You sold yourself and can't come back, you're too far

 

Har lyssnat igenom denna supergrupps album x antal gånger och den blir bara bättre och bättre för varje lyssning. Bandet som alltså består av medlemmar i Story of the year, From first to last, Underminded, Matchbook romance samt Chiodos fd. sångare släppte det självbetitlade albumet i februari 2011. Om ni inte lyssnat igenom någonting så borde ni åtminstone klicka igång videon här ovan, som är ett sjuhelvetes mästerverk. Å andra sidan så är enbart Craig Owens utséende ett mästerverk i sig, haha. Damn!

 

Tack Joacim för tipset!


A faint moment of fortune

En helt ny bloggdesign och en mindre sommarstädning blev det. Kanske var det detta som behövdes för att ta mig ur min djupa bloggtorka, time will tell! I augusti så är det tre år sedan som jag började skriva här på blogg.se och då vill jag inte precis vara inne i någon icke-existerande period när jag inte ens uppdaterar. Jag hoppas att ni finner den nya designen ögonvänlig och släng gärna in något tips eller så om ni vill. Det enda som fattas just nu är headern, som ni kanske redan lagt märke till. Tiden till att fixa den ikväll fanns inte riktigt, då jag är in serious need of some sleep just nu.

Imorgon ska jag på en liten picknick med min bättre hälft (min alldeles egna pojkvän) för att sedan traska mätta och belåtna mot ett sådant tågmuseum. Jag kan inte ens minnas sist jag var där, så jag ser fram emot det! Dessutom är allting lite sockerinlindat och guldkantat bara jag får hålla den där mannens hand var jag än är. Förjävligt mysigt lär jag erkänna!

Och ja nu när jag ändå är igång - idag trillade mitt gratispass med camping till peace & love ner i min mail. Är det någon annan fin själ som också har vägarna förbi Borlänge just då så får ni gärna hojta till så kanske vi ses!you are the only one for me

RSS 2.0