I want to satisfy the undisclosed desires in your heart

Jag är hemma i Iggesund nu och jag har absolut ingenting att skriva om just nu.  Jo okej, jag hade det helt kickass igår på krogen och träffade så himla många jag känner, det var helt galet!


Better keep on dreaming for what's gone

Jag säger tack och hej leverpastej,

eller näe.

Men jag åker till Gävle nu och går på Goya med mina fina vänner och har en trevlig kväll mitt i allt det jobbiga. Jag behöver och förtjänar att få umgås med folk som tycker om mig för den jag är, och att få sänka några kalla. Haha!

Kommer hem igen imorgon!

Hello little boys little toys

Som plåster på såren för det kraschade nagellacket, fick jag dessa:Nöjd tjej är nöjd!

(Jävla konstiga mina ben ser ut. Dem ser inte ut sådär irl!.. Or do they? ;D)

-

Ibland har folk en sådan jävla dålig timing at man nästan bara vill skratta, 
även fast det enda man kan är att gråta.

Haha, fyfan.

Just to be here with you tonight

Det höll ju i sig jävligt länge, tur att man kan få slippa ångest för några timmar i alla fall. Egentligen vet jag inte ens varför jag skriver om sånt här i bloggen, men jag antar att det är för att det är ändå inga enorma massor som läser den och för att, ja - jag vill väl vara ärlig om hur jag mår, för alla er som betyder någonting. Främst så kanske jag slipper en massa jobbiga frågor om jag bara säger som det är från början.

Jag funderar fortfarande över när det ska sluta göra ont, när det ska sluta kännas som att någon slitit bort en stor och alldeles för viktig del av mitt hjärta. Kan inte säga att jag inte vet varför du inte vill träffa mig mer iofs.. Och jag tror för den delen absolut inte att du läser min blogg längre, men om du mot all förmodan skulle göra det - så vill jag att du ska veta att jag fortfarande älskar dig. Jag kommer ALLTID att älska dig, för den du är - den du var - och den du alltid kommer att vara. Jag kommer alltid att beundra dig för att du fanns för mig när jag mådde som sämst, hur du övertaget klarade dig utan att stryka med. När du räddade mig från det som annars skulle ha slukat mig levande, jag vill tacka dig för så jävla helvetes mycket. Martin, jag hoppas att du någon dag inser vad du lämnat bakom dig - och att du känner samma smärta som jag gör dagligen. Det är jag, trots all jävla skit jag har fått dig att genomlida, värd.

Och jag orkar inte ta mig igenom ännu ett nederlag, orkar inte ta mig upp ur det där jävla hålet igen. Nu får det fan vara nog..

If you got the money honey, we got your disease

Hemma i min fina lägenhet igen och känner mig något mer pepp på livet idag än igår. Mamma med särbo plockade upp mig vid tåget och tog mig på en shoppingrunda och jag fick hem lite finfina grejer. Till exempel så köpte jag hårfärg, godis, spraybalsam (behövs om jag ska färga håret yeee), en eltandborste och ostbågar. Synd bara att min mamma lyckades slå sönder möjligtvis det snyggaste nagellacket jag köpt på år och dagar. Det var rött och glittrigt, skiiiitsnyggt. FUCK säger jag bara..

Fick i alla fall hem en snygg ring, tack mamma!


If it's something that you can't resist


- är i Gävle
- ligger helst kvar i sängen hela dagen
- har ont i magen
- sommarkväll ikväll
- trött på att bli tagen för något jag inte är
- vill dö
- finns ingen ork någonstans
- dricker dr pepper
- ska snart pula i mig sallad
- hejdå

This is the blade that'll visit your flesh and release the wine
Fick för mig att klippa och sy i några tishor


tröjan från skinny var ju för liten, men nu är det löst!
Well you might say I'm losing focus

Nu har jag gått upp alldeles för tidigt, ätit en god lunch som min mamma tillagat och sedan bänkat mig framför datorn med bästa musiken och mina jävla jobbiga tankar. Nu är jag helt ensam i lägenheten och jag känner mig inte bekväm för fem öre. Det är skönt att få spela hög musik utan att tänka på någon annan, men jag är också helt oskyddad och svag. Fuckfuckfuckfuckfuck

Well you might say I'm losing focus.
Förlorar fokus helt och hållet. Förlåt.


just nu:

nine inch nails - only
alice in videoland - naked
maskinen - pengar

Rip your tee, K.I.D!

Egentligen så går ingenting sådär jättebra just nu, om man tänker efter (vilket jag gör ofta, alldeles för ofta). Det känns inte alls jättebra inuti. Jag försöker sluta röka nu efter ett 6årigt beroende, ett jävligt beroende som ruinerat mig allt för många gånger. Och nej, jag slutade inte igår och dör för att jag inte får röka, utan jag slutade förra söndagen så har därför varit rökfri i 8 dagar idag. Det har inte alls varit så kämpigt som jag trott, men just idag har det varit lite jobbigare än alla andra dagarna. Någonstans i nian insåg jag att kedjerökande fick mig på andra tankar och höll mig borta från att skära mig (vilket jag då hade sysslat med konstant i 6 år) så man kan i princip säga att det till stor del är cigaretternas förtjänst att jag lyckades sluta. Men som sagt, det finns nästan ingenting som känns helt okej just nu, på insidan sisådär.

# Jag bor hemma med min mamma i en liten tvåa,
med min säng i vardagsrummet.

# Jag har inget jobb, söker - men får ingenting.

# Just nu har jag ingen som helst inkomstkälla. Förutom 300 kr
som min pappa sätter in varje månad.

# Dem 300 kronorna som pappa sätter in,
försvinner på något vis till min telefonräkning.

Ja, men vad fan ska man göra? Jag kan inte bara ge upp och ta livet av mig eller någonting. Det finns alldeles för mycket och för många som är värda nog att leva för. Men nog börjar man bli less efter alla dessa misslyckanden hit och dit. Nu hoppas jag främst på ett jobb i alla fall, och någon dag snart ska jag lyckas hitta ett också!


I know you're not alone

Kanske världens bästa låt,
med världens bästa name the pet.

Köper allt som inte kan köpas för pengar

Arvikafestivalen 2010 ur min vidriga kameras synvinkelfler bilder finner ni strax på min facebook!

He hears that outside a small boy just started to cry

Arvikafestivalen 2010
(långt inlägg)


Regina Spektor
Galet ledsen för att hennes cellist drunknat några dagar tidigare, så var ine Regina den mest peppiga tjejen på festivalen. Hon hade ingen backdrop och allt var svart, men hon sjöng lika gudomligt som hon brukar. Det var helt gudomligt att äntligen få se henne live.


Robyn
Vi smet in lite försiktigt i den jättelika massan av människor som trängdes vid apolloscenen för att få sig en liten glimt av Robyn. Till slut tröttnade vi på att se ingenting, så vi gick upp till socialdemokraternas ungdomstält och slog oss ner i en soffa och lyssnade istället. "Lite som på radio", sa Felix. Blev glatt överaskad över att hon spelade Röyksoplåten "the girl and the robot".


Kent
En av höjdpunkterna, ett band jag lyssnat på sedan barnsben. Dem spelade en himlans massa nytt och jag rös när introt till gamla ullevi trängde in i öronen och sedan vidare in i hjärtat. När de sedan spelade 747 tillät jag mig själv att låta tårarna falla och som en liten bebis grät jag och höll handen med världens finaste. Kent kommer förevigt att vara ett av mina favoritband och spelningen på Arvika var legendarisk.
Adept
Tillsammans med Felix, Ille och min barndomsbästis (ett sammanträffande jag kan berätta om senare) Bella så traskade jag mot andromedascenen för att se på Adept. Stod längst fram på sidan för att slippa solen men skämdes varenda gång som Robban eller Jerre slängde iväg en blick mot mitt håll. Jag var sjukligt nervös över att dem skulle känna igen mig från efterfesten i Gävle, haha. Robban sjöng i alla fall falskt som en snuskis under de cleana delarna (allra helst i shark! shark! shark!) men bandet spelade i övrigt bra. Fast eh, kan inte förneka att Robban är jävla snygg - oavsett vad ni andra säger!


Markus Krunegård
Älskade Mr Krunis, som vi inte hann se så himla mycket av tyvärr. Vi såg åtminstone en 3-4 låtar och jag dansade och sjöng i leran - mer än fint! Ett bajamajabesök senare och han hade gått av scenen och vi var ett uns ledsnare, han var ju så bra!


Hästpojken
Inte alls några av mina favoriter, då jag endast tycker om låten gitarrer & bas, trummor & hat. Jag genomled ändå hela spelningen från det närmaste öltältet och i början var han sångaren (martin?) riktigt jävla knackig i rösten. Kan inte säga så mycket, mer än att den kalla cidern jag avnjöt samtidigt var mer än riktigt värd!


Name the pet

MYSMYSMYS! Fan, jag ville bara dansa och skrika och sjunga tills jag var helt död. Dessvärre stod jag och kikade tillsammans med en pojk som inte alls hade någon vidare lust att röra på sig, så jag stod lite modest och vickade på höfterna och småtrallade. Fan, kvinnan visste vad hon höll på med och önskade fram den fetaste strobban på hela festivalen. Med låtar som get on the bus och falling ägde hon sönder orionscenen, även fast hon spelade mitt på dagen.


Maskinen
Jag är fortfarande inte helt säker (eftersom att jag har otroligt svårt att bestämma mig) men jag tror att Maskinens spelning var den bästa spelningen jag såg på hela festivalen. Från den sekunden Frej och Afasi kom ut på scenen så studsade praktiskt taget hela apolloscenen och svetten bara forsade ur våra trötta kroppar. Hela deras debutcd är asfet och framförd live, blev det bara ännu sjukare! Efter 4-5 låtar backade vi ut ur tältet dock, då vi hade stått längst fram och pressats från alla håll och kanter och blivit kladdiga och smutsiga och varma. Bäst var helt klart alla som inte dansar, fetttttt!


In flames
Dunder, brak, eld som fan, fyrverkerier och en korthårig skitsöt Anders Fridén - där har du in flames ala Arvikafestivalen 2010. Jag hade inte förväntat mig mycket då de aldrig varit några favoriter, men jävlar i helvete vilken spelning! Svetten rann av all pyro och Fridén sprang runt som en söt liten hundvalp och gjorde ett 100%igt jobb. Resten av bandet ägde sönder, musiken ägde sönder och ja - in flames var den perfekta avslutningen på fredagen (borde ha varit avslutningen på hela festivalen istället för babyshambles som bara knarkade på scen ändå..).
Alice in videoland
Såg de sista 4 låtarna då vi stoppades av en astrevlig kille utanför campingen. Han bjöd oss på öl (glasflaskor, han var tvungen att dricka upp allt innan han blev insläppt på campingen) och cigg och sedan pratade vi om allt mellan himmel och jord (t.ex. politik, musik och jobb). Han berättade även att han hade varit bekant med alex i alice in videoland tidigare och hur han hade dissat som fan när han sedan blivit känd - uselt jävla betéende. Alice var lika bra som alltid dock, men har inte så mycket nytt - vilket börjar bli lite tråkigt nu..


Volbeat
Absolut inga favoriter, inte någonting jag föredrar att lyssna på över huvud taget. Men Felix ville gå, så såklart var jag snäll och följde med - eftersom att han följde med mig på en massa han inte var intresserad av. Med sin jävla hårda rockabilly och sångarens jobbiga enformiga röst, plågade jag mig igenom ca 4-5 låtar. Hemskt var det, men inte alls dåligt gjort - musikerna var duktiga, det kan jag inte förneka.Hade velat sett fler band än vad jag gjorde, men konstanta regnväder med små mellanrum gjorde inte det allt för mysigt att kila iväg till festivalområdet. Kan säga att jag sov bort mestadelen av festivalen i mitt lökiga tält då det regnade, isch. Ett inlägg med mina egna (superkassa) bilder kommer strax!


By blood and by me you walk like a thief

by odiumclothing


398:-


199:-


298:-


278:-

WINDS OF PLAGUEtips:
klicka på bilden så hittar du en otroligt bra låt!

Pretty girls make graves

Jag är väldigt seg nu på sommaren, och ni som läser vet ju att jag är otroligt seg vanligtvis.. Dvs, jag är extremseg nu här i hettan. Därför har inte arvikabilderna smygit sig upp i bloggen än, jag har ärligt talat inte ens orkat lägga in dem på datorn haha! Jag skriver ihop något snabbt om arvika (jag tror inte att ni orkar läsa något detaljerat) och slänger in lite bilder istället, typ ikväll eller imorgon (beroende på när jag orkar, jisses).

Föresten så har jag återigen lagt kött på hyllan och är nu vegetarian. Jag har varit vegetarian i flera års tid tidigare, men förstörde allt med att bli extremvegan. Till slut ansåg jag att jag knappt kunde äta någonting alls, och sen blev jag sugen på donken och sen ba .. poff. Jaja, nu är jag bestämd i mitt beslut i alla fall och jag tänker på miljön och djuren och mig själv.

Vi firar med en låt av finaste the smithsHeifer whines could be human cries
Closer comes the screaming knife
This beautiful creature must die
This beautiful creature must die
A death for no reason
And death for no reason is MURDER

And the flesh you so fancifully fry
Is not succulent, tasty or kind
It's death for no reason
And death for no reason is MURDER

And the calf that you carve with a smile
It is MURDER
And the turkey you festively slice
It is MURDER
Do you know how animals die?


Kitchen aromas aren't very homely
It's not "comforting", cheery or kind
It's sizzling blood and the unholy stench
Of MURDER

It's not "natural", "normal" or kind
The flesh you so fancifully fry
The meat in your mouth
As you savour the flavour
Of MURDER

NO, NO, NO, IT'S MURDER
NO, NO, NO, IT'S MURDER
Oh ... and who cares about an animals life?

Wishing you were someone else

Linda Igglund, 2008undrar vart fan mitt mansonhalsband är, någon som har sett det?

One more he said, and you're as good as dead

Jag kom hem från Arvikafestivalen igår och känner mig så himla trött och sliten. Två festivaler helgerna på varandra blev rätt kämpigt I must say. Så nu tar jag en fet paus och skriver om några timmar (senast imorgon) om hur kickass festivalen var.

Tills dess;


I've never been quite so fucking deep in

Nu ska jag duscha och smyga mig ner i sängen för att drömma om och peppa arvikafestivalen. Har precis fått sms från Sofie som skrev att hon är där, och det hade jag inte ens väntat mig - så just nu spritter det i hela mig av lycka! Jag kan inte säga mer än att jag är helt otroligt peppad! Har jag lite tur så stöter jag även på Emma bland alla glada festivalare. Det ska bli mer än underbart att få träffa alla i camp fritzl imorgon och några möter jag redan på festivalbussen som avgår från Gävle runt 8.

Uppdateringar i bloggen som sagt, jag tror inte att det blir så mycket av det i år. Jag vill spara så mycket batterier som möjligt i min mobil (som jag skrivit tidigare) så jag vet inte riktigt hur det blir med bloggning. Något inlägg kanske jag kan skicka iväg i alla fall, så ni får något trevligt att läsa när jag är iväg och roar mig.

När jag kommer hem kommer en full uppdatering i alla fall!


arvika 2008, bild tagen från malin svedbergs facebook


arvika 2009, bild tagen från malin svedbergs facebook


arvika 2009 - the sounds, bild tagen av mig

Cause men like you have such an easy soul to stealMoving on with their lives, är precis det avenged sevenfold gör och släpper med dunder och brak en cd den 27 juli. Dem ersatte den avlidne trummisen the rev sullivan med dream theaters trummis mike portnoy och satte igång. Jag tror att den här cdn kommer att bli precis lika bra som allt annat avenged har gjort hittils, och första singeln nightmare - visar att jag har rätt. Den har ett sådant mörkt och läskigt sound som jag misstänker att resten av cdn också kommer att ha.

Tracklisting
1. Nightmare
2. Welcome To The Family
3. Danger Line
4. Buried Alive
5. Natural Born Killer
6. So Far Away
7. God Hates Us
8. Victim
9. Tonight The World Dies
10. Fiction
11. Save Me

Känner ni peppen? Jag längtar till den 27e juli like hell!


An era of treachery

Insåg precis att jag hade lite bilder på datorn som jag inte alls lagt upp på facebook eller på bloggen. Tänkte att jag kanske kunde slänga upp dem här nu! Bilderna är från "efterfesten" med några vänner + robert och jerre ur adept samt någon/några från surviving the charade (jag minns inte allt för väl). Enjoy!


jerre hjärta mina brillor


telefonsamtal mitt i natten till någon i chemical vocation om jag inte minns fel


"men jag ville ju"


johan, fredric (?) & robban. finaste killarna haha


mysbilden! jag blir alltid helt överlycklig när jag ser på den, haha!


ey, vi chillar lite.. sätter lampskärmen på sned osv.
.. undra varför robban inte hade byxor på sig?.. hm

If you were here

Som jag skrev tidigare så far jag och finaste Felix iväg (med en hel del andra sköna människor såklart, camp fritzl förevigt!) till finaste arvikafestivalen. Det blir tredje året i rad för min del och jag är lika peppad som jag varit de två andra åren. Under tiden jag är där (onsdag till söndag) så kommer jag inte att blogga, troligtvis ej heller mobilblogga då jag kommer försöka att spara på batteriet så mycket som möjligt.

 

Om jag får som jag vill så kommer min festival att bestå av detta:

 

torsdag

- timo räisänen
- regina spektor
- kent
- johnossi
- robyn
- hästpojken


vackraste regina spektor

fredag

- markus krunegård
- VNV nation
- in flames
- maskinen
- familjen
- miike snow
- adept
- name the pet
- boy 8-bit


anders fridén, in flames

lördag

- alice in videoland
- shout out louds
- volbeat
- babyshambles
- hypocrisy
- combichrist
- nitzer ebb
- corroded
- den svenska björnstammen
- danger

 


snyggaste toril
alice in videoland

 


Soldiers of doomsday

Hemma från Getaway och snusk vad jag mår dåligt och är sliten! Jag har nu pepprat facebook, spotify osv för att få känna mig lite hemma. Har inte alls mycket bilder att visa er,  men jag har någon crappy från mobilen (förutom dem som jag mmsat in då).

Kikade på flera band, men inte jättemycket på dem alla. Dem jag såg var i alla fall; dark tranquillity, airbourne, deftones, cavalera conspiracy, exodus, sonic syndicate, raised fist, mustasch, devildriver, motörhead, meshuggah, crucified barbara, crazy lixx, the haunted, cannibal corpse, mayhem, europe, vader & slash.

Och JA, jag missade deathstars.. Inte det duktigaste jag gjort kanske, men stötte på både cat och skinny inne på området sedan. Missade dem dels för att dem lirade så pass tidigt på dagen (klockan 14.30) och jag hade slutat 03.00 på natten innan. Dessutom skulle vi leta efter ett ställe att lägga öl på osvosv. Onödigt, men jag har ju faktiskt sett dem 2 ggr innan iaf.

Fanns både plus och minus med Getaway, som det finns med alla festivaler.

Minus: Dålig skyltning på alla plan, ett område med nästintill ingen skugga och inget gräs, istället var det en massa grus dvs. en hel jävla massa damm, väldigt litet festivalområde som känns omöjligt att kunna expandera - lirade ett band på monsterscenen kunde inte ett annat band lira samtidigt på banditscenen, få samt små scener, för få lokalband osv.

Plus: Ölområde som mynnade både mot största och näst största scenen, många soptunnor så att allt inte hamnade på marken, otroligt bra ljud på alla tre scenerna, duktiga dikesvakter osv.

Det finns mycket som dem kan göra bättre, men för att vara första gången så var det helt kickass. Dem kan förvänta sig att jag återvänder nästa år!

Om två dagar åker jag och Felix till arvikafestivalen, så nu taggar vi ännu en festival! Det kommer att bli min tredje den här sommaren, fan helt jävla sjukt ju! Ska någon av er också till arvika? Hör av er!

Snuskiga mobilbilder, gogogo!


sonic syndicate


sonic syndicate


crucified barbara


the haunted


mayhem


slash

(världshistoriens allra bästa bilder, hahaha)

Take me away

Smärtan i hela kroppen är helt obeskrivlig, nu när jag har jobbat mina två dagar á 10 timmar på getaway rock festival. Första dagen jobbade jag i entrén med att kika armband och visitera folk och den andra dagen, dvs igår, jobbade jag med städ. Fan i helvetes jävla skit vad jobbigt det var! Så idag när jag ska vandra runt med en öl i handen och kika band som besökare, så kommer jag att ha så sjukt ont överallt.. Något ovärt, haha!

Igår beställde vi även festivalbuss fram och tillbaka till arvika, så det kommer att bli fett! Peppar som ett as redan! Dock har jag inte alls mycket pengar, så jag kommer att få leva på konserver och nudlar till tusen, haha. Vi åker på onsdag.


cannibal corpse mfl. ikväll!

Sonic syndicate

dsc01087 (MMS)

Som ni ser så är det sonic syndicate som lirar atm. Nathan är grym, men jag saknar roland. Äsch, karin är sexig nog så det fyller tomrummet haha. Solen steker och musiken är fet, livet leker tills jag börjar jobba.. Nämligen klockan 6 haha.


Exodus

dsc01084 (MMS)

Jag har äntligen slutat och som avslutning på arbetsdagen blir det lite exodus. Inga favoriter, men det låter fint. Senare lirar megadeath men mina fötter dödar mig, så vi får se om jag ens lever då.. Fin festival med bra ljud iaf, ni missar något om ni inte är här.


Airbourne

dsc01081 (MMS)

Airbourne, låter riktigt fett! Sprang bara förbi som hastigast eftersom att jag jobbar. Finfint!


Dark tranquility

dsc01080 (MMS)

Nu lirar dark tranquility på den näst största scenen. Väldigt mycket folk, verkar vara hängivna fans tbh. Har jobbat 7 h idag och har 3 h kvar. Fötterna mår inte nådigt!


Vems lilla hjärta flyger

Lyssnar på familjens nya, myser i en stor tisha och ska snart hämta lite nattfika. Har precis kommit hem från stranden då jag och mamma fick för oss att ta ett nattdopp (mycket bra idé för den delen).

Imorgon börjar jag jobba, så om uppdateringen blir gles - så vet ni varför. Har ni tur så kanske det dyker upp någon mmsblogg, sånt är ju alltid roligt!

(Föresten så är 'vems lilla hjärta flyger' på familjens nya cd, asbra!)

You got your brain from a hole in the ground

1. Städa badrummet
2. Skriva packlista till Arvika
3. Komma på sätt att få fram pengar till Arvika
4. Boka resa hem från Arvika
5. Laga middag
6. Lira en massa wow
7. Peppa Getaway

Där har ni min dag i stora drag, hehe.


och bilder på människor som röker är otroligt vackra, yesyes!

Cut deep into the flesh, ride the spikes


Blev ingen hemfärd igår, då jag stannade över natten i Gävle. Imorse vinkade jag av Felix och hans vänner när de begav sig till sin första arbetsdag på Getaway rock festival, som verkar vara helt okej hittils. Har dock hört lite klagan på att det är varmt och jag vet precis hur de känner sig. När vi jobbade i städ på Arvika 08 så var vi utomhus hela dagarna och skuggan var nästintill omöjlig att finna. Jag hade aldrig varit så brun i hela mitt liv, fast jag slog det ganska rejält nu när vi var i Tyskland haha.

Imorgon kl. 10.00 börjar mitt första pass på Getaway som områdesvakt! Jag taggar som ett as faktiskt, då jag alltid varit intresserad av arbetet bakom festivaler/konserter osv. Tyvärr så lär jag ta ett tåg som går från Iggesund runt 6 på morgonen för att hinna i tid, det känns inte allt för peppt.

Nu ska jag fara iväg till stan med min älskade mamma och prompt tvinga henne att stoppa i Terminal bliss cd'n i bilen, lite klass lär vi ju åka i! (Dessutom peppar jag såklart älskade Deathstars på lördag, YESSS!)

Over and outtttt.

All the crazy shit I did tonight

Just nu: Trött som en liten snuskis och taggad till tusen på att sola och bada!

Jag kommer förhoppningsvis hem någon gång mot kvällssidan idag och kanske kan uppdatera något mer, eller inte - time will tell. Mat, filt och dricka är nerpackat och under min fina klänning sitter min bikini tight mot huden. Fast egentligen avskyr jag att visa mig i bikini, men vad gör man inte för brännan? Haha!

I've seen them come to life

Snart myser jag ner mig i min nybäddade säng och ska försöka att inte klia sönder min solbrända hud. Imorgon åker jag till Gävle över dagen med väskan packad med bikini, engångsgrill och mat - en dag på stranden med elin och felix väntar! Ska bli sjukt mysigt och jag har peppat hela dagen. Jag minns hur mysigt jag tyckte att det var när jag åkte ut med mamma förr över en dag till engeltofta och liknande med fika, mat och filt.

Ska inte glömma att smörja in mig ordentligt i solkräm dock, annars lär jag bränna sönder mina redan existerande soleksem, haha! Lovar att slänga upp en bild på mina vackra bikiniränder sen, så ni får se hur sjukt brun jag blivit. WOHOHOSay good night to gravity

 

Blir Getaway nu till veckan, men inte riktigt så som det var tänkt från början - utan, jag kommer att jobba. Men jag har arbetat på festival tidigare, som jag skrev igår (arvikafestivalen 2008) och det var riktigt roligt.

 

Att jobba är en otroligt rolig upplevelse när du får se allt som händer bakom och vara en del av allt. Har du tur får du även sneaka in backstage och träffa några sköna lirare! Minns på arvika så skulle en del av vårat gäng (jag jobbade på områdesstäd) gå iväg och hämta sopsäckar från backstageområdet vid största scenen, vintergatan. Ena killen var ett riktigt hardcore håkan hellström fan, och vem möter han där bakom? Jo, självklart mannen himself - håkan! Han kom tillbaka som i trans, haha.

 

Så jag kommer att jobba på torsdagen och fredagen under getaway rock festival som områdesvakt. Kommer väl smyga runt och slänga ut dem som inte betér sig som dem ska osv. Jag fick sådana tider att jag kommer att kunna se sonic syndicate på torsdagen, men kommer att missa devildriver och raised fist. Men det är lugnt, resterande band jag vill se spelar på lördagen och då är jag helt ledig!

 

Har ni lust att jobba på Getaway? Det finns fortfarande platser kvar, så gå in på hemsidan och fyll i formuläret om att vara volontär nu på en gång!

Tight jeans, double D's, makin' me go whoo-whoo

Jag är hemma från Gävle och taggar nu Getaway, även om alla detaljer inte riktigt är avklarade (men snart är det nog löst). I värsta fall om det inte alls blir Getaway, så far jag iväg på arvikafestivalen, men det tror jag faktiskt att jag kommer att göra i vilket fall. Först funderade jag på att ta jobb igen (jobbade 2008) men insåg sen att det säkert kommer att gå att få tag i billiga biljetter, eftersom att de inte kommer att sälja slut i år heller. Vi får se hur allt blir, men jag taggar på att göra min sommar helt galet nice.

Nu ska jag pallra mig in på min gratisserver på wow och kicka lite butt, vi hörs!


I can show you how to make it

Idag har jag och Elin tagit oss ett dopp i det blå, årets första till och med.

Snart far vi in till staden för att grilla med Tondar och lite annat folk och sedan beger vi oss mot old saints. Helgen har precis börjat!

I got my kicks for free


(i forstättningen så kan ni klicka på bilderna så ser ni bildkällan, okej?)

Vet inte om det blir så mycket mer bloggande i helgen, time will tell. Jag åker i vilket fall som helst troligtvis till Gävle imorgon och grillar och festar och lite sånt trevligt, sådant som man ska sysselsätta sig med på sommaren.

Ni får dock gärna slänga in lite frågor där i den där lilla frågerutan som finns i sidbaren där till höger. Sånt tycker jag då är ganska helfestligt! Ni får fråga precis vad ni vill och jag lovar att svara ärligt på allt, no secrets!

RSS 2.0