I CARRY MY CRUCIFIX UNDER MY DEATH LIST

Klockan är inte ens halv elva och jag har redan pluggat trafikteori som ett as samt städat mitt rum. Vad är det för fel på mig idag? Ska dock försöka mig på att skriva en artikel till svenskan nu också innan jag går och lägger mig, men känner mig ändå duktig. Imorgon har jag sovmorgon till 13.45 men tänker åka in lite tidigare för att göra ett trafikteoriprov som jag skulle ha gjort för flera veckor sedan, hehe.

Och för första gången så har vi fått en alldeles egen festival i GÄVLE! När jag såg bandsläppet de haft hittils så blev jag mer än mycket satisfied kan jag dessutom berätta. Hittils har dem släppt Deathstars, Mustasch, Cavalera conspiracy samt wolf - helt underbart! Det pratas om ett samarbete mellan Maxim och Getaway rock festival (som festivalen heter) men mer om det får ni kanske reda på senare. Något som är lite mindre bra med festivalen är datumen - eftersom att de har bokat in sig precis samma datum som Rockweekend i Kilafors (som inte alls ligger speciellt långt från Gävle dessutom) vilket är 8-9-10 juli.  Dock så har jag på känn att Getaway kommer att slå större än Rockweekend i år (liksom Rockweekend - Deep purple? Vad tänkte ni med? Tröttare band får man leta efter..), nu är det äntligen Gävles tur!


Kommentarer
Postat av: Fiski

svar: indeed. dock har jag sett deathstars 2 gånger innan, men ändå, så surt! :(

jag vet inte ritkigt varför de ställde in, antagligen för att det sålts för dåligt med biljetter. men alla jag visste som skulle dit skulle köpa på plats några timmar innan konserten, så hade garanterat blivit en del folk bara de vågat chansa :3

2009-12-16 @ 14:18:11
URL: http://technophobia.blogg.se/
Postat av: Rockabetty

sv: true ;)

2009-12-16 @ 15:54:39
URL: http://rockabetty.blogg.se/
Postat av: Lizzy

sv: Dom flyttade ena provet tills på fredag, typiskt när man väl kan det, hade varit skönt att ha det överstökat, menmen! Hur går det för dig? När slutar ni?



Ja, den kommer inte på film förrens i april :(

2009-12-16 @ 16:40:39
URL: http://muzicforlife.blogg.se/
Postat av: Lizzy

sv: Du slutar tidigare än mig ändå! Slutar tisdag nästa vecka, hur j*vla onödigt är inte det på en skala? 2 dagar innan julafton... haha du slipper ha massa prov liggande till januari sen i alla fall, skönt att ha allt gjort!



jaså? det har jag missat. Hur mycket skulle hon ha för en sån då? :)

2009-12-16 @ 19:44:25
URL: http://muzicforlife.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Det var det första jag tänkte på också, varför lägga den samtidigt som Rockweekend? det är ju riktigt dumt! Nu lär ju inte jag dyka upp i varken Gävle eller Kilafors även om det hade varit grymt, men ändå...

2009-12-16 @ 19:59:50
URL: http://maols.blogg.se/
Postat av: Ema - Metalälskare och Fotonörd

Mustassssssch är kärlek :D<3

2009-12-16 @ 20:01:36
URL: http://emaaaaa.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Sv: Ja, hittills verkar det ju riktigt lovande! :)

2009-12-16 @ 20:50:22
URL: http://maols.blogg.se/
Postat av: Lizzy

sv: aha, trodde hon sålde dom mycket dyrare! men det kanske är så att dom inte är textade? Eller iallafall inte har svensk text? Det måste ju finnas någon hake, haha.

Ja jag vet, riktigt onödigt! bara för att det ska stämma med antal dagar man ska gå i skolan blabla..

2009-12-16 @ 21:49:18
URL: http://muzicforlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0