GLASÖGON, SIMPSONS OCH KATTER

Jag har precis påbörjat redigeringen av veckans alla små videobloggar - jag sätter ihop allting lite huller om buller och ja.. It's going to be crazy! Ska fixa håret och sminka mig lite nu innan jag drar iväg till Felix men jag redigerar klart ikväll och slänger upp videon då.

FOR GREAT JUSTICE

Man kan inte alltid vara attraktiv..

DON'T BREAK MY HEART

Idag köpte jag mig ett par alldeles egna heart shaped glasses på Ica maxi av alla ställen! Jag har letat lite överallt under flera år (har velat ha ett par även innan manson började skrika om dem) men har bara hittat sådana med prislappar som inte alls kommit överens med min plånbok. Gick av en slump in bland party- och festgrejer på maxi idag och fann till min förtjusning, olika söta glasögon. När jag stod och bläddrade bland alla påsar som hängde där, så fann jag det jag letat efter så länge! Nu kan jag vara lika förträffligt vacker som finaste Evan Rachel Wood i videon till Mansons heart shaped glasses.- När Manson spelade i Sverige 07 så såldes det solbrillor i den här modellen, men det kostade närmare 300 kr om jag inte minns helt fel. Dessutom så ville man inte köpa dem innan konserten - då skulle man säkert lyckas ha sönder dem - och efteråt var dem säkert slut. Priset fick mig att inte ens vilja kika igen, även fast jag var hur sugen som helst på dem.

'

 

 

 

 

 

click them!


INSANITY RUNS DEEP IN EVERYONE BUT ME100% min humor!

Jag antar att de flesta som läser min blogg redan läst om metal town's nya bandsläpp, som bestod av in flames, dark tranquillity samt raubtier. Detta var då enligt mig ingenting att hänga i julgranen precis men eftersom att jag inte ens ska dit så tänker jag inte fundera alldeles för mycket över det.

En annan festival som också haft bandsläpp är Arvikafestivalen! Dem släppte inte precis heller något av värde tyvärr, förutom In flames & Corroded. Om du känner dig sugan att läsa om resten av bandsläppet, så hänvisar jag till arvikas hemsida.För någon dag sedan beslutade jag mig för att sluta vara pryd/blyg/försiktig/osvosv och försöka ge mig på en videoblogg. Detta var ett stort steg för mig, då jag absolut inte ALLS tycker om att filma mig själv (eftersom att jag alltid ser dum ut). Jag har inte speciellt mycket emot att vara med på film som vi t.ex. spelar in i skolan eller som någon annan filmar, men att filma sig själv känna bara så dumt, haha!

I alla fall kommer jag inte att sitta och titta in i kameran som vilken bloggerska som helst och berätta om min dag, nejnej! Min videoblogg ska spegla min personlighet och då tänker jag inte hålla inne på all crazyness som finns instängd inuti mig. Och jag tänker inte nöja mig med en dag, nej - jag tänker fortsätta att filma lite under hela veckan för att på söndag lägga upp skiten, när jag har blandat runt klippen och haft mig.

over and out

ICH BIN AUS PLASTIK

Måste ha lurat mig själv igår när jag inte trodde att jag skulle ha mycket att göra den här veckan, för det har jag! Idag fick jag oväntat sluta redan vid klockan 9, så då for jag hem så fort som möjligt och förberedde mig på bussen för världens mest effektiva pluggdag (så att jag kanske kunde ta det lite lugnare i veckan). Vad hände? Jo, jag sov dåligt inatt som var, och på en gång när jag kom hem så somnade jag - SÅKLART! Jag lär nog inte kunna sova på ett tag, så jag ska försöka plugga nu istället samt platta mitt hår så att jag slipper gå upp så tidigt imorgon (ni vill inte se mitt hår i oplattat tillstånd, trust me).

Nu till dagens andra hemskhet, som är en riktigt hemsk jäääävel. Satt och klickade runt på last.fm efter nya evenemang osv och stöter på machine head konserten jag skulle till på lördag, och ser till min besvikelse att det enda bandet jag tänkt åka dit för - all shall perish - har droppat från europa turnén. Med ett tungt hjärta beslöt jag och Felix att strunta i att köpa biljetter som vi tänkt göra idag. Lördagen ska istället spenderas i Uppsala hos min finaste papi, som jag träffar alldeles för sällan.Men för att lyfta dagen lite högre upp, så att vi alla inte tappar bort oss själva ner i något djupt svart hål, tänker jag tipsa om lite fin musik som passar perfekt till alla tillfällen. Dem är lika bra på cd - som live, men är så otroligt vackra att kika på när de gör sin grej, så jag rekomenderar verkligen att ni tar er en titt på dem någon gång när ni får tillfället. Bandet jag pratar om är såklart welle:erdball, som jag själv såg live på arvika 09. Stämningen var underbar, bandet var absolut jättevackert och musiken var helt to_die_for!


MAY ANGELS LEAD YOU IN

Jag har spenderat helgen med min fina Felix och har inte lagt så mycket tid på internet över huvud taget, därav den ouppdaterade bloggen. Vi har kikat igenom två Harry Potter filmer, lagat mat tillsammans, pussats, varit iväg och kikat på våra kompisar som spelat (arrows overseas -> myspace) och badat skumbad.

Imorgon börjar en till skolvecka of doom, men det kommer att bli den lugnaste sedan jag började. Jag har inget prov alls, men några inlämningsuppgifter som fortfarande släpar efter - som kommer att vara klara i slutet av vecka. Ser fram emot nästa vecka, då jag kommer att vara klar med det mesta och kommer att få en riktigt lugn vecka med bara ett prov.

Alldeles för trött för att sitta här mer, men den här veckan lovar jag att bloggen ständigt kommer att uppdateras! Och till helgen som kommer åker jag till Stockholm för att kika all shall perish, bleeding through, machine head samt hatebreed tillsammans med Felix och Johan. Kommer att bli sjuuuukt fett, och om mms-bloggningen fungerar som den ska - får ni följa med på sätt och vis! ;D

Hoppas att ni har haft en rockin' weekend people!marta of bleeding through, nam nam!

<3

Ville bara säga

MALIN SVEDBERG ÄR BÄST!!!!1Kan även informera om att jag glömde logga ut från blogg.se när malin lånade min dator. Men jag låter inlägget vara kvar ändå, för hon är ganska bäst den där människan! ♥


JOHNNY MAD DOG

Det finns så mycket jag vill veta, så mycket jag vill fråga dig. Jag vill veta hur det känns att leva som du gör, även fast jag aldrig någonsin vill uppleva det du upplevt. Jag vill att hela min kropp ska fyllas med den där känslan du känt så många gånger, den där starka känslan av total makt och överlägsenhet. Jag vill veta hur det känns att vara allra viktigast i hela världen.

Vad händer inuti din kropp, inuti ditt hjärta, varje dag när du blickar ut över den trasiga stad där du härjat? Känner du aldrig att det är dags att sluta? Jag förstår inte varför du inte inser att du förstör ditt eget hem, ditt eget land, dina egna rötter. Jag önskar att jag kunde sträcka mig in i ditt hjärta och nå dig, ändra på den förvridna verklighetsuppfattning du blivit fostrad till. Jag tycker synd om dig och alla de andra i samma position som dig, som fötts in i en värld med helt fel uppfattning om frihet.

 

Du tror att du kan leda och bestämma över andra människor med ditt vapen, med ditt våld. Hur blev du såhär? Barn ska inte födas med vapen i famnen, och inte heller skickas ut för att mörda och våldta. Ingenting kan göra det du gjort ogjort, men för din egen skull kan du ändå komma till insikt och inse att det du gjort har varit fel. Vet du ens om att du har gjort fel?

Jag undrar vad som snurrar runt i ditt huvud varje gång du ser in i dina offers ögon. När jag ser vad du gjort så ser jag hjärtan som slutar slå, hopp som dör. Du kan inte se annat än makt och en förkortad väg mot friheten, mot freden. Jag vet ingen annan som är så blind som du.

 

Men inuti dig vet jag att det finns en liten rädd pojke som så gärna vill krypa ut ur det hårda krigarskalet. En pojke som vill leka med andra pojkar, träffa tjejer och bli kär och bara låta tiden gå medans han ligger ner på det mjuka gräset och ser hur molnen flyger förbi. Varför har du stängt in och låst om den fina pojken som fortfarande lever inuti dig? Han kanske blev bortförd med våld mot din vilja av någon mäktigare än dig, precis som du för bort alla dem som står i din väg.

 

Tänk om vi bara för en dag kunde byta några tankar, visa varandra hur vi ser på saker och ting. Jag kan inte lova att jag skulle förstå, men jag skulle troligtvis inte döma lika hårt som jag sitter och gör här hemma i mitt lugna rum, utan gevärspipan mot mitt huvud. Visa mig ditt liv, visa mig dina innesta tankar och visa mig pojken som skulle kunna bli min bästa vän.

 

Jag tänker på dig

och dem du med våld slitit bort från livets sida.

En fin balansgång som är lätt att ramla av.

Låt mig en dag bara tänka på dig, den du är och inte det du gjort

– utan det du kommer att göra i framtiden.


Du är fin på insidan, precis som alla andra.

 

Med kärlek / Linda.


CLICK CLICK BOOM

Efter 8 dagar i sträck i skolan (som faktiskt måste vara något jag inte varit med om på något år) så blev det ett stopp. Jag var vaken länge igår för att göra klart de sista grejerna inför inlämningen idag, och jag var tydligen så trött imorse så att jag inte kom upp. Jag är bara tacksam över att det inte var något i-val jag missade, eftersom att det är något jag verkligen måste vara med på.

Menmen, varför fokusera på det negativa? Det som är skönt / bra med att jag försov mig är:

- Jag kan äta lunch hemma, nom nom
- Mer tid till plugg (om plugga nu är så positivt :c haha)
- Slipper åka fram och tillbaka eftersom att jag ska träna sen
- Mer tid till att städa mitt rum
- Fick sova ut

Ni ser, det positiva vägde över alltså. Men ja, eh .. Ska kanske inte tänka så heller, då kanske det händer igen och igen och igeeen. Nej, det är slut på skolkande för min del - och imorgon är det tillbaka till verkligheten som gäller.


Gammal klassiker, just for your ears;


-

 

 


KLART GRABBEN SKA HA EN HUSVAGNslagsmålsklubben <3

Om en timme och tjugo minuter går bussen till min skola, skolan som just nu sitter och ruvar på två prov som jag ska göra så fort jag kommer dit. Känns inte alls så jättebra faktiskt, men lika bra att få dem gjorda, så att jag kan fortsätta med resten av all skit som är på G just nu.

Innan jag går till bussen ska jag dock ha hunnit blåst håret, klätt på mig, käkat lunch samt pluggat folkhälsa. Hm, jag insåg precis att jag inte kommer att hinna allt det där, eller? Jag kan ju alltid testa!

FRIGOLITFABRIKEN

Jag kan ärligt säga att jag inte alls bara lyssnar på metal, även om det kanske är det man tror om man bläddrar igenom min blogg. Jag är verkligen wide open för alla sorters musik (förutom möjligtvis hiphop, dansband & country) och ger verkligen allt en chans.

En speciell sorts musik som jag lyssnar på i år och dár, är elektronika/bitpop/blipblop/tvspelsklirr/kisskiss/hehehiahiehi ja, you get the point - kärt barn har många namn. Jag kan sitta i timmar och bara låta hela mitt rum fyllas av den mysiga och glada stämningen av t.ex. slagsmålsklubben. Hur mysigt som helst I tell you!

För er som inte alls vet vad jag snackar om, alternativt inte lagt ner så mycket tid att lyssna på those craaaazy tunes - så kommer här några alldeles för überbra tips. Och för er som bor i Hudiksvallsområdet: ni ska befinna er på folkan den 5 februari om ni är intresserade av mysmusiken jag nyss snackade om, eftersom att B.M.C har anordnat "hudiksvall i 8-bitar" där, just alldeles då. Vilka kommer dit? Jo, det kan du läsa om på evenemangets facebooksida -> alldeles här.

STOP! BEFORE IT'S TOO LATE

Tycker inte alls om det faktum att min skolork precis dog! Jag har inte alls tyckt att det varit speciellt jobbigt att gå till skolan nu i veckan som varit, men nu känner jag hur det tar emot. Kan ha med att göra att jag fick reda på att ett stort religionsarbete ska vara inne imorgonbitti, medans jag inte ens har börjat. Haft hela dagen på mig, men som sagt - allt dog.

Så istället för att plugga så har jag bakat semlor, lagat mat och stoppat i frysen för framtida ensamma lunchar, kikat tv, ps'at (var sjukt längesedan) samt pluggat klart en annan sak, som jag tydligen orkade. Nu dyker jag strax ner i sängen och sover järnet, för upp i skolan imorgon - det måste jag.Genitorturers - 120 days

GET YOUR BODY BEAT

Jag hade en helt sjukt rolig helg - det går inte ens att förklara!

Fredag: plugg & häng med felix
Lördag: krogen, träffade camp fritzl syskon (arvika 09) osv. efterfest hos pär
Söndag: max med morsan, hemfärd & träning / plugg.

Krogkvällen var den roligaste jag någonsin varit med om, så jag hoppas verkligen att människorna som var med och gjorde den så bra som den var, har lust att ta en repris om någon vecka eller så! I övrigt så var helgen helt awesome som sagt, och ja .. Nu ska jag väl återgå till mitt hysteriska pluggande, eller något.

Föresten så bakade jag nyss semlor.. Sugen? ;)

Haha vafan
förövrigt så älskar jag den här bilden

SICK BUBBLEGUM

Just nu pluggar jag.. Det känns inte riktigt helt rätt måste jag medge.

DON'T SIT THERE BROKEN HEARTED

Träningen dödade mig totalt! Jag har inte varit sådär svettig sedan.. ja, någonsin? Haha, men skönt var det och det ska göras om tillsammans med Jennifer och Emma på söndagkväll. Efter träning och middag blev jag slö och frusen och har suttit tillsammans med familjen nere i vardagsrummet och slökollat tv. Har haft en massa plugg att göra, men jag har pluggat varenda dag den här veckan så det kändes rätt att ta lite paus nu. Tänker sitta och plugga nu en stund ändå, men jag måste - annars blir jag halshuggen imorgon på naturkunskapen.

Sleep tight my little monsters!


/ Update: Glömde skriva att jag åker direkt till Gävle imorgon efter skolan så jag vet inte alls om det blir någon tid för bloggning i helgen. Ska till parkbadet med Elin på lördagen, plugga en massa och hinna med att mysa med Felix så vi får se om några sekunder kan läggas åt sidan tillägnade bloggen. Annars hörs vi på söndag &  jag hoppas att ni får en jättemysig helg!

GIMME GIMME BLOODSHED

Och ja föresten, till alla er som inte tycker om Rammsteins nyaste album: Ni har fel!

Allvarligt, det kan vara den bästa albumet jag någonsin har lyssnat på. Jag kan inte ens räkna ihop hur många gånger jag har lyssnat igenom specialversionen som jag fick av Felix i julklapp och nästintill alla låtar är hur snuskigt bra som helst! Dessutom har de släppt en till video för inte allt så länge sedan till låten "Ich tu dir weh" som du kan ta dig en titt på här! (en av de bästa låtarna på albumet, om man nu kan välja någon som är bättre än den andra).

& som jag sagt förr om det fortfarande är oklart - jag tycker att videon till deras "pussy" är jävligt grym också, även om det är i det grövsta laget. Men vafan, vad förväntar ni er av ett gäng äldre tyska män? PLEASE, jag har väntat på det där länge.

MISERY, COME AND FIND US

Okej, jag ljög i mitt tidigare inlägg - jag kunde inte hålla mig från bloggen ändå. Ska ta bussen tillbaka till stan för att träna runt kvart i fyra, så jag hinner med att blogga lite, käka lite mellis och plugga.. tror jag!

Föresten, totally random - men om jag fick fick förändra EN endaste sak på hela min kropp just nu, så skulle jag förvånansvärt inte alls hugga bort en del av magen, nej - jag skulle förlänga min lugg till längden den hade innan jag klippte raklugg. Jag hatar raklugg! Blir alltid hemskt när jag klipper raklugg! VARFÖR FINNS RAKLUGG? Fan alltså..

Eh, men om ni inte orkar lyssna på mitt gnäll om min lilla fjuttiga raklugg så kan väl alla rockers där ute ta och lyssna på några grymma musiktips, eller hur?


click them and check them out!

SAVING MY LIFE

Om någon minut kilar jag iväg till bussen till skolan för att ha religionsprov och lite samhälle. Efter det kommer jag hem en snabbis igen, men tvivlar på att det blir något bloggande, då jag bara ska rafsa ihop lite kläder och åka tillbaka till stan för att träna. Jag kan lova er att vi hörs igen efter klockan 6 i alla fall och jag hoppas att alla får en jättetrevlig dag! ♥

vackraste lacey mosley


A MALICIOUS FEVER BURNS IN OUR HEART

Imorgon börjar jag träna igen och i måndags begränsade jag godis/godsaker osv. till helger. Jag ska börja det nya året med en sundare livsstil helt enkelt! Känns jävligt viktigt nu när jag fått riktiga problem med magen igen, ont så fort jag stressar det minsta lilla. Inte alltid så lätt att dra ner på stressen från 100 till 0 kan jag säga er.

Man ska väl inte sätta upp några speciella mål för sin träning än att man ska må bättre och kanske förlora något kilo, men såhär skulle jag då inte alls ha något emot att se ut alls:som finaste Signe

p.s - just nu håller jag på med något hemligt som ska till ett hemlig ställe och handlar om något hemligt som ni kanske får reda på någon gång i framtiden om allt går vägen. just thought you wanted to know - d.s

EINE LIEBE EIN VERSPRECHENLåten kan verka lite seg i början, men den blir bara bättre och bättre.
Fler heta brudar som kan sjunga som Michele Madden till folket tack!


-
Nu var det ett litet tag sedan jag var ner på Maxim och minglade med fina artister, tog vimmelfoton och hjälpte till med diverse saker. Atmosfären på Maxim är helt makalös och alla de människor som jobbar bakom är helt otroliga, både att "arbeta" med och umgås med. Att vara nere på Maxim är inte bara ett "jobb", utan det är även dagar för mig där jag dels får göra sånt jag älskar och dels umgås med likasinnade och helt sjukt snälla människor. Allt jobb de lägger ner på att få Maxim & Gävle på kartan, både som ett sjukt nice konsertställe och även som ett ställe för sprudlande nycirkus, är beundransvärt.

Det kommande året ser ut som ett ljust år för Maxim då vi redan har stora bokningar som U.D.O och the soundtrack of our lives och det droppar bara in fler och fler namn på konsertlistan. Nyfiken på vilka evenemang det kan dyka upp inlägg, mingel och bilder från i framtiden? Don't fear - the kalendarium is here!


Gå med i gruppen Maxim Gävle på facebook!

SET ME FREE WITH YOUR LOVE, SET ME FREE


Eftersom att jag ändå lider av en rejäl bloggtorka just nu så kan jag lika gärna kommentera de inlägg som jag lagt på minnet de senaste dagarna. Tänker då mest på Lisas inlägg samt Sannas inlägg om kvinnliga sångare i metalband.

Jag håller med till fullo med Lisa om att det är tråkigt att det finns så pass många brudar där ute som går emot sitt eget kön när det gäller just metalsång. Att prompt säga att tjejer inte borde sjunga metal tycker jag bara är rent ut sagt elakt, lite som att fälla någon innan loppet är sprunget. Vad vi tjejer istället borde göra är att stötta varandra och lyfta varandra till skyarna. Bara för att det finns relativt få metalsångerskor så behöver inte det betyda att vi är sämre på det, eller hur?

Och om ni vill bli övertygade, listen to this:


Lacuna coil- Swamped

 

Otep - Buried alive

 

Arch enemy - We will riseFlylead - I'm so sick

♥ Jag var totalbesatt av Lacuna coil när jag var yngre, dem är helt underbara.


TO BURY THE CASTLE

Fullkomligt dog första gången jag såg den,
möjligtvis världens bästa musikvideo!I HEART YOU

 

Linda ♥ Felix
6/1 - 2009


förlovning
6/1 - 2010


HER BREATH OF HER LAST CIGARETTE ON MY TEETH

Okej, nu ska jag berätta något sjukt jättepinsamt..

Som ni har märkt har jag inte alls bloggat speciellt mycket på senaste tiden, eller hur? Ändå har jag varit hemma och inte gjort mycket alls, utan mest bara chillat. Vad har då gjort mig så upptagen så att jag inte har ägnat tid till varken blogg, facebook eller bilddagboken?

Det här smärtar, och jag skäms - men här har ni svaret:och mohawk grenade måste vara en av de finaste sakerna jag sett på länge..

YOU JUMP IN BED WITH FAME

Vet inte alls hur jag ska kunna stänga in kaoset som finns inuti min kropp för tillfället. Helvetet bryter loss var och varannan minut hemma, mina känslor löper amok inför vad som ska komma och jag känner ångest inför skolstarten. Hur fan ska jag orka med en hel till termin, när mitt liv känns så jävla värdelöst? Orkar inte ens tänka på mig själv när allting runt omkring mig är skit.

Äsch, som jag tror att jag sagt tidigare så ska min mamma och hennes man skiljas och separera. För några dagar sedan gick skiljsmässan faktiskt igenom så man ska väl säga att dem redan är skilda. Vi ska dock bo tillsammans alla tre i huset som vi bor i för tillfället, ända fram till juli (då min mamma får semester) eftersom att mamma lär söka nytt jobb (vi ska flytta till sandviken, ca 14 mil härifrån) och jag ska få gå ut min skola. Som det känns i dagsläget kommer det inte alls att fungera och om det trots allt gör det - kommer jag nog behöva stängas in på sinnessjukhus innan det är sommar..

Vet inte ens vad fan jag ska ta mig till just nu. Det bästa av allt är att Martin är hemma just nu, så nu ska jag fråga om han vill gå på en promenad med mig så att jag får rensa huvudet på alla onda tankar.

Och ehm ja, någon dag kanske jag ska skriva något musikrelaterat också? Haha, mitt privatliv börjar invadera bloggen. Ni får ursäkta! Don't mind the mess - soon it will be gone..

 


YOU STUPID MOTHER-FUCKER


Med mindre inlägg följer mindre besökare, vilket är lite tråkigt. Men imorgon åker jag hem till mitt igen så då kanske jag börjar skriva lite mer här i världens bästa blogg, eller va? haha

Var nyss iväg i vinterrusket för att köpa chips och dip, sjukt värt måste jag då säga. Ikväll/inatt väntar wowspelande med min söta boyfriend, mys på hög nivå! Hoppas att alla har ett mysig jullov och att ni njuter av den kommande - sista veckan lika mycket som jag tänker göra.

låten som går 24/7 på krogen atm;
RSS 2.0