The price of beauty



det är allt jag tänker säga just nu. & öh, gott nytt år och sånt. imorgon är det party som gäller!

The worlds collide and you know it's pure filth that I hide


Har precis testat en av mammas julklappar, en kaffekapselmaskin. Finns en jäkla massa olika kapslar nere i köket nu! Jag röck någon som hette golden något.. Haha, riktigt gott kaffe i alla fall! Ingen mjölk har jag i heller, mums!

Tänkte bara säga att jag ska rycka upp mig och inte låta motgångar dra ner mig. Det är ingen idé att slösa sitt liv med att vara ledsen, så nu satsar vi på happy times! Tar med mig min nya älskling (canon eos 400d) och åker i en bil med en massa svettiga fina killar till Söderhamn ikväll. Blir lite käk och sen lite hardcoremusik - mitt första tillfälle att få fota lite band. Glad tjej!

Jag hoppas att ni inte finner mig allt för tråkig såhär i juletider. Här får ni ett försenat God jul och om någon dag slänger jag upp lite bilder från spelningen ikväll.

-

Bloggen ligger on hold just nu typ. Resten av veckan ska jag fota lite, gråta en jävla massa och lyssna på en massa gamla LP's. Så nja, jag mår inte sådär skitbra och det lär jag väl inte göra på ett tag heller.


Men allt löser sig till slut. PUSS!

Dag 5 – Mina syskon

Om vi hade spolat tillbaka tiden ca ett år, så hade jag sorgset sagt att "nej, jag har inga syskon" och så hade det här inlägget blivit alldeles för kort. Nu däremot, så bor jag tillsammans med min mammas särbo och hans två söta barn Jesper och Lisa.

Det beror helt på hur personerna är och hur pass bra ens relation blir, men eftersom att jag faktiskt bor med dem (utan min mamma dessutom, haha) så blir vi jättenära och dem älskar mig - såklart älskar jag dem med. Därför ser jag dem som mina syskon. Jag säger nästan aldrig styvsyster eller styvbror, utan Lisa är min lillasyster och Jesper är min lillebror. Sen att vi inte har en endaste liten gnutta blod som stämmer överens, det skiter jag fullständigt i.

Lisa är 9 och väldigt uppe i en hela tiden. Hon gillar att se på barnprogram hela dagarna och skulle kunna leva framför tvn. Hon har brunt lockigt hår och jättesöta ögon, hon är så himla fin! Ibland (ofta!) så kommer hon in på mitt rum och hoppar upp i min säng och börjar skriva brev till mig. Haha, hon är så konstig.

Jesper är 12 år och har precis börjat beté sig som någon som ska kliva in i tonnåren. Han gör mig skitarg typ varenda dag och jag vill jämt stänga in honom i en kall källare typ. Men ändå så har han sådana gulddagar som gör att jag älskar honom precis lika mycket som jag älskar Lisa samt min bonuspappa Micke. Han sitter jämt med sitt ansikte i sitt nintendo DS eller vid datorn, han kommer bli så himla tjock om han inte slutar ;c  (ska jag säga?!)

Jag är glad över den familj jag har!

Killed with last kiss



Blinded by the inability to see beyond flesh and blood

Hej hej hej hej hej.

Jag har tamefan aldrig någonting att skriva! Går in på bloggen och tänker "åh vad roligt det ska bli att få skriva lite här." så kommer det ingenting! Hur jävla värdelöst som helst!

Jag kan i alla fall berätta att Belgiska Graspop haft bandsläpp som innehöll bland annat rob zombie, suicide silence, whitesnake, architects samt escape the fate (ni kan ju kika hemsidan om ni vill se alla band). Mailet jag fick gjorde mig skittaggad faktiskt, då jag nu gått miste om att se Escape the fate två gånger då de ställt in. Men ja, det är fortfarande ganska tidigt att avgöra var man vill åka, etf kanske kommer till en svensk festival till och med!

Föresten så har Arvika beslutat att de kan hålla på ett till år, så det blir alltså en arvikafestival 2011! För mig som besökt festivalen 08, 09 samt 10 var detta en skitfin nyhet såklart. Dem har bestämt sig för att gå tillbaka till sina rötter, tänker bli mindre istället för att expandera och dessutom sänka biljettpriset. Biljetterna är tänkta att släppas 31 januari och kommer börja vid 495kr och sluta på futtiga 795kr.

"I) Förlåt.

II) Vi ska sluta försöka vara något vi inte är. Från och med nu kommer vi bara boka musik som hör hemma i skogen.

III) Vi har tagit alldeles för stora ekonomiska risker. Från och med nu ska vi göra det vi är bäst på. Boka intressant, alternativ musik som inte riskerar festivalens ekonomi.

IV) Vi har tappat vår musikaliska profil. Det var aldrig vår strategi, men så blev det. Vi tänker renodla Arvika igen och hitta tillbaks till rötterna.

V) Vi har blivit för stora. Vi vill tillbaka till det intima, kärleksfulla och unika. Ambitionen 2011 kommer ligga nånstans mellan 5 000 – 10 000 besökare."

(mail från arvikafestivalens fbgrupp)

Vi ses alltså i skogen igen 2011!


Without you I'm nothing

 

Har haft en otroligt jobbig helg, samtidigt som den var har varit väldigt händelserik och rolig. Att blogga har inte varit i närheten av att finnas på kartan, men så är det ibland. Ärligt talat så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva just nu heller, så det kanske blir lite dött här ett tag - åtminstone tills jag vet vad jag vill ha sagt haha.

Köpte i alla fall bmthbiljett för mina sista pengar och nu hoppas jag på lite cash i julklapp så att jag slipper nalla på lönen när det kommer till konsertbiljetter. Det ska ju köpas lite i januari, woho!

& btw,
Ni som aldrig har sett KoRn live, ni bara måste åka till metaltown i sommar.
KoRn släpptes för några dagar sedan, och de är helt obeskrivliga live!


.

Ja, idag kommer det inte alls dyka upp någonting här för om en timme åker jag iväg på personalfest. Innan dess måste jag fixa mig, ahhh så jävla superstressad! Kan knapp skriva ordentligt på tangentbordet för jag har så bråttom. Vet fan inte ens vad jag ska ha på mig!!!1111

Hörs imorgon!

Dag 4 – Min bästa vän

Under tiden jag har haft den här bloggen så har jag redan skrivit så mycket om den där speciella kvinnan, Elin Jonsson. Hon är min själsfrände och min partner in crime, hon är allt som jag inte är - tillsammans är vi den perfekta übermänniskan! Vi delade vårat första "bästishjärta" när vi gick i tvåan, och sedan dess har vi hållit ihop genom allt. Det börjar närma sig 11 år av världens bästa vänskap!

Så istället för att skriva ännu mer känslomässigt dravel, som ni redan fått se så många gånger förr - tänkte jag att jag kan slänga upp lite bilder på oss istället.

JAG ÄLSKAR DIG!













You will never find someone like me


+ min tatuering börjar bli fräsch nu.
+ köpte systemkamera igår, den kommer typ imorgon.
+ fick sova ut imorse, så jävla skönt.
+ fotar mustasch @ maxim på lördag.

- ingela sjuk = ingen födelsedagsfest på fredag.
- jag saknar feffe.
- det är stökigt i mitt rum, fml..

It's only teenage wasteland


hurts

evil ghosts of the past,
stay away.





Dag 3 – Mina föräldrar

Mina föräldrar är separerade sedan jag var ca 4 månader gammal, så jag minns ingen tid då jag har bott med dem båda två samtidigt. Därför har jag ingenting att säga om deras förhållande till varandra, utan bara om deras enskilda förhållanden till mig. Vi kan börja med min pappa.

_____ _____

Min pappa heter Angel och de första 10 åren av mitt liv fanns han aldrig där. Han hade grova alkoholproblem och spriten betydde mer än mig och allting annat i hans omgivning (sådär som det brukar vara för missbrukare). Han lovade mig saker som han aldrig höll, han skrämde mig mer än någonting annat, han svek mig gång på gång och till slut gick det så långt att min mamma fick nog och skrek på blodigt allvar i hans ansikte, att om han inte slutade dricka så skulle han aldrig mer få se mig.

Då försvann han.
Utan ett spår, han var helt jävla spårlöst försvunnen. Hans dåvarande flickvän kom hem till mig och mamma och undrade om vi visste var han var, helt uppriven. Efter någon vecka så ringde han och berättade att han var i Göteborg hos en vän. Han hade bestämt sig för att sluta dricka och inte komma hem förrän han var helt ren.

Efter alla svek så har det varit väldigt svårt att bygga upp en ordentlig relation med min pappa, även fast han faktiskt blev ren då när han flyttade. Inte ens nu kan jag säga att jag älskar min pappa utan att ljuga och då har vi ändå haft snart 10 år på oss att bli pappa och dotter.

Min mamma heter Charlotta och har varit två föräldrar i en under hela min uppväxt. Hon var 19 när hon fick mig, så samtidigt som hon har varit både min mamma och min pappa, så har hon varit som en underbar syster som förstått mig till punkt och pricka. Vi är precis likadana hon och jag, så därför har vi bråkat oerhört mycket hela tiden - om sådana skitsaker egentligen, haha. Nu har jag dock flyttat ifrån min mamma och vissa dagar så är det så svårt att jag inte kan göra annat än att ligga på sängen och gråta. Hon har verkligen varit mitt allt många gånger och det gör ont att inte kunna krypa upp vid hennes sida när man vill.

Trots min oerhört skitiga och jobbiga barndom så har jag växt upp till att bli stark och glad.
Ingen kan vara mer glad för det än jag!

Här är det tomt och tyst ..

.. eftersom att jag jobbar som en bajs och just nu är med min pojkvän. Krogen ikväll, så vi hörs kanske imorgon, för då är jag leeeeeeedig!

Dag 2. Min första kärlek

Han brukade stå sådär på högkant med sina fina vansskor nere vid busshållsplatsen. Jag var så fascinerad av hans vackra hår och hur han alltid brukade vifta till med huvudet när han gick över vägen från sitt hus till bussen - för att få bort hårstråna ur ögonen. Jag visste varken vem han var eller vad han hette. Sen en dag fann jag en mycket bekant person på bilddagboken, som visade sig heta Martin Falk och vara just den där sjukt snygga killen jag brukade snegla på.

Gullig som jag är så lyckades jag charma till mig en date, en till och en till och efter bara 5 dagar (dvs. 5 dagar av rent flirtande) så var vi tillsammans. Ingenting i mitt liv har någonsin varit så intensivt som vårat förhållande och min eviga kärlek till Martin. Jag var så djävla kär i honom att det tamefan gjorde ont!

Efter ungefär sex månader så pussades jag med en annan kille på en spelning.

Jag åkte hem, grät och gjorde slut med Martin efter jag berättat vad som hänt - men bara efter någon vecka var vi tillsammans igen. Och såhär höll det på ett tag, ibland var vi on men oftast off och till slut bara tog alla kärleks-känslor slut. Vi fann vår ro i att vara bästa vänner, sådana bästa vänner som kan umgås flera hundra dagar i sträck utan att bli less på varandra. Vi åkte till vår plats vid kraftverket i hans röda saab och rökte cigarett efter cigarett, sittandes på den kalla träbänken. En annan dag satt vi vid en varsin dator i mitt stekheta rum och spelade cup & pcw på counterstrike.

För några månader sedan bestämde han sig dock för att vår saga var slut. Han skrev i ett kallt mail på facebook att det inte längre passade sig att vi var vänner. Jag antar att jag inte fick plats i hans perfekta värld med sin nya flickvän och sina nya vänner. Jag tänker trots det på honom varenda dag och hoppas jämt på att han ska ångra sig.

Och om du läser detta någon gång Martin, så ska du veta att jag fortfarande älskar dig.

Han var min första kärlek,
Martin Falk.


We will never sleep, cause' sleep is for the weak

You're my new tattoo
Tonight is the very first night
of my life with you
Until the day I die
I promise its true
Everyone will see my new tattoo


(och ja, det gjorde helt obeskrivligt ont! nästa gång blir på ett mindre smärtsamt ställe)





Tack Niklas Wessling, fallen angel tattoo!

- IT NEVER ENDS! -

Dag 1. Presentera dig själv

Linda Angelica Hernández Igglund, så heter jag. Jag föddes av min fina mamma på Gävle BB den 8mars 1991 och är just nu 160cm lång (det var jag nog inte när jag föddes, så jag har växt! woho!). Jag har mörkbrunt hår, bruna ögon och lite lätt brunfärgad hudton - då jag är 50% salvadoran (dvs. min pappa är från El salvador). Jag tycker jättemycket om musik, som är min allra största passion i livet. Dessutom älskar jag att fota och slår man ihop dessa två så får man fram något jag totalt älskar: att fota konserter.

Jag är född och uppvuxen i Gävle, men flyttade härifrån och lämnade alla mina fina vänner när jag var 13 år. Då flyttade jag till Iggesund, där jag har bott nu de senaste 6 åren. Nu har jag dock flyttat tillbaka till Gävletrakterna och bor för tillfället i ett radhus i Sandviken.

Jag har alltid älskat katter och har sammanlagt tagit hand om sju små söta missar. Tyvärr har jag en pojkvän (en väldigt fin sådan) som är väldigt allergisk mot kissar så just nu bor min bebis ylva hos min mamma. Förr har jag dessutom haft tre marsvin och en dvärghamster.

Bjuder på en gammal bild också, dagen till ära.


When the smoke is going down

Tittad vad jag fick för fint på mailen idag! Hittils ser det riktigt lovande ut, men jag saknar System of a down. Vore ju roligt att få se Judas priest nu innan de ska lägga ner och Slipknot är ju ett måste! Sen att dem bokat Adept, ja.. Det fick mig bara att garva så nå ända in i helvete. Fan, dagens!


Through the trials our tongues are tied

just nu;
we butter the bread with butter
pierce the veil
bring me the horizon
we came as romans

& imorgon tatuerar jag "join me in death" i den här stilen typ, inne på redrum i gävle hos niklas. Den ska sitta på mitt bröst, utifall ni hade missat den lilla detaljen.

Ska till optikern också, eftersom att jag ska ansöka om körkortstillstånd och börja övningsköra. Jag är seg som få, men någon dag vill man väl kunna cruisa runt i en bil med fet baslåda ye?

Hade namnsdag igår också (Angelica), så grattis mig I guess!

......

.... Just nu har jag inte så jättemycket att säga. My chemical romance kommer till Sverige i mars och jag är så lycklig så att jag är helt mållös. Biljetterna släpps 10 december och då köper jag mig och elin en varsin. GLAD!

Party til' you pass out, drink til' you're dead!

helgens bravader sammanfattade i bilder:















haha fan, älskar er alla. bästa helgen på länge!

Den enda här som inte är unik

Nu ska jag bara lägga på lite smink och fixa till frisyren, sen glider jag in till Gävle igen. Först blir det lite fotografering på Maxim där sväniga Dundertåget lirar, och efteråt lite mysigt barhäng på old saints. Nu ska jag göra mig klar så jag inte missar bussen, men ni ska få kika på bilderna när dem är fixade! Dessutom har jag sköna partybilder från igår att slänga upp med! Dem kommer upp redan imorgon efter jobbet, crazy!

Behind the crimson door

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Vad är kärlek.
Dag 5 – Min bästa vän.
Dag 6 – Mina syskon.
Dag 7 – I min handväska..
Dag 8 – Min första kyss.
Dag 9 – Min favoritfödelsedag.
Dag 10 – Detta ångrar jag.
Dag 11 – Det här upprör mig.
Dag 12 – Det här får mig att må bättre.
Dag 13 – Det här får mig att gråta.
Dag 14 – En första.
Dag 15 – Mina rädslor.
Dag 16 – Min favoritplats.

Man kanske skulle ta och beta av den här listan?

You'll find you're closer, closer to the fucking fight


Idag släppte metaltown Cradle of filth också, haha det här börjar bli något jobbigt. Fast jag är inte ens osäker på att någon utlandsfestival kommer att överglänsa metaltown med bravur, and that's where I'll be. Sen har jag och Elin även pratat om det faktum att man väldigt gärna skulle vilja besöka Sveriges alla festivaler för att se hur det är. Jag har endast besökt hultsfred, arvika samt getaway - så det finns ju en hel del kvar att besöka.

Getaway har även haft bandsläpp (vilket egentligen är mest aktuellt för mig, då jag nästan med hundra procents säkerhet lär infinna mig där) som bestod av heaven shall burn, marduk & aura noir. Heaven shall burn måste nog vara det band jag avskyr mest i hela universum! Tror då inte att det är några speciella fel på bandmedlemmarna, men jag kommer ALDRIG klara av att lyssna på sångarens röst i mer än 5 sek utan att skrika eller spy..

Dessutom så kommer Slipknot att headlina Sonisphere festivalen när den besöker Knebworth, UK. Det vore ju något för mig som inte har sett dem. I envy those who have!

Nu ska jag maila min tatuerare om att jag äntligen kommit på en text!
Hoppas att han blir lika taggad som jag är, haha.

I'm no saint, your no martyr

HEJ BLOGGEEEEN! Här får ni se dagens outfit, hehehe. Jag är så snygg, visst då?
Nej, haha - fyfan. Sådär får jag inte hålla på. Men om jag fick, så skulle jag bo i det här linnet.



HEJ JAG HETER LINDA OCH JAG ÄR FJORTON ÅR. Fan, babyface! Så jävla seriös :'D



OHOY!



YEEEES, jag har skitstökigt i mitt rum. Jag har ingen bh och mitt hår är så äckligt så det kan stå för sig själv. Men fan, det funkar. AM I RITE?!?! HEHE..

My love I left, my heart I left - with a promise to return

Jag skrev tidigare att jag skulle slänga upp någonting intressant här i bloggen när jag återvänt till mitt hem, efter dagens arbete. Men, eftersom att ingen någonsin berättar vad som är bra alt. dåligt här i bloggen, så vet jag ju faktiskt inte alls vad ni finner intressant.

Metaltown har släppt parkway drive i alla fall, och det tycker då i alla fall jag är intressant. Fast något irriterad blir jag också, för jag vill inte behöva åka ner till Göteborg - till en festival utan camping, since I love camping :c


Något jag har funderat på föresten - vad tycker ni personligen att min blogg till mesta dels handlar om? Jag brukar personligen säga allmänt om musik (kategorien som bloggen även går under via bloglovin' om jag inte minns helt fel). Dessutom är jag alltid rak och ärlig i det jag skriver och skulle aldrig få för mig att ha någon slags fakead attityd i bloggen, vilket jag vet att jag skrivit om förut. Jag vill egentligen totalt såga sådana bloggar, där man tror att det är häftigt att slänga med fula ord, försöka vara slampig och absolut överdriva hur sjukt jävla tuff man är.

Sen att jag är sjukt cool och alltid slänger med fula ord irl, det var ju en annan sak ;)

Heheh.. -.-

-

Just nu är jag hemma hos min älskade mamma, och därför händer det inte alls mycket här i bloggen. Imorgon åker jag "hem" (känns ju lite mer hemma här hos mamsen) och jobbar nog till 8-tiden. Är nog inte hemma förrän runt 10.

Men jag lovar att slänga upp något intressant då!

RSS 2.0