A candelit dinner with inamorta

(tidsinställt inlägg, jag är egentligen på resande fot vid detta tillfället)

Ja, så igår släppte då alltså metaltown System of a down som sin ena headliner (vilket även rock am ring samt rock im park gjorde). Det känns som en självklarhet för mig nu att köpa biljett till metaltown, även om jag då verkligen tycker att det är på tok för dyrt. Tänkte att man lika gärna kunde passa på att önska artister, så jag önskade all shall perish, bring me the horizon samt mina vänner i ink stained promises. Dem är verkligen skitduktiga och brabrabra, så vill ni supporta ett asbra lokalband (samt peppa mina fina vänner) så får ni verkligen jättegärna rösta på dem till metaltown 2011!

Rösta till metaltown 2011 gör ni här!



fina grabbar! foto av: jessica stråhle.

Och glöm inte att gå in på grabbarnas MYSPACE!

On wings of integrity





Jo, precis. Såhär ser jag ut för jämnan. Missbildad 2000 :D

As forever fades away


Notice any difference?

old



new



Davey Havok of AFI

Death certificate for a beauty queen

oh hi thar, my name is jona and i'm hawt as fuk!



nom nom, tidig julklapp kanske? pwetty pwees? gimme?

Das Monster aus dem Schrank

iloveyou
webutterthebreadwithbutter












maximilian pauly saux, nom nom

Looking at life through the eyes of a tire hub

För tillfället dricker jag en massa mjölk, lightläsk och mina naturdiet-soppor. Jag äter minst ett mål mat om dagen, dock helst utan några kolhydrater. När jag jobbar blir det dock ofta två mål mat, men det är ju lite för att man inte riktigt orkar annars.

Jag är på väg mot min viktnedgång med starka steg (men då ska ni veta att jag har väldigt svårt att gå ner i vikt också..) och dessutom har jag en tatueringstid bokad. Minns att jag skrev en lista med tre små punkter, för ungefär två månader sedan. Det var tre saker som skulle vara genomförda innan 2010 tar slut, och en är redan avklarad.

1. Gå ner minst 3kg i vikt
2. Tatuera mig för första gången
3. Flytta från iggesund

Jag bor numera i Sandviken med min styvfar och mina två styvsyskon, dvs. jag har flyttat från iggesund. Dessutom har jag flyttat över 14 mil (!!!!!). Jag har bokat tid för tatuering, som jag precis skrev - den 9 december, dvs. innan detta året är slut. Och jag har gått ner över 1 kg redan (jättenära 2kg) så jag ligger enligt tidsplanen.

Är så himla glad att man ibland lyckas med saker man tar sig an!



Dessutom kommer System of a down till metaltown 2011!
JARÅ, NU JÄVLAR! HAPPY!

That I'm OK, that I'm fine - that it's all just in my mind

Igår gjorde jag någonting så radikalt som att boka en tatueringstid, trots min skrämmande kontaktallergi. Nu får vi se hur detta går, och går det åt helvete så gör det ju det - finns ingenting att göra åt saken. Det blir i alla fall en chestpiece (om man nu får kalla en text på bröstet för piece), en snirklig text. Jag har ett typsnitt jag vill ha, men jag har alldeles för många idéer om texten att jag blir helt snurrig. Det värsta är att - jag fick tid den 9 december! Och det är om mindre än två veckor.. Så jag har väldigt kort tid på mig att bestämma mig, I'm so fucked.

Jag har alltid velat tatuera textraden "Join me in death", men är inte det lite för långt för att ha på bröstet? Fan, jag är alldeles för kluven. Ska intensivtänka lite och så får vi se om jag kommer fram till något inom några dagar.



you will always be my heroes

Roads that don't end and views that never cease







IDAG BOKAR JAG EN TID SHALALA!

My once straight-backed now all crooked lie

27/1 - bring me the horizon / architechts, the devil wears prada @ arenan stockholm
24/3 - children of bodom / machinae supremacy @ arenan stockholm
10/5 - we came as romans, miss may i, the world alive, this or the apocalypse @ debaser slussen

Skrev ner mest för min egen skull, men nu fick ni också veta - haha! Om ni vet om någon häftig konsert som jag inte skrivit ner här inom den närmsta framtiden (förutom spelningen den 5 december på klubben med älskade caliban, jag vet om den men kan inte gå för ingen vill följa med mig..) så får ni jättegärna tipsa om den! Ibland hinner jag inte med att checka upp allt, men vill för den sakens skull absolut inte missa något awesome!

Plockade hem en sån här snygging efter bullet for my valentine spelningen.


Hammered through life, a nail to seal this demise

Jag måste boka tid för tattoo nu, nu på en gång!












Let’s ruin everything, blast in through the back door

Idag har jag haft en riktigt sådan vuxendag! Jag gick upp kvart över sex, drog i mig en shake och slängde på lite smink. Åkte en mil österut till mitt jobb och öppnade McDonalds för första gången! Så nu tar ni det lugnt med alla pall- och bordssocklar samt metallen runt sofforna, för dem har jag legat på golvet och putsat rent idag på morgonen!

Efter att ha jobbat 8-16 så åkte jag hem och kände mig jättepigg ännu. Blev lite smått förvirrad, eftersom att jag alltid är trött och slut, allra helst när jag jobbat. Klev innanför dörren, åt gårdagens rester till middag och inser sen att internet inte fungerar när jag slagit mig ner vid datorn.

Det är jag kraschar och lyckas somna på sängen, i närmare tre timmar (!!!!!).. Nu känner jag mig iofs fortfarande väldigt trött, men jag lär nog bli piggare och inte kunna somna ikväll. Vilken himla tur att jag inte jobbar imorgon!

Är helt stelfrusen om mina fingrar,
så nu väntar en kopp kärleksté och lite wow!



Save yourself, I'll hold them back



Och i sommar ska jag endast ha sådana lösa linnen, stoltsera med min (kommande) chestpiece och visa så mycket av min kropp jag bara kan. För i sommar ska jag vara snygg och slank och 13 kilo lättare.

Nej, bloggen får vila lite, för just nu spelar jag mycket wow och lyssnar på asking alexandria, pierce the veil och bring me the horizon.

She's so wasted, acting crazy, drinking champagne


Jag hoppas verkligen att ni alla vet vilka som släpper sin nya cd idag!


Och vet ni inte så kan jag berätta att idag är dagen då My chemical romance släpper sitt efterlängtade fjärde studioalbum - Danger days: the future lives of the fabulous killjoys. Vill ni lyssna på det via spotify så måste ni tyvärr inneha spotify premium (sånt himla larv..) men annars finns den att köpa via iTunes och andra sådana sidor.

Jag ska sätta mig och lyssna igenom nu. De första tre singlarna har varit helt underbara, så jag förväntar mig mycket av det här albumet. Hoppas inte att jag blir besviken!

(Och egentligen så har inte cdn släppts i Sverige ännu, men den har släppts i Tyskland och i Australien. Så då tyckte jag att jag fick lyssna redan nu, haha. Kan inte väääääntaaa!)


Even if saving you sends me to heaven

Vissa dagar så känns det som att vår resa precis har börjat. Jag kan inte låta bli att se dig i ögonen och känna hur det pirrar ända ner i tårna samtidigt som jag ler så mycket att det gör ont. Ibland känns det verkligen som att det var igår jag såg dig för första gången. Du är den som får mig att ligga sömnlös på nätterna för att det är tomt i min säng och jag saknar dig.

Ibland vill jag faktiskt hata dig, och ibland känns det som att jag redan gör det. Dem där gångerna när du inte vill ses för att du är sjuk och när du inte kan prata ut om saker. Varje gång så skrattar man nästan åt sig själv efteråt för att man var så dum att tro annat än att jag älskar dig. För det kommer jag att göra varenda dag i resten av mitt liv, oavsett vad som händer.

Jag vet inte om vi är tillsammans om tio år, jag vet inte ens om vi är tillsammans om en vecka - men om någon frågar mig idag så skulle jag svara att jag alltid vill vara med dig, bli din fru och föda dina vackra barn. Just nu så är du mitt allt, min älskade Felix.


En annan typ av disco

Stockholm 16/11 - 2010
&
Uppsala 17/11 - 2010




Och redan nu efter första bilden kan vi konstatera att jag har ticks och alltid måste göra en grimas med munnen. Kommer aldrig ändra mig, så deal with it! :'D











Du är bäst Elin! Tack för att du alltid gör allting så himla mycket bättre och roligare, och för att just du vill vara min bästa vän. 80% av alla spelningar jag varit på har varit med denna underbara damen, nämligen min allra bästa vän i hela vida världen. Jag är så nöjd över att vi har samma musiksmak (fast nej, Donkeyboy är inte bra Elin..) så att jag jämt har en partner in crime där i Estocolmo. Nu taggar vi Bring me the horizon den 27e januari!

Glöm aldrig hur mycket jag älskar dig!

Am I going insane?

.. my blood is boiling inside of my veins.

Och precis så började Bullet for my valentine's spelning på Annexet igår. Jag kom ut ur lokalen med ett léende på läpparna, även om slutet inte riktigt var som jag ville ha det. Innan vår tunnelbaneresa var slut hade jag hunnit blivit otaggad och precis lika nere som när beskedet nådde mig, jag var inte på väg för att se Escape the fate.. När vi sedan promenerat de fem minuterna till Annexet och nått kön (som vid detta laget inte var kort) blev jag till och med MER otaggad, om det ens gick. Vi sneddade in på en bar i närheten och sänkte några öl, glömde bort tiden och såg till vår förvåning att kön var borta, när vi kom ut. Hängde av oss jackorna - stod i mer kö fast inomhus - kissade ut ölen - kom in i arenan - drack mer öl - Funeral for a friend började spela.



Barhäng!

Något ersättningsband för Escape the fate hade inte hittats, utan man hade istället givit Funeral for a friend något mer speltid. Kändes roligt att se att band man lyssnat på i "yngre" dagar, men spelningen var mest tråkig, seg och fylld med nya låtar från en platta som inte ännu släppts.

Efter att ha skitit i att köa eller försöka smyga oss långt fram under förbandet, fick vi problem vid det här laget. Jag vägrade stå långt bak eller på sidan men ville inte heller tränga mig (you know how I feel about that..). Efter någon låt hade jag lyckats tagit mig in till en någorlunda mitt, typ 2 "rader" från staketet - and I was satisfied! Efter en fet entré drog dem av Your betrayal och någon bättre låt att börja med än denna, fanns nog verkligen inte. Your betrayal följdes av Fever som följdes av Waking the demon, men publiken var relativt död och tråkig. När Matt började prata om en äldre låt och sedan drog av introt till All these things I hate, gick publiken från noll till hundra - men dog lika snabbt igen. Efter detta spelades Tears don't fall med tillhörande allsång (som även den var lam, låg och sämst). Efter detta gick allt relativt snabbt - Pleasure and pain, 4 words (to choke upon), Suffocating under words of sorrow, Alone, Skönt gitarrsolo av Padge, The last fight, Say goodnight och slutligen Scream aim fire.



rockfoto.nu

Ett kort extranummer på två låtar, Hand of blood samt Begging for mercy, fick avsluta kvällens konsert. Publiken visste inte alls vad de sysslade med den största delen av kvällen, men Bullet vet verkligen hur man levererar. Personligen tyckte jag inte alls om att de avslutade med Begging for mercy, så jag gick och hämtade ut min jacka istället för att behöva trängas senare - men en sådan liten detalj skulle aldrig kunna dra ner något. Skulle jag sätta betyg på kvällen overall så skulle det bli högt, trots den lama publiken.

NEXT UP:
Bring me the horizon 27/1 @ Arenan

Blev inga bra bilder den här gången,
men min iphone bidrog som filmkamera!



Nine in the afternoon

Och som ni alla vet vid det här laget åker jag iväg till Stockholm (bullet for my valentine) imorgon, därav ingen bloggning. Jag och Elin stannar kvar över natten hos vår kära barndomskompis Malin och sedan hälsar jag på min pappa i Uppsala. Vi hörs som tidigast på onsdagkväll alltså!

Pillar väl ihop lite vad jag tyckte om spelningen såklart, och kanske lite fina bilder! Får jag bara dåliga så vägrar jag lägga upp dem, som alltid. Haha, yeah!

Tippin on my toes

HAHA, herregud! För precis en vecka sedan skrev jag om mina drömmar om att Children of bodom skulle kika förbi Sverige efter sin USAturné.. Och gissa vad som går att läsa på deras hemsida idag? ;D

In 2011, the CHILDREN OF BODOM battle ship will see again in sting! The band has just announced a two-month long tour through 23 European countries.

European headlining tour 2011


Support: Ensiferum
Opener: Machinae Supremacy

March 24 - Arenan, Stockholm (SWE)
March 25 - Trädgårn, Gothenburg (SWE)

DUDE, that's just sick! SJUKT HAPPY! :D

Go back to your hell



Det var inte världens bästa upplevelse förra året, men jag misstänker att det skulle kunna bli så mycket bättre om man bara försökte lite hårdare att inte låta stämningen sjunka. Jag fick mail idag om ett första bandsläpp, som låter helt okej men ändå inte precis något som lockar mig stenhårt. Men som alltid så lär dem väl slå till med något riktigt storslaget längre fram!

Första bandsläppet för 2011

- Kings of leon
- In flames
- Beatsteaks
- Volbeat
- Mando diao

Living each day like you're already dead


(efter någon timmes fundering kom jag fram till detta:)


1. 50 lions
2. 30 seconds to mars
3. Adept (7)
4. Alice in videoland (3)
5. Adora eye
6. Afasi & filthy
7. Airbourne
8. Asta kask
9. Andew W.K.
10. Attack! Attack!
11. Aiden (2)
12. As I lay dying (2)
13. Atreyu
14. August burns red
15. Bring me the horizon (2)
16. Bad religion
17. Between the buried and me
18. Backyard babies
19. Cypress hill
20. Chemical vocation (2)
21. Combichrist
22. Cannibal corpse
23. Cavalera conspiracy
24. Crucified barbara
25. Cancer bats
26. Crystal castles
27. Depeche mode
28. Despised icon
29. Deathstars (2)
30. Dead by april
31. Death cab for cutie
32. Doktor kosmos
33. Detektivbyrån (2)
34. Den svenska björnstammen
35. Disco ensemble
36. Deftones
37. Devil driver
38. Dizzee Rascal
39. Dunderpatrullen (2)
40. Darin
41. Electric boys
42. Europe (2)
43. Exodus
44. Enrique iglesias
45. Five finger death punch
46. Flood of red
47. Familjen
48. Franky lee
49. Good charlotte
50. Gossip
51. Gogol bordello
52. HIM  (2)
53. Heaven shall burn
54. Her bright skies (2)
55. Hopes die last
56. Hardcore superstar
57. Håkan Hellström
58. Markus Krunegård (3)
59. Moto boy
60. Hästpojken
61. Hypocrisy
62. Hadouken!
63. Heaven shall burn
64. Horse the band
65. Hellfueled
66. Hyper crush
67. Intohimo
68. In flames
69. Jesaiah (2)
70. Johnossi
71. Jay Z
72. Job for a cowboy
73. KISS
74. Kent (2)
75. KoRn
76. Kid down
77. Kill hannah (3)
78. Kate nash
79. Lazee
80. Lamb of god
81. Lady gaga
82. Motörhead
83. Muse
84. Marilyn manson
85. Melody club (3)
86. Me vs hero
87. Mustasch (2)
88. My chemical romance
89. Maskinen
90. Miss li
91. Mayhem
92. My passion (3)
93. MUCC
94. Mimikry
95. Magnus Uggla
96. Neverstore (8)
97. Nine inch nails
98. Name the pet
99. Negative
100. Nestor
101. Opeth
102. Parkway drive
103. Paramore
104. Path of no return
105. Paige
106. Pain
107. Pendulum
108. Rage against the machine
109. Rammstein
110. Red cell
111. Robyn (2)
112. Röyksopp
113. Regina spektor
114. Raised fist (2)
115. Ray wilson
116. Rise against
117. Royal republic
118. Slash (2)
119. Saving joshua
120. Slagsmålsklubben (2)
121. Slayer
122. Shout out louds
123. Sonic syndicate (3)
124. Surviving the charade
125. Story of the year
126. Scar symmetry
127. Serenade for june
128. The sounds (3)
129. The go! team
130. The kooks
131. The mars volta
132. Takida
133. The haunted
134. Tommy nilsson
135. Them crooked vultures
136. The hives
137. The warriors
138. Turbonegro
139. Volbeat
140. Vader
141. Velvet 69
142. Whitechapel
143. We are the fallen
144. Welle: erdball
145. Weeping willows
146. Winds of plague
147. Wednesday 13

eftersläntrare som inte står i bokstavsordning:


148. Timo räisänen
149. Velvet
150. Meleeh
151. Dark tranquillity
152. Magnus Carlsson
153. Teddybears
154. Jimmy Jansson
155. Alcazar
156. Ourlastbreath
157. Andreas Johnsson
158. The accidents
159. Funeral for a friend
160. Bullet for my valentine

Och för dig har jag låtsas



Ja som ni märkte tidigare idag så har jag inte alls varit glad idag. Det var inte roligt att få det där (ovan) i ett mail imorse, nu när det är så få dagar kvar. Jag funderade på om en vettig anledning skulle kunna få mig att bli lite mer positivt inställd till det hela, men det fungerade inte heller. Har nu läst detta på deras fb;

FOR IMMEDIATE RELEASE

ESCAPE THE FATE PULLS OUT OF EUROPEAN TOUR WITH BULLET FOR MY VALENTINE AS BASSIST MAX GREEN ENTERS REHAB

 

Santa Monica, California, November 11, 2010 - Escape The Fate will not be joining Bullet For My Valentine on their European tour that kicks off this weekend in Helsinki, Finland.  Instead the band will remain in the states to support their band mate, bassist Max Green, as he enters an undisclosed rehab for drug and alcohol addiction.

 

“Max needs his friends and family by his side, so we’re not gonna leave him,” says lead singer Craig Mabbitt.  “Max is one of my best friends and has never done this band wrong in any way shape or form. It's very honorable of him to admit he has a problem and wants to seek help for the longevity of his life and this band. I'm so sorry to the fans, but so proud of Max. He needs our love and support through this rough time in his life, so let's give it to him. Our soldiers never let us down and we will be back to play Europe and the two London dates very soon. We love you guys.”

Blev jag nå gladare? Nej, snarare bara en stor smula irriterad. Bandet är på väg att barka åt helvete! Det går liksom inte att "leva som en rockstjärna" i dagens jävla samhälle, man sviker allt för många - både familj, vänner och fans. Fan, Ronnie finns inte kvar i ETF av en anledning - varför får då Max vara kvar just nu kan man undra?

Just nu känner jag bara: Escape the fate, screw you!


...........

Okej, nu vill jag officiellt ta livet av mig. Fick brev från globe arenas och tydligen så har escape the fate ställt in spelningen i Stockholm. KUL ATT FÅ REDA PÅ DET NU, TYP 5 DAGAR FÖRE SPELNINGEN..

Nu har jag slösat bort över 300 kr, JÄTTEKUL. Jag kommer seriöst sluta lyssna på er nu era jävla skithögar. Ni ställde in Rock am ring och nu ställde ni även in i Stockholm dit jag hade biljett.. DÖÖÖÖ!

You die when you're young

Senaste nytt:

Daniel Adams-Ray kommer till Maxim den 25e februari. Jag är en glad och belåten tjej - jag menar, dem valde Daniel och inte Oskar (oh yes, Oscar I hate you..). Fast det kan ju ha något att göra med att Linnros redan är bokad till Slick i Gävle någon gång i slutet av november.. Men det låtsas vi inte om, haha!

Daniel är både vacker, begåvad och kreativ - så detta vill ni inte missa.

Biljettinfo kommer inom kort!


And I know that we still got time

Just nu känns det redan som att alla andra bloggare uppdaterat er i vad som händer just nu, då jag verkligen lagt allt på hyllan när jag varit i Uppsala / hos Elin. Men om ni inte ännu hunnit läsa detta, så ska bästa Manson i alla fall släppa ny platta nästa år. Denna gången på Cooking vinyl records istället för på Interscope dock (på Cooking har t.ex. Blondie släppt album, så det är ingen skam i detta).

Och att det snöat utav bara helvete behövde ni nog inte läsa i någons blogg för att upptäcka. När vi skulle traska iväg till bussen från Sandviken till Gävle så klev vi ut från det varma radhuset för att kliva in i helvetet.. Ja, alltså helvetet som frusit över i princip - SÅ JÄVLA KALLT! Nu har jag dock börja vänja mig (hur snabbt det än må ha gått) och tycker nästan att det är lite mysigt.

Och för någon vecka köpte jag på mig två nya cdskivor när jag traskade på stan och halloweenshoppade. Kändes fint med två nya fina till min redan ganska stora cdsamling. Inte fy skam det vill säga!

edit:
Justja, glömde skriva att det i uppsala var ganska.. (förlåt) värdelöst. Det var roligt att träffa likasinnade, spela lite tvspel, att bläddra i lite manga & få ont i röven av att sitta för länge på hårda stolar och kika AMV's. Men medelåldern låg på 10 år, nästan ingen dansade på discot och ja - alla var för små bara :c Nu peppar jag Uppcon i juni istället, för det är ett måste!


We are uninvited guests in this melancholy world

Jag behövde inte ens använda mig utav mina hundvalpsögon utan hon sa ja till min idé om Uppsala på en gång. Det är tur att man har världens bästa vän! Så detta betyder alltså att vi åker iväg till Uppsala runt tjugo i fem men kommer att ta oss från Sandviken redan vid tio över tre.

Jag sover hos Elin ikväll och uppdateringen lär nog bli lite gles.
Men vi hörs imorgon i vilket fall!

Hanging by, the rope you tie for me

När jag var många år yngre än vad jag är nu (dvs när jag var väldigt liten, haha) så var jag helt besatt av Children of bodom. Jag skulle gifta mig med Alexi (alternativt någon som såg ut precis som honom och pratade finska) och jag spelade sönder (!) Tokyo warhearts cd'n. Usch, jag minns hur det sved..

Även fast de alltid kommer att ha en sjukt speciell plats i mitt hjärta, så har jag ännu inte sett dem. Hör och häpna, jag som har sett det mesta under mina 19 år har ännu inte sett COB. Därför ber jag nu till gudarna att dem ska svänga förbi Sverige efter sin USAturné. Senast dem spelade här var under metaltown 2009 va? Ja, och till Göteborg tar jag mig väldigt sällan.. 5 timmar tåg brukar inte vara någon hit. Håll tummarna för min skull nu!



Oh Alexi, marry me!

I want you to love me, like I'm a hot ride

 

Eftersom att jag är ledig nu ända fram till på fredag, så tänkte jag att det vore roligt att hitta på någonting annorlunda. Jag kikade runt på facebook och fastnade för detta, en japankväll på Grand i Uppsala. Ja, Uppsala ligger ju bara en timme härifrån så det lät inte alls som någonting omöjligt! Nu ska jag bara försöka tjata med mig Elin så att jag slipper gå ensam, för då lär det ju inte ske. Vilken himla tur att hon kommer att ringa på min dörr vilken sekund som helst då, så jag kan slå på hundvalpsögonen.

Imorgon gör vi Uppsala osäkert igen!

You know I will be waiting

Hur häftig och ball jag än må se ut när jag strosar runt på stan i mina diverse iron maiden, suicide silence eller all shall perish tröjor - så är jag sjukt mesig när det gäller musik. De som känner mig vet såklart om min mjuka sida och att den är relativt skitstor! Ja, dem flesta dagarna sitter jag bara och nöter Parkway drive's senaste cd eller dunkar huvudet till lite behemoth osv. Men ibland är det nonstop pop som gäller! Så, vad lyssnar jag på när jag lyssnar på radioskval då?

En favorit som har hängt med ända sedan audition 2004 är såklart Darin. Du kan nog spela upp vilken Darinlåt som helst, och jag kan garantera att jag kan hela texten. Annars funkar Danny, Swedish house mafia, Katy Perry, Barbados eller kanske lite Alcazar?

Sorry to break it to you, men jag är en riktig mes!



Och vad ni än tycker om Darin, så borde ni se den här videon. Den är sjukt grym, ärligt talat!

Then I would still feel alright

Ja, jag antar att ni minns skönskrikarn Johan Palm från idol? Haha åh, det är inte precis så att jag sitter hemma och nöter hans platta, men på jobbet så kör vi en playlist (antar jag) där denna låt är med. I vilket fall så känner man att man inte kan låta bli att vicka lite på höfterna och nynna med.. Antingen dancemode eller så står man och tvålar in händerna i takt till musiken och sjunger.. Heh, bli lång kö efter mig då! Fastnar där vid handfatet såklart. Folk måste ju tro att jag är galen, fan! Tror jag ska smyga in på kontoret någon dag och fråga chefen varför hon var tvungen att ta med denna, haha (nej, jag tror inte att det är chefen som knåpat ihop listan egentligen).

Undrar om flickor fortfarande skriker och svimmar vid hans blotta åsyn? Haha åhhh


When your lungs collapse, when your last breath fails


Rockweekend 2011?

Ja, alla ni som varit på Rockweekend, anmält er till maillista, köpt merch etc. lär ha fått de fina mailet samt utskicket på facebook som jag har fått. Det lutar mot att RW inte heller klarar sig längre än år 2010 och hejdå säger jag med ett leende på läpparna. Försöket till att stämma Getaway var deras sista desperata skrik på hjälp och nu är det hela över. Lika bra säger jag, då ni tydligen inte vet vad det är som går hem hos festivalbesökarna längre. Sedan var det visst någon skandal med VIPbiljetter, eller hur? Usch, näe nu är det lika bra att ni går och gräver er redan djupa grav RW..

Vill ni mot all förmodan ha dem kvar på festivalscenen så kan ni hjälpa dem att få upp sin budget genom att köpa fjolårets merch samt någon nydesignad tisha här!

And he didn't know he wouldn't come back

Jobbar idag mellan 15 och 19, sedan åker jag till min finfina pojkvän.
Tror inte att vi hörs förrän imorgon, så ha en bra helg!

And edit it down to a single word: Love



Negative är ett band som är relativt okänt i Sverige kan jag tänka mig. Jag introducerades för deras musik någonstans under 2007 och har sedan dess varit ganska såld. Under sommaren 2007 såg jag dem live tillsammans med min fd pojkvän och fd bästa vän Martin, på bollnäsfestivalen. Euforin man upplevde är svår att förklara i ord, men jag kommer aldrig att glömma den och det är nog en av de mest minnesvärda spelningarna jag någonsin varit på. Vi lyckades av en slump även springa rätt in i deras signering, utan att vi hade en aning om att de ens skulle signera.

Bilder tagna av mig från bollnäs 07.





Signeringen, fina Jonne!


I want the hand of god to come and strike me down



Jag vill inte tycka om er musik, jag vill verkligen inte det. Ni betér er som skit när ni väl är på ett spelställe, ni trashar allt som om ni vore stjärnor (även fast ni är långt ifrån det..), behandlar andra band som skit och spyr galla överallt och behandlar oss tjejer som objekt.

Ändå kan jag inte låta bli att lyssna på cd'n nästan varenda jävla dag och inte fan kunde jag låta bli att skriva detta i bloggen heller. Nej, för okej - jag kanske inte tycker att ni förtjänar det - men fan vad folk inte får gå miste om musiken.

Jag gör det för folkets skull, inte för eran.
Och det där lät inte alls corny, neeeeej..

Och jävlar i helvete vilken snygg bandbild och fan i helvete, grym ny "livevideo". Och tacka gudarna för att jag inte stod i mitten under arvikaspelningen (som syns stup i kvarten i videon). Ibland ska man ha tur också, räcker med den där vidriga neverstorevideon jag är med i..



Now I'm not saying that she's cheating

Den 2a november släpptes Good Charlottes nya cd "Cardiology" som jag nu tänker lägga mig i sängen och lyssna på. Har redan lyssnat på två-tre låtar och hittils låter det väldigt bra. Det låter väldigt good charlotte, inte alls som den förra cdn (som var.. udda, men bra), så det känns verkligen som att de backat några steg - steg i rätt riktning. Finns att lyssna på via bandets myspace eller spotify.

Kanske ett av de vackraste omslagen på länge också. Den här gången verkar de ha lyckats med allt!


Kiss me you animal

Jag hatar verkligen att gå upp tidigt.. Jag skulle kunna sova i minst två-tre timmar till just nu, usch.. Tänker tillbaka och förstår inte alls hur jag klarade av skolan?! På McDonalds börjar jag nästan aldrig jobba tidigt, och det gör jag väl egentligen inte idag heller. Jag börjar kl 11, men eftersom att jag bor en bit från jobbet så blev jag tvungen att gå upp nu.

Nu ska jag kila ner och pressa i mig en dunderfrukost + kramas lite med min styvbror. Hoppas att ni alla får en mysig torsdag, även fast regnet hänger i luften.


Raise your open filthy palms like tiny daggers up to heaven

"Trailer" / preview till nya singeln SING från my chemical romance.
Videon släpps 18 november på VH1 samt MTV.



Hela låten;


You cry alone and then he swears he loves you



Gud jag dör! Det är nästan så att man lär kippa efter luft efter att ha fått den här hårda feel-good-kicken i magen. Fan i helvete (om jag får svära) vad JÄVLA bra det här är. Enter shikari har tagit sig själva till en helt ny nivå, en galen epic-nivå of doom!

"Destabilise" som singeln heter, finns redan nu som en exklusiv nedladdning på iTunes och kommer den 29e november även att finnas med på en limited 7" vinyl tillsammans med låten "motherstep/mothership".

And the shadow of the day will embrace the world in grey

När ni läser det här är jag på jobbet och sliter, men tack vare blogg.se's nya funktion med tidsinställda inlägg - så kan ni få lite att läsa av mig ändå (åh som jag har väntat på detta, tack blogg.se!). Jag har varit nära många gånger att till och med byta sida att blogga från, bara för att komma åt den här funktionen. Happy!

Jag är inte hundra procent säker på detta, men jag misstänker att jag helt glömde bort att visa er de fina autograferna jag fick i Tyskland. Var på helmysiga signeringar där man fastnade för att snacka ett tag, allra helst med lamb of god och heaven shall burn.





30 seconds to mars



HIM



bullet for my valentine



lamb of god


Om ni undrar var heaven shall burn autograferna tog vägen så gav jag bort dem till min fina pojkvän, som tycker mer om dem än vad jag gör.

They'll stay with me until I R.I.P

 

Helt ny design och lite sådant, ganska clean och ingenting som precis sticker ut. Jag hoppas att den är snäll mot era ögon och att den går bra att se på. Så ni får jättegärna lämna en kommentar i det här inlägget om vad ni tycker såklart! Sånt blir jag glad av.

Sitter just nu och lyssnar igenom escape the fate's nya cd "escape the fate" för första gången. Hittils har jag nog inte så mycket att säga, mest att det möjligtvis är lite enformigt. Annars verkar det väldigt väldigt bra! Cdn finns att avnjuta via spotify.

! URSÄKTA RÖRAN !


Too much time without you spent

Om två veckor på pricken, så åker jag och min allra bästa vän Elin till huvudstaden. För några dagar sedan blev det så att vi införskaffade oss biljetter till bullet for my valentine, escape the fate samt funeral for a friend. Ja alltså, etf och funeral är förband till bullet dårå, men ni visste nog! 

Något vi dock har saknat den senaste tiden är den där riktiga taggen och nervositeten innan en spelning. Man ska nästintill ha handsvett och skaka lite när kön äntligen får ställa sig upp istället för att ligga i en lång kö under filtar. Varför har den försvunnit kan man fråga sig, men jag tror redan att jag vet svaret.

Lathet samt bekvämlighet har tagit över.
Det har slutat med att man vill sova ut, slippa få ont i benen, slippa frysa osv. Man tar ett relativt sent tåg, får stressa i sig lite burger king (as usual) och sedan springa till tbanan för att hinna till konsertarenan innan insläpp. Allt slutar med att man står längst bak i arenan med en öl i handen, strökollar på spelningen, är noll engagerad och åker sedan hem med sena tåget där man sover hela vägen hem. För jag menar - vi har ju varit med ett tag, och vissa band har man sett både två och tre gånger.

Så vad kan vi göra för att få tillbaka den där sjukt sköna känslan innan en konsert? Mitt förslag är att vi packar filtar (fula, viktigt att man kan slänga dem sedan. alternativt - gammal slängbar sovsäck) i någon classy plastpåse - även den slängbar - en massa mackor, frukt och vatten då man inte vill dö av varesig hunger eller törst, köar från tidigt på förmiddagen samt ber vår käre vän malin att hämta våra jackor nära insläpp.

Resulterar i:
frontrow seats utan att behöva vara vidrig och trängas (jag hatar verkligen er som tror att ni förtjänat er plats längst fram genom att tränga er dit och göra illa 80% av dem ni passerat), slipper betala garderob samt UNDERBAR KONSERTKÄNSLA ÅTERFUNNEN!


Like opening the wounds

 

Jobbar mellan 17 och 21.15, men jag kanske slänger upp något ikväll.
Man vet ju aldrig!



I don't know what I'm doing



halloweensminkad elin, sötpöt
(día de los muertos)

Jag försöker pilla ihop ett exempel till en görsnygg hemsida, som Max ska få kika på. Det har varit lite krångligt, men det kan hända att jag börjar förstå mig på wordpress nu. Ja, så nu vet ni i alla fall varför det inte dykt upp något blogginlägg över huvud taget.

Kanske dyker upp något intressant lite senare när jag lagt hemsidan på hyllan en stund!

RSS 2.0