HEJDÅ

För att jag ska kunna få en ordentlig nystart och vilja skriva igen, så behöver jag en helt ny design och en helt ny grund att stå på. Därför har jag nu efter 3 år här på lindaigglund.blogg.se faktiskt skapat mig en helt ny blogg. Den nya adressen är då:

http://frankenbride.blogg.se/


Så varsågod att följa min nya blogg och kika in precis när ni vill. Lovar en mer ständig uppdatering och lite roligare inlägg att läsa än i den här gamla skrotbloggen. Hoppas att ni fortsätter hälsa på och PUSS PÅ ER alla trogna läsare!

Who's gonna save the world tonight?Jag bakade nyss maränger, därav den smarriga bilden (som dock inte är min). Jag har shoppat lös lite idag men fick knappt med mig någonting hem. Fick i alla fall med mig lite olika likörer och sånt, så nu har jag testat en drink i min drinkbok som jag har i skolan. Fuck yeah vad god den blev! Banshee var namnet, bananmums!

youtubeyoutubeyoutube!

JAG LEVER!

Jag lever och har nog aldrig varit mer levande i mitt liv!

Nu är det lite mer än en vecka sedan som vi flyttade till andersberg, jag och min pojkvän. Vi bor här i ett litet radhus på 41 kvm med vår katt och har det allmänt bra. Nu är jag långledig för första gången sedan i maj så jag känner mig nästan lite rastlös, och ändå är jag ledig t.o.m lördag.. Hm! Jag har stora prov att plugga inför, både på måndag och onsdag så egentligen är jag nog inte så ledig. Men bara känslan av att kunna sitta hemma är helt underbar.

Mitt liv just nu består alltså enbart att plugg och jobb. Men pengarna rullar in som dem ska, som Petter brukar säga. Just nu ser det jävligt ljust ut.

Så bloggisar, nu är jag tillbaka ;)

RSS 2.0