You're going to lose that girl
No need for introductions

Feeling reeeeally sick, annoyed and sad.

Känner att jag börjar bli allt bra less på allt det här tjafset och allting som ska leka krig inuti mitt huvud. Önskar att jag bara kunde kliva upp på morgonen och veta precis hur jag ska känna och vad jag ska göra. Annars så är allting som en fkn rollercoaster och jag sitter helt ensam och fryser i min vagn. Börjar bli relativt less på det, även fast jag satt mig i situationen helt sjäääälv. Usch, fy & fan!

I övrigt så är det väl egentligen ganska chill. Mina bus-lotions är framplockade, håret naturligt every day och foundation + puder ivägslängt i någon necessär långt borta. Nu ska både hud, hår och själ få ta lite välbehövlig semester från vardagens hårda bud. Musiken pumpar, magen blir bränd och allt luktar sommar. HERE WE GO!

And we’ll be taking shots and if not, you’re nerdy

Jag är inne på min tredje läskburk och jag sitter här i C's tröja utan byxor.
Mår som ett as, for real.

Jävla crybaby.

Still drunk and we're doin' it again


Just i detta ögonblick så känns det som att jag knappt vet var jag befinner mig. För bara några minuter sedan klev jag upp ur sängen och var så arg, ledsen och sårad så att jag grät. Men, om jag precis har sovit - hur kan jag känna sådär bara någon minut efteråt? Heh, jo såklart har jag haft hemska mardrömmar precis hela jävla natten (har det känts som) och jag kan knappt skilja på dröm och verklighet för tillfället. En viss person har varit boven i dramat hela natten och nu känner jag inte ens för att se henne i ögonen. Det kanske krävdes en natt av rent plågeri för att inse vad hon faktiskt har gjort mot mig, och att jag kanske inte behöver henne i mitt liv? För, på något vis så känner jag på mig att allting som redan har hänt kommer att upprepa sig någon gång.

För att prata om något mer peppt så kan jag informera er alla om att KoRn har släppt en ny singel vid namn Get up. För er som tycker att det inte riktigt är KoRn's stil så kan jag även berätta att dem inför denna låten ingick i ett samarbete med den otrolige Skrillex (aka. Sonny Moore fd. from first to last). Så om ni är oroliga för KoRn's framtid så behöver ni icke oroa er mer. Låten är förövrigt som sänd från himlen, helt jävla otrolig!


Dance the night away

 

 

 


That's just the way it is

Jag saknar bloggen och sådant, men orken har bara inte funnits där den senaste tiden. Sen fyller jag vartenda tomrum med jobb eller med att spendera tid med mina underbara vänner (allra helst världens bästa vän, christoffipoffi. JAG ÄLSKAR DIG, så du vet!). Sitter jag vid datorn så sitter jag och stirrar mig dum på facebook i flera timmar och klickar mig sedan in på bloggen - men inser att jag absolut inte har någonting att skriva. Därför slänger jag ihop det här halvdumma intetsägande inlägget nu så att ni åtminstone vet vad det är som cirkulerar där innanför pannbenet på mig.

Och om jag spontant skulle ge er ett musiktips just nu, så skulle jag tipsa om Hollywood undeads nya cd (som släpptes den 5e april, jag är lite seeeen) vid namn "American tragedy". Den är definitivt värd att lyssna igenom ett par gånger och hittills har "comin' in hot" samt "apologize" blivit lite av favoriter.


Touching you, touching me

Jag älskar er Getaway. Kommer bli legendariskt!


If there is disease in you I want to have that disease too

The ark, Maxim 07-04-11


I will love you til' the day my heart stops beating

Livet är allt bra tragiskt och min älskade underbara mormor gick hastigt bort imorse. Nu är jag inslungad i ett berg av boupptäckning, radhusförsäljning, begravningsbyråer och död. Mår inte helt okej, men är starkare än någonsin förr och nu ska jag leda oss alla in i ljusare tider.

Vi får se när jag har orken till att skriva igen, förhoppningsvis snart.

It's what I didn't show

Jag färgade mitt underhår rött för inte allt så längesedan, men tror inte precis jag slängt upp någon bild på det. Lika bra är väl det då det numera är orange och hemskt, dvs. det ska bort omgående! Jag känner mig så tråkig i både garderob, utseende och själ så nu tänker jag helt säkert testa dip dye och piffa upp mina slitna toppar i någon fräsig färg! Vilken färg det blir ska jag fundera lite på, men eftersom att jag älskar rött så blir det väl någonting eldigt.

 

Tutorial


If you had a sex life, would you even worry about mine?  • Just nu ser det ut som att det borde bli ett återbesök på Nalen den 7e maj. Skrillex är ju ingenting jag vill missa, bästa partypeppen som ni alla vet! Sist jag var där såg jag Kill hannah och Aiden, vilket var något år sedan. Mysigare lokal får man då leta efter, kungligt!

  • Skriver om Londonresan och lägger upp bilder (både här och på finare fejsboken) om ett litet tag. Ska ta tag i lite viktigare saker först, som att söka några jobb och sådant spejsat.

Pop the glock

ÅH förlåt bloggisar, förlååååt! Jag glömde skriva att jag åkte till London (okej, det kanske inte var någon som brydde sig att min blogg var död i några dagar men ändå!). Kom hem i förrgår i alla fall men har haft fullt upp så det har inte blivit något skriva av då heller. Egentligen kanske jag inte hinner nu heller men jag slarvar ihop någonting snabbt utan att kika igenom det tusen gånger haha. Ska börja fixa mig lite snabbt och börja min transformering till hippie (kommer gå åt helvete) då jag ska på en temafest ikväll.

Jag hoppas i alla fall att ni har en bra helg! Slänger upp lite om Londonresan och en massa bilder imorgon eller någonting.

RSS 2.0