mig på att skriva en artikel till svenskan nu också innan jag går och lägger mig, men känner mig ändå duktig. Imorgon har jag sovmorgon till 13.45 men tänker åka in lite tidigare för att göra ett trafikteoriprov som jag skulle ha gjort för flera veckor sedan, hehe.

Och för första gången så har vi fått en alldeles egen festival i GÄVLE! När jag såg bandsläppet de haft hittils så blev jag mer än mycket satisfied kan jag dessutom berätta. Hittils har dem släppt Deathstars, Mustasch, Cavalera conspiracy samt wolf - helt underbart! Det pratas om ett samarbete mellan Maxim och Getaway rock festival (som festivalen heter) men mer om det får ni kanske reda på senare. Något som är lite mindre bra med festivalen är datumen - eftersom att de har bokat in sig precis samma datum som Rockweekend i Kilafors (som inte alls ligger speciellt långt från Gävle dessutom) vilket är 8-9-10 juli.  Dock så har jag på känn att Getaway kommer att slå större än Rockweekend i år (liksom Rockweekend - Deep purple? Vad tänkte ni med? Tröttare band får man leta efter..), nu är det äntligen Gävles tur!


LOOKING AT LOOKING AT LOOKING AT ME


Fan, känns som att mina ögon ska pressas igen inom några sekunder. Trodde att jag skulle piggna till av de 10 knäckbitarna som jag nyss smaskade i mig, men tydligen inte. Så snuskigt jävla trött alltså!

Idag har jag kämpat mig igenom en trög skoldag där jag skrev två prov (samhälle & naturkunskap b) samt påbörjade ett lite större arbete i alternativ medicinkursen. Ser inte fram emot resten av veckan dock för det tar inte precis slut vid två prov, nej - jag har hela tre prov kvar den här veckan + en inlämningsuppgift. Skolan kör verkligen slut på oss innan vi får gå på lov, riktigt elakt!

Vad händer nu? Hård-pluggning står egentligen först på schemat, men jag tror då faktiskt att jag slår till med en julstädning av mitt rum först. Roligare? Nej, skulle då inte tro det - men nödvändigt!

Skulle då mycket hellre lägga mig i sängen, mysa ner mig med en kopp te bland en massa filtar och titta på finaste twilight för 24e gången. (Crazy I know)


♥ VAMPIRE DIARIES ♥Innan jag kilar till sängs tänkte jag passa på och tipsa er om en mysig tävling som vampirediaries.se har just nu, där man kan vinna en skitsnygg poster (den ni ser i bakgrunden ovan) samt en pocket-bok som innehåller de två första böckerna som serien är baserad på, "the awakening" samt "the struggle" av L.J Smith. Jag som varit totalt vampyrbesatt så länge jag kan minnas, måste självklart delta!

Apropå vampyrer så fick jag hem "en vampyrs bekännelse" av Anne Rice, översatt till svenska (!) för någon dag sedan. Efter jul när pengarna rullat in funderar jag på att beställa hem resten av hennes böcker - fast på engelska.
roligt quiz på buddytv.com

I RAPE MYSELFpicsource

1. Jag har precis suttit och läst igenom dagens dos av bloggar, och jag funderar på om det BARA var jag som sket i den där svenska-hjältar-galan-tjoho ikväll (ärligt talat inte ens brydde mig i skiten) och istället satt och garvade åt ullared? Var första gången jag såg ullared dock, helt jävla utflippat ju. Det finns allt bra många småcrazy människor här i vårt avlånga land.

2. Allt det här snacket som pågått om idolvinnaren Eriks flickvän, som vägrade gå av scenen - har gjort mig totalt jävla galen. När jag sedan hittar en facebookgrupp med namnet "Eriks flickvän, Ninni, Gå av scenen!" med över 10.000 medlemmar, så blir det bara alldeles för mycket. Jag känner nästan hur jag blir en smula ledsen och tycker alldeles jättesynd om stackars Ninni. Det hon har utsatts för de senaste dagarna är grov och vulgär första klass mobbing. Jag vet att majoriteten av den svenska befolkningen är strikt emot mobbing, men när det gäller en stackars okänd flickvän till en idolvinnare, som redan innan finalen fått utstå en hel del skit, då är det helt plötsligt okej? Jag skäms för att vara svensk medborgare när sådant här händer. Förstår ni inte hur mycket hon saknat honom, hur länge hon varit utan honom medans han för fullt har medverkat i idol? Ingen av de som är med i den där facebookgruppen verkar alls ha någon förståelse för äkta kärlek. SKÄMS PÅ ER!

3.
Jag har ett prov imorgon som jag har velat pluggat till, men inte alls har orkat plugga till.. Morgondagen kommer inte alls att bli en bra dag, jag kommer skämmas dagen igenom.

SHOW ME YOUR TEETH'

Och ursäkta att "å" inte funkade med det där typsnittet, haha.

edit: glömde skriva med källan, så klumpigt av mig -> källa

STANDING IN THE WAY OF CONTROL

Och hörrni, apropå Kent - så har arvikafestivalen haft ett minisläpp idag dem med, där dem släppte just Kent men även underbaraste Familjen! ♥


Nu till dagens stora nyhet;DET HÄR ÄR JU HELT SJUKT?! Åh, jag sitter redan nu och funderar på hur mina pengar ska räcka. Jag tar ju studenten till sommaren, dvs - jag ska flytta ihop med Felix. Jag kommer inte att kunna åka på någonting annat än rock am ring om jag ska flytta mitt i sommaren.. Jag lär nog nästan flytta fram det (åtminstone till mitten/slutet av augusti), vill ju ha en riktigt rolig sommar innan jag ger mig ut i vuxenlivet. Och en riktigt rolig sommar betyder för mig - oändligt många festivaler med trevliga vänner!

Biljetterna släpps på måndag kl: 10.00 och kommer att kosta 880 kr exklusive serviceavgift.
Dem kommer att säljas via eventim.se!

LIEBE IST FÜR ALLE DA


Igår fixade jag en helt underbar tjänst till min mobil från Tele 2's hemsida som heter Music Unlimited. Med detta får man över 30 förprogrammerade musikkanaler rätt in i mobilen, möjlighet att skapa egna playlists och just nu - testa detta gratis ända fram till 30 juni 2010! Tyvärr gäller detta bara om du har ett Comviq eller Tele 2 abbonemang / kontantkort och endast om du beställer tjänsten innan 31 december. Denna gratisperiod ligger på ett värde kring 270 kr och efter att gratisperioden löpt ut får man betala 39 kr/månad, vilket inte är superdyrt heller! Igårkvälls när jag inte kunde somna fastnade jag direkt för en kanal som heter "metalbox"."Tycker du om ljudet när ett tåg kör över en bil? Då gillar du Metalbox, tyngre än tåget!"

På den stund jag lyssnade igår spelade dem corroded, smash into pieces, scar symmetry, bleeding through, lamb of god, deathstars, august burns red, bring me the horizon osv. Alltså spelade dem oerhört bra musik! Och det är ingen reklam eller mellansnack! För mer info, besök Tele 2's hemsida!


Peace and love har haft bandsläpp
och de sista tillskotten till festivalen för i år är Kent, D-A-D (DK), Vitalic (FR), Melissa Horn, Nisse Hellberg, Khoma, Chords, Troublemakers samt Venerea. Måste då säga att detta inte var det bästa bandsläppet dem kuna ha haft inför jul, tycker att dem hade kunnat bjuda på lite mer än såhär. Menmen, Kent är ju ett bra tillskott i alla fall!

IT'S A CRUEL CRUEL WORLD TO FACE ON YOUR OWN

Har precis kommit hem från skolan där jag skrivit två prov (alternativ medicin och naturkunskap b), vilket sög. Som tur var hade jag pluggat skiten ur mig så det gick relativt bra på båda två, men det är fan aldrig roligt att skriva prov.

Ikväll eller imorgon slänger jag upp en fräsch spotify-playlist här på bloggen endast med band som kommer att besöka årets rock am ring. Den kommer kontinuerligt att fyllas på med fler band/låtar allt eftersom att festivalen har bandsläpp. Hoppas att ni är fler som tänker åka dit 2010 - cause' it's going to be totally awesome!EVERYWHERE I GO


Ett litet tips för er som inte redan vet;

Den 10 november släpptes nytt från hollywood undead - "Desperate measures". Du hittar albumet på spotify där jag har lyssnat igenom det ca 100 ggr, hahah. Helt underbart är det!

1. Dove & Grenade (min absoluta favorit)
2. Tear It Up
3. Shout at the Devil (Mötley Crüe cover)
4. Immigrant Song (Led Zeppelin cover)
5. Bad Town (Operation Ivy cover)
6. El Urgencia
7. Everywhere I Go (Castle Renholdër Mix)
8. Undead (Live)
9. Sell Your Soul (Live)
10. California (Live)
11. Black Dahlia (Live)
12. Everywhere I Go (Live)
13. No. 5 (Live)

Om du dessutom införskaffar albumet på laglig väg så följer en dvd med (live at the sunshine theater, Albuquerque, NM & the marquee theater, Tempe, AZ). Där kan du se låtar som Undead, Sell your soul, Black dahlia och No.5 framföras live. Riktigt fett!

p.s - deras cover på Mötley crüe låten "Shout at the devil" är ärligt riktigt jävla kass. Förvänta er ingenting :') - d.s

SHE DON'T NEED TO SEE THE SUN

Det verkar som att det blir Rock am ring ändå, tillsammans med Elin och Dellan. Kan ni förstå min totala lycka? Känns som att jag snart ska spricka av förväntan och happy-thoughts. Liksom,
TITTA PÅ LINE-UPEN PLS!


 

Jag vet att ni är avundsjuka ;)


DU RIECHST SO GUT

Just nu lägger jag lite mer fokus på min nystartade blogg samt plugg.
Men ni kan ju besöka den nya utifall ni vill! (Kommer absolut inte att sluta blogga här)

http://doityourselfsir.blogg.se/Just nu vill jag bara sova men har jättemycket plugg, fifan.

picsource

UNDER THE ROSE

Behöver jag säga något mer än detta;
artwork @ tshirt, nam nam nam!

IT WAS SO EASY


Efter att ha läst dagens portion av alla de bloggar jag läser (jag läser mer än 40 bloggar varje dag, lalala) så kan jag konstatera att de största ämnena just nu är just det jag också skrev om igår, metaltown & arvika. Metaltown blir hyllat till skyarna för sitt första släpp (scrolla ner lite i bloggen så ser du släppet) eller ja, för Rammstein ofc men inte en endaste jävel klagar på priset förutom jag, haha. Jag tycker då att sweden rock och metaltown kan äta skit och dö för sina jävla äckelpriser, ärligt talat.

Arvikafestivalen blir däremot inte hyllat, utan spottat på. Detta pga deras youtubeklipp som innehåller en helt vanlig svenssonbrud som stönar. Folk tolkar detta hit och dit, men det självklara verkar överallt vara att arvika försöker locka besökare med sex. Detta tycker jag är ganska absurt, då de egentligen bara står för ett faktum - ett faktum som ingen annan festival verkar låtsas om: På festival ligger mer än 50% av besökarna runt som kaniner! Okej, jag må inte gilla detta faktum, men det är som sagt ett faktum. Jag tycker att dem är mogna som vågar stå för att dem vet vad som försigår på campingen osv. Festival är alkohol, sex & musik - det kan fan ingen förneka. Åk tillbaka till woodstock och kika så ska ni få se..

Och föresten så är deras första bandsläpp briljant!


Och snälla kom ihåg att festival inte handlar om hur mycket METAL som kan rymmas på ett och samma ställe, utan det beror helt på festivalens inriktning. Metal är inte all musik som går att lyssna på people!♥ ♥ ♥

 

mest sugen på att se dessa heta män just nu;

 


!
Att släppa Rammstein i första bandsläppet lär sälja slut på alla de limiterade biljetter de släpper (och med limiterade menas alltså biljetter för 1300kr istället för de hutlösa 1450kr som de kommer att kosta efter de 1000 limiterade biljetterna är slut) och var nog ett väldigt smart drag. Detta kommer att ge dem en brakstart utan dess like, även om jag själv anser att biljettpriset är alldeles för högt. Om vi ska vara jobbiga kan vi ju jämföra metaltown (2dagars festival i gbg utan camping) med arvikafestivalen (3dagar festival i värmland med camping) som för någon dag sedan hade sitt första bandsläpp där de släppte bla babyshambles samt markus krunegård. De släppte samtidigt limiterade biljetter - för 795kr! DET är vad jag kallar billigt och bra! Förra året spelade stora band som depeche mode, koRn samt nine inch nails där och vi kan nog vänta oss en lika bra festival i år.

Jag däremot tänker resa mot varmare breddgrader,
utanför sveriges gränser. Sommaren 2010 blir utlandsfestivalernas sommar för min del (okej, ingenting är ju någonsin 100% säkert, men detta är vad jag planerar i alla fall) och jag tänker bege mig mot .. Ja, det är inte riktigt planerat. Festivalerna har ju inte på långa vägar släppt klart alla band ännu (många har inte släppt något alls) och därför har jag suttit och kikat på 09's lineup. Med hjälp av detta så kan man ju se vad festivalerna riktar in sig på i alla fall osv.

Just nu står det mellan download festival, rock am ring och graspop metal meeting.

Vilken festival är du sugen på till sommaren 2010?Kanske återvända till hultsfred 08 och hälsa lite mer på snygg-Hayley?

IMPOSSIBLEAll love to tradera, hoho! Och om du vill lyssna på Hellfueled så kan du göra det på både youtube och spotify. Eller så kan du komma hem till mig så lyssnar vi på min cd tillsammans, hihi. Jag jobbade på Hellfueled spelningen som ägde rum i lördags på Maxim. Riktigt trevliga och duktiga grabbar!

EVENEMANG @ MAXIM GÄVLE

Idag har kan vi med 90% säkerhet presentera nästa stora evenemang till Maxim Gävle;

picsource

För er som inte har hört dem (okej ni är underliga, för de har hållt på ett bra tag) så gå in på youtube/spotify och lyssna så mycket ni kan, you will like it! För er det inte riktigt faller i smaken kan jag berätta om maxims andra kommande evenemang;

> dodgeball turnering
> hypocrisy (support; scar symmetry)
> mer får ni veta längre fram, vi har en del planer smygandes i bakfickorna!


Vilket band skulle DU vilja se på Maxim Gävle?

YOU SPIN ME ROUND

1. Jag är inne på mitt tredje glas med tranbärsjuice för tillfället - dvs, jag har dragit på mig en nasty urinvägsinfektion. Har ingen större lust att kila till hälsocentralen då jag redan har käkat ganska mycket antibiotika den senaste tiden, är under utredning för magen där just nu samt inte kan missa mer skola just nu (ligger sjukligt mycket efter).

2. Jag var inne på Gina tricot idag och nu vet jag precis vad jag ska göra imorgon:
skämma bort mig själv!


RSS 2.0