Heartache every moment

Jag älskar min bästa vän så sjukt mycket, haha! ♥


I try to be all that you need

Min förmiddag
> läxa från min jobbcoach
> kikat igenom AF efter nya jobb med sökpotential
> spelat pokémon på mitt gameboy color
> ätit sjuhelvetes många smörgåsrån med smör & ost
> letat runt på diverse fotosidor, efter jobb

Jag känner att det kanske är dags att ta sig i kragen och fokusera lite på vad jag vill, istället för att bara ligga hemma och drälla. Efter att ha fått ihop en relativt stor "portfolio" med festival- & konsertbilder genom jobb på maxim och andra konserter så känner jag mig äntligen redo för att söka mig runt. Lite senare ska en liten mapp med guldkornen bland mina bilder organiseras samt ett kort cv/personligt brev skrivas ihop, för att sedan skickas ut till diverse fotosidor. JAG ÄR PEPP!


t.ex. som denna bild på johan i intohimo
från mospit open 2008

So I can fall asleep tonight, or die


my love

Igår var jag bjuden på min käre vän Julias 20års fest, i Gävle. Så, jag, Elin och Felix åkte dit vid åtta och drack bål, sjöng karaoke, kramades och snackade minnen osv. Riktigt roligt var det även som det alltid är jättetrevligt att träffa nya människor, mys!

Efter festen drog vi oss ned mot stan för att möta två andra vänner på krogen, som slutade med att vi träffade en massa vänner på krogen (haha). Där blev jag bjuden på shots, tappade min mobil (som återfanns dock), blev tagen på tuttarna samt kröp under bordet som det fyllot jag var. Vi bestämde oss för att sova hos Mathias i stan och traskade dit, shottade mer, spelade nintendo 64 och bråkade. Runt sextiden bestämde vi oss för att krypa ner och säga godnatt och ja, idag har man fått lida litegranna kanske. Men hey, jag är ung - lika bra att beté mig som det!

Föresten, hur komiskt är det inte att jag träffade en kille som heter Henric Berggren igår - när Henrik Berggren (broder daniel, my lovers) spelade solo i norrköping igår med?! WHAT ARE THE ODDS?! Haha, sjukt.

Tack för en kickass kväll,
alla ni som var med och gjorde den till det den var!

Then I turn my back on you

Idag när jag klev upp ur sängen (ja för typ, en timme sedan kanske haha) så gick jag direkt in för att kika min mail. Nu hade jag fått mail från mcdonalds och JAJAJA jag kom vidare till en personlig intervju, så sjukt nöjd. Det känns som ett steg i rätt riktning i alla fall, woho.

Och ja, alla killar är fortfarande svin.

This is not for the faint-hearted


Bjuder på en snygg bild från uppcon:10, hard workwork!
(foto av isabelle isa andresen, sötpluppen!)

Jag gjorde faktiskt någonting riktigt mysigt idag, insåg jag precis. Hade inte alls tänkt på mysighetsfaktorn tidigare, men jag var på biblioteket inne i stan med mamma. Det var kanske hur längesedan som helst som jag lånade böcker, och idag fick 2 fina vampyrböcker följa med mig hem. Mamma fick med sig några böcker om pärlor och sådant pilligt som både hon och jag gillar. När jag återvänder för att lämna tillbaka dessa så ska några fler vampyrböcker få följa med hem, och även någon mysig musikbiografi. Fast ja, det kan bli ett problem att finna fler vampyrböcker som jag inte har läst - då jag har varit helt besatt av vampyrer sedan jag var ca 3 år gammal (SICK!). Och hur kom jag nu på idén att gå på biblioteket? Sorgligt nog så insåg jag att det var det enda sättet för mig att få läsa på, då jag inte har pengar till att köpa böcker längre :$

Förr, när jag faktiskt hade en fast "inkomst" så brukade jag köpa säkert 3-4 böcker i månaden. Så ja, just nu känns allt ganska pissigt när man inte ens kan upprätthålla sina finaste intressen. Vilka böcker fick följa med hem idag då? Jo, andra boken i house of night serien - "Sveket" av P.C. Cast & Kristin Cast samt "Skuggorna i spegeln" av Inger Edelfeldt. Nästa gång ska jag nog passa på att låna hem den andra boken som Berny Pålsson skrev också, eftersom att jag fortfarande inte tagit mig i kragen och läst den än. Har dock läst den första boken (vingklippt ängel) säkerligen 5-6 gånger, haha. Synd att hon fallit tillbaka i skiten nu och sitter hemma med sin nya själsfrände till pojkvän och injicerar i ett paradis av sprutor..
I feel really sorry for her.

Facial bones collapse as I crack your skull in half

Jag blir helt jävla förvirrad och pissed över att killar verkligen tror att de kan behandla tjejer precis hur fan som helst. Kan inte förmå mig att förstå hur det någonsin varit eller är okej att kalla någon för hora eller slampa, när det dessutom är någon man älskar. Jag kan inte förstå varför killar jämt ska ha sådan helvetes jävla bekräftelse, och låtsas som att dem inte förstår vad man försöker få dem att fatta så man måste säga det RÄTT UT, när man vill vara lite jävla diskret.

Jag avskyr verkligen killar just nu. Man tror jämt att man träffat någon som är annorlunda, någon man kan prata med och som verkligen förstår något. Man blir riktigt jävla lurad till att tro att det faktiskt finns killar man kan bli kompis / tillsammans med som inte är helt jävla pantade, men det är inte sant. FÖR I GRUND OCH BOTTEN SÅ ÄR NI PRECIS LIKA JÄVLIGA ALLIHOPA.

Och förlåt, om nu någon enstaka kille där ute inte är ett svin.. Då får du gärna kontakta mig och bevisa att jag har fel.

Erase myself


Haha fan också, jag glömde det igen! Den 19e augusti firade jag & bloggen 2 år tillsammans, i alla fall den här bloggen. Känns lite småmysigt, att jag lyckats hålla mig från att inte gjort någon ny osv, rekord som fasen.

Och om ni skulle vara intresserade av Linkin park (som jag är, oh how i love them) så släpper dem nytt album den 14e september!!!111 Haha, jag är taggad som fan och redan nu har en singel med tillhörande video släppts, vid namn "the catalyst". Albumet som har fått namnet "a thousand suns" har det inte sagts jättemycket om hittils, men Shanoda har uttalat sig och sagt att dem vill gå tillbaka till sina rötter med denna cd (hybrid theory). Efter att bara ha hört denna första singel de släppt, så förstår jag faktiskt inte alls vad han pratar om. This is nothing like the old days, men ändå så brutalt jävla genialiskt. Jag är en sådan person som är FÖR att musik utvecklas istället för att stå och stampa på samma ställe, och ja jävlar - the catalyst är en sjukt bra låt, även om det inte är en typisk linkin park låt. Har ni lust att se videon, så kan ni se den på hemsidan!
Linkin park - the catalyst


My life without you in it, is a life that's not worth living

Where are you and I'm so sorry
I cannot sleep I cannot dream tonight
I need somebody and always
This sick strange darkness comes creeping on so haunting everytime
And as I stared I counted the webs from all the spiders
catching things and eating their insides
Like indecision to call you
And hear your voice of treason
Will you come home and stop this pain tonight
stop this pain tonight

Don't waste your time on me your already the voice inside my head.

It's sizzling blood and the unholy stench of murder

Liten newsflash;

♫ My chemical romance är klara med inspelningen av sin nya cd, något releasedatum vet jag ingenting om - men förhoppningsvis snart! Vi har ju väntat i några år nu.. Det är dessutom andra gången de pöbörjar inspelningarna, haha vilka dudes.

♫ My passion är inte längre ett fyramanna-band, utan de har expanderat något! Jonathan (fd trummisen) har nu klivit ner från trummorna för att fokusera på keyboard och backing vocals/gitarr, för att få en 100%ig livekänsla på scen! Istället har de tagit in en ny trummis vid namn Jamie Nicholls. Can't wait to see them in action now, lär ju bli mycket häftigare än tidigare.

♫ Snyggingen Mikko 'Linde' Lindström har gått och friat till sin flickvän, ingen mindre än Toni-Marie Iommi. Toni-Marie är dotter till Black sabbath's gitarrist Tony Iommi. Längtar tills bröllopet ståndat så man får se lite mysiga bilder, woho. Congratz!



My passion - new lineup, andra från vänster - Jamie!

You said it's a suicide, I said this is a war

officiella videon till nya singeln,
i fucking came.

this is pure awesomeness!




"It started off with a one night stand and lingered to a fling"

"Take my hand show me the way, heal all the children who can't be saved"

Tell me exactly what am I supposed to do


Jag spelar the sims 2 för fulla muggar och laddar ner kläder, smink, frisyrer och en massa annat jox. Är helt fast just nu, så bloggen och allt annat i princip får lida för det haha. Så jävla pinsamt egentligen, men jag är ärlig!

Föresten så är det inte alls långt till 31 augusti just nu, och vad händer då? Jo, Papa roach släpper sitt nya album "Time for annihilation" men redan nu kan du lyssna på en ny singel på t.ex. spotify, "kick in the teeth". Jag är mer taggad på detta än på de andra skivsläppen hittils i år, och hoppas på att slippa bli besviken ännu en gång - för det här året har då inte fört med sig speciellt mycket bra skivsläpp.

Ja, och vad gör jag resten av veckan? Väntar på besked från Mcdonalds samt söker fler och fler jobb helt frenetiskt. Det har nästan blivit rutin att skicka iväg sitt CV och personliga brev lite överallt nu, usch. Vill vara liiite äldre och ha liiite mer arbetslivserfarenhet, allt skulle gå så mycket bättre då!

I can taste the failure on your lips

- Jag är hemma från gävle, har haft en jävla fin partyhelg! Kan ju väldigt säkert säga att det blir vitt nu ett tag framöver, och tänker gå på fest nästa helg nykter. Jag vill inte må såhär nå mer inom de närmsta veckorna kan jag säga, haha!

- Och nu är hela it never ends (nya låten med bmth) ute!!!111  I FUCKING CAME!


Let me taste your blood cause I’m in pain

Ja, nu blir det en sådan här helg som många andra i raden - jag åker till Gävle wohoho. Så, ikväll blir det krogbesök och likaså även imorgon. Ja, ni får veta allt om helgens eskapader på söndag eller måndag eller någonting sådant, pöss!

people in planes - vampire


Log on to your MSN and spread this tune like a virus trojan

Just nu skulle jag allvarligt inte alls ha någonting emot att gråta en skvätt, slå sönder lite grejer och kräkas enorma mängder - på samma gång. And that's how I feel about Sonic syndicates nya ASCRAPPIGA album. Ah, jag är ruggigt lycklig över att jag inte gått runt och taggat och väntat på den här skiten, för då skulle jag nog må ännu sämre atm.

Ja, albumet var enformigt med samma elektroniska ljud lite varstans och samma riff lite varstans. Nathans röst tillsammans med Richards röst blir bara riktigt rörigt, eller jag vet inte - det kanske är Nathans röst som är extremt rörig i sig bara? Hela cd'n skriker i alla fall mainstream och typ "snälla släng mig i samma fack som britney spears, I desperatly want to be there", hemskt. Den enda låten som jag faktiskt kan tänka mig att lyssna på igen (nu efter en lyssning) är break of the day, den funkade. Och ja, titelspåret då - we rule the night.. Introt låter som taget från en 00's dänga med N fucking Sync.. Resten av låten & resten av cdn håller inte måttet, och nej - nu ska jag banne mig gå och grina.


Plans are for people


Okej.. Jag sitter och lyssnar på sonic syndicate's nya album just nu via myspace. Är sjukligt nervös över om detta kommer att hålla måttet, även fast jag verkligen tycker om Nathan. Ja, men en full utlåtelse kommer väl något senare kanske, när jag städat hela lägenheten och lyssnat klart yeah!

Kan ju redan nu säga att jag lyssnat igenom 4-5 låtar och just nu vill jag helst gråta..

But the hottest bitch in heels right here

Hur konstigt känns det inte att alla börjar gå tillbaka till skolan nu, när man själv fortfarande sitter hemma och lägger sig sent / går upp sent? Fan, vad ska hända med oss arbetslösa studenter nu när alla går tillbaka?

Vi kommer dö, ja för i helvete vi kommer att dö.

GE MIG ETT JOBB!

Herding the brainwashed

Jag vaknade klockan nio, vem fan vaknar klockan nio när det är sommar och man är arbetslös osvosv? Eh, okej - det kan ha varit för att jag "råkade" somna efter att jag ätit mina kvällsmackor igår, runt 10tiden.. Vaknade klockan ett på natten av hur ont jag hade överallt då jag hade somnat på mage (inte min grej) ovanpå mina prydnadskuddar, täcke och gosedjur (jag har mina studentnallar på sängen, fkn hardcore!). Ja i alla fall, när jag vaknade imorse så blev jag först nöjd och bara "åh duktig Linda, du har för en gångs skull inte sovit bort hela dagen". Sen satte jag mig vid datorn och utbrister högt "VAFAN GÖR JAG VAKEN, DET FINNS INGENTING ATT GÖRA NU?!". Ja, fan vilka problem man har.

Det slutade i alla fall med att jag slängde mig i soffan och såg en kortis dvd som man fick med när man köpte All shall perish's nya cd (nya och nya, den har något år på nacken..). 35 minuter lång och jag garvade nog i minst 20 av dem, men det är inte lätt att hålla sig när t.ex. trummisen förklarar vilket bajsigt trummset han har fått på en venue, där han har fått använda tusentals meter av silvertejp för att ens få det spelbart.

Så eh ja, dvd'n finns säkert på youtube om ni inte har cdn! Kika vetja.


Then our hearts combined like a neutron star collision

Did I tell you my webcam is up and running again?


Running to the edge of the world

vi var på minifestival
och såg ink stained promises


(oredigerat, ps finns endast på andra datorn)


östling


maxe


elin


östling, maxe


anden, raffe


thomas
-
jag klarar mig inte på en bridgekamera längre,
MÅSTE köpa en systemkamera och plugga lite, heh.
Dem här är verkligen bajsdåliga och pinsamma,
NÄR JAG FÅR MIN FÖRSTA LÖN:

SYSTEMKAMERA!

I love you. God, I miss you. And I forgive you.

Igår såg jag den vackraste filmen jag har sett på år och dagar. Alla ord och alla handlingar var så ytterst poetiska och fint utmejslade, att jag blev helt galen. Mr Pierce Brosnan var en stor bajshög, älskade Robert Pattinson var en kladdigt underbar badboy och Emilie de Ravin den vackra, otroligt vackra.

En dysfunktionell familj som på ett nytt sätt försöker klara sig, 22års dagar som går till historien. Fängelsevistelser, arbetsnarkomaner, småsystrar som inte är som alla andra och flickor som lever för dagen. En helt briljant balans mellan de olika delhistorierna i filmen som till slut får ett väl sammanpressat slut som väcker alla.

Jag brukar inte alls vara mycket för sådana kletiga poetiska grejer, men denna föll mig i smaken helt perfekt. Dessutom har den ett lite udda slut som man absolut inte alls hade tänkt sig, kom som en skön twist. Jag satt som klistrad och såg hela i alla fall, och grät som ett litet spädbarn i slutet. MUMS, är allt jag tänker säga. Se den!










No sleep tonight

För att inte behöva tänka på så mycket och faktiskt bara ta det lugnt, så har jag bänkat mig i soffan med filmer, smörgåsrån och varm choklad. Såg nyss into the blue, och nah - den var då inte speciellt bra.. Fast ehm, den var ju inte dålig heller.

Next up är remember me! Igår blev jag tillsagd att den var måttligt kladdig, men jag ska nog klara av det. Kladdig passar nog mig alldeles utmärkt idag för mig, vi får se.

Kanske skriver något mer lite senare, time will tell.

Kickin' back on the surface of your cheek

bästa bästa bästa
VILL INTE MISSA

lirar den 4e september i nykvarn
tillsammans med många andra.




moshpit open festival 2010
(ge mig pengar fort så kör jag tredje året i rad)


Don't make me be myself around you


artwork

(lägger upp det här inlägget nu mitt i natten, för att jag vet att jag kommer att sova bort halva dagen imorgon och inte kunna blogga någonting då. Det gäller att vara smart och tänka igenom allt man gör!)

I skrivande stund är det 49 dagar, 7 timmar samt 51 minuter kvar till det magiska datumet 4e oktober. Vad händer då? Jo, Bring me the horizon släpper nämligen sitt nya album vid namn "There is a hell, believe me I've seen it. There is a heaven, let's keep it a secret" (olidligt lång titel ja). Artwork kan ni beskåda ovan och jag vet faktiskt inte vad jag ska tycka om det. Minns att jag inte gillade Suicide seasons artwork när dem släppte det heller, och ja - det gör jag fortfarande inte speciellt mycket. Det kanske sjunker in om några dagar, let's wait and see. Tracklisting och en sneak preview är även släppta!

1. Crucify me (feat. lights)
2. Anthem
3. It never ends
4. Fuck (feat. josh franceschi - you me at six)
5. Don't go (feat. lights)
6. Home sweet hole
7. Alligator blood
8. Visions
9. Blacklist
10. Memorial
11. Blessed with a curse
12. The fox and the wolf (feat. josh scogin - the chariot)



ny teaser, it never ends

My fist your face

LINDA, NEJ?! Vad fan i helvete håller du på med? Vad är det som händer inuti ditt huvud just nu? Ärligt talat så vet jag inte, men någonting är allvarligt fel.. Jag har intalat mig själv så många gånger att detta inte ska få hända, men nu tror jag att det hänt. Pinsamt, så jävla pinsamt att det inte ens finns ord för hur pinsamt det är. Varför jag? Varför nu? VARFÖR ÖVER HUVUD TAGET?!

Fan.

(Föresten, pappa har fått diagnos om en kronisk&ärftlig
sjukdom precis - så livet äger inte ändå kan jag säga)

(Föresten, hemma nu)

Because I love the way it hurts

Nej, det dyker nog inte upp någonting här förrän jag kommer hem. Jag har liksom inte tid, utan jag umgås med vänner och var på spelning idag och ska snart däcka i soffan osv. Haha. Imorgon har vi fest hos Elin också, tagga!

Hörs när jag kommer hem!

Make it count

Jag är ledsen, men eftersom att jag är hos Elin i Gävle - och inte har förberett några inlägg - så blir det inte mycket skrivet just nu. Imorgon ska jag först träffa min jobbcoach vid 10 och sedan på min första arbetsintervju vid 19, nervös som ett as! Därför ska jag krypa ner i sängen nu för att orka upp, men imorgon kanske det dyker upp något!

Hoppas att ni alla som var på Sonisphere hade det roligt föresten, I'm jealous!

Time to say goodbye


Storstädning av lägenheten när klockan är 8, är nog inte allt för populärt. But what has to be done, has to be done.. Ska smyga iväg med en dammsugare till återvinningen runt 8 imorgonbitti också,  så att mamma inte får syn på den när hon kommer hem (hade lovat att slänga den). Imorgon vid 9 på morgonen far jag iväg till Gävle för att bo hos Elin i en vecka, medans hennes föräldrar är bortresta. Viva españa säger jag, cause' it's going to be awesome. På fredagen drar vi även ihop en hejdundrande fezt, men har du inte blivit inbjuden till evenemanget på fb så kan du bara glömma att du ens kommer innanför dörren.

Nu ska jag lyssna på detektivbyrå, dricka cola och städa.

I'm falling forever, I've got to break through

När jag gick i sexan så hade jag på mig svarta kläder, började sminka mig med centimetertjocka kajalsträck runt mina ögon, bar flera nitarmband och halsband och lyssnade enbart på evanescence. Jag ville se ut som Amy Lee, jag ville vara henne, och mitt i all denna hets, så kom bandet till Sverige. Jag minns hur jag låg i min säng hela den dagen då dem spelade i Stockholm och grät, för när man är 12 så får man inte precis åka iväg själv. Sedan dess har dem bara varit här en gång vad jag vet, och det var hultsfred 2007, året innan jag fick börja åka på festival för mamsen. Ibland har man bara ren jävla otur!





Och apropå ingenting så kommer Within temptation till Sverige och spelar på arenan den 9 mars 2011, dagen efter min 20års dag. Biljetterna släpptes den 30e juli och kostar 325 kr + service avg. Och köper dem, det gör du här!

You ever love somebody so much, you can barely breathe

Finaste videon på länge innehållandes
en otroligt vacker Megan Fox
och en sjuhelvetes het Rihanna.

Makes me cry.

Eminem feat. Rihanna - Love the way you lie











e


So take your fucking picture

Mitch Lucker (sångare i suicide silence) har ett sidoprojekt tillsammans med Cameron Argo (Big chocolate), Commissioner. Låter alldeles förträffligt och sådär myseligosigt som man vill ha det en fin lördagkväll. Så, om du inte har hört dem tidigare - here you go!

commissioner - consume


commissioner - click click flash

-Commissioners myspace-


When I dream, I'm doing you all night

Ehm, jag har precis lyssnat igenom Buckcherrys nyaste cd som släpptes 3e augusti, "all night long". Hatar när man taggat länge och ja, sedan lyssnar igenom och inser att det bara är crap. Så ja, jag gillade den inte alls och vet inte alls vad jag ska säga just nu, haha. Tur att de gamla skivorna är awesome i alla fall, annars.. Ja? Haha. Men ta er en lyssning i alla fall vetja, jag är inte allvetande! Dessutom gillade jag titelspåret, haha.


.. and then she bled



That shit made me fucking confused! As I lay dying har släppt ett turnéstopp tillsammans med hbs och suicide på precis samma datum som dem samt hbs ska lira i Sverige på taste of chaos. Känns inte riktigt som att det är något missförstånd heller då 1. suicide ska inte lira på taste of chaos - och 2. taste of chaos ska hållas på hovet, inte på fryshuset!

Fan i helvete, blir det här uppfuckat nu så grinar jag.. Men ja, en bra idé vore ju att slänga in suicide i taste of chaos-stoppet också, då skulle jag fan bli helt överlycklig. YEEE

Bury your face in my shoulder

Jag vet någon speciell styvbror som fyller hela 13 år, aka tonnåring på måndag! Därför smyg-grattar jag honom lite såhär i min blogg idag, även fast han aldrig någonsin skulle läsa den - eller ens veta om att jag har en, haha. Av mig ska han då få ett Spyrospel till sin ps2a och en mp3 full med musik, då han aldrig har ägt en sådan. Får hoppas att alla andra ungar inte springer runt med ipods då, så han blir utskrattad. Måste då även säga att jag är en stolt syster då mamma smsade mig igår för att berätta vad han lyssnar på för musik: ac/dc, kiss, survivor och lady gaga. BÄST! Så lilljeppe, grattis på 13års dagen i smyg ♥

Det var ju någon som var extra avis när jag var i tyskland och såg
kiss i alla fall, hoho. Någon dag ska jag ta med honom på konsert!

i heart you jake




babyboy jake, i heart you

Stop! Before it's to late and we've destroyed it all

MEN JAAARÅÅÅÅ, jag har precis fått min första arbetsintervju och fan vad gött det känns! Den kommer att äga rum på onsdagkväll och jobbet är ett heltidsjobb på McDonalds i valbo. Jag tror väl egentligen ingenting, men det känns bara som att det är ett stort steg åt rätt håll.

Firade gjorde jag tillsammans med Felix och en fet jävla kladdig kladdkaka med grädde. Strax ska vi kila över till min fina vän alexandra och myseligosa lite!



fuckyeahstonerchicks

Memories of a glass sanctuary

Let me introduce you to some of the most gorgeous men alive;

Mitch Lucker (Sucide silence)


Craig Mabbitt (escape the fate)



Josh Todd (buckcherry)


Nikki Sixx (mötley crüe)


NOM NOM NOM!

I don't know where I'm going

Men fan vad det ska regna ute!


mötley crüe - new tattoo
guns n' roses - nightrain
the runaways - cherry bomb

And I wanna get next to you


Har finbesök just nu och båda mina små soffor är fyllda, mysmys! Jag är just nu i köket där min laptop är stationerad atm och ska överaska med lite bak aka kärleksmums. Jag hoppas att ni har det mysigt nu i slutet av era sommarlov och jag önskar nästan att jag skulle gå tillbaka till skolan i höst jag med, men istället sitter jag här arbetslös.

Tänkte även tillägga att jag i stillhet här hemma arbetar på en helt ny design på min blogg, då jag just nu är jävligt less på den nuvarande. Den är kanske hur tråkig som helst och reflekterar inte alls vem jag är som person, det borde ni veta. Så, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

just nu:
cavalera conspiracy - sanctuary

Born with nothing, die with everything

Jag kan inte ens beskriva med ord, för detta är FUCKING BEYOOOOOOND. Det finns knappt ord för hur stoked jag är just nu och jag vill inte ens tänka på det faktum att jag inte har pengar. FANFANFANFANFAN!

Men vet ni? Pengar kan fixas fram, även om jag så ska plocka pant från marken. För vet ni? Jag tänker aldrig i livet missa disturbed, papa roach, buckcherry, halestorm, as i lay dying, heaven shall burn & adept - JAG SKA FUCKING GÅ PÅ ROCKSTAR TASTE OF CHAOS DEN 17 NOVEMBER PÅ HOVET I STOCKHOLM!

Haha det här är fan galet. För 395 kr + service avg. ska jag få se alla dessa legendariska band och ja.. Haha fan, jag är helt tårögd. Guuuud, det här är fan SICK. Jag kan inte sluta använda capslock eller något, ahhhhh. Biljetterna släpps imorgon här!

Nej, jag tror jag ska gå och svimma lite nu.


Oh Romeo, where's your girlfriend?

Minns ni?




Caps lock för öronen

Och den första tavlan är klar!


The question is what is the question?

Jag känner mig så ansvarstagande och duktig när jag gått igenom intervjufrågorna osv. inför mitt möte med min jobbcoach imorgon. Har skrivit ned vad jag haft problem med och skrivit ner vilka jobb jag redan har sökt samt kan tänka mig att söka just nu.

Sen har jag faktiskt målat idag, vilket var ett tag sedan. Börjar bli less på att jag inte har något på min vägg i vardagsrummet, då den är gjord av betong - dvs. jag kan inte få upp mina planscher om jag inte ramar in dem. Eftersom att jag inte har pengar till ramar, så har jag bett mamma köpa canvasdukar och så har jag plockat fram mina akrylfärger. Med canvas, färg, penslar & betongkrokar ska jag äntligen få upp lite tavlor!



<3

RSS 2.0