Let's celebrate, gorgeous!

Adept
+
ink stained promises
surviving the charade
arrows overseas

@
Maxim
28/5 - 2010En skörd med svartvita bilder som jag tog på spelningen.
Inte speciellt nöjd med dem, men med pågående töntiga svenska moshpits
så kunde man inte alls ta bra bilder.
Gjorde mitt bästa i alla fall!
Hope you like.

Severed ties yield severed headsSom sagt, är det någon som är speciellt förvånad? Jag blev ganska förvånad i och med att de ens försökte dra ihop en tjugofemte festival, eftersom att det inte ens gick speciellt bra i fjol. Sen när man såg deras bandsläpp i år så kände man mer och mer för varje gång att de inte hade en aning om vad de sysslade med.

Om jag ska nämna något mer så kan jag ju tillägga att dem hade lagt festivalen samma helg som Getaway och Rockweekend, dvs. det var kört redan från början.

Men i vilket fall som helst så var Hultsfred en helt underbar festival, i alla fall det året jag var där (2008) och det är synd att de kommer att gå i konkurs. Rest in peace hultsfredsfestivalen!


edit
:
Alla de som har köpt festivalpass kommer in gratis på rockweekend! Det enda de behöver betala är serviceavgift och camping. Jag kände faktiskt att det sved lite i ögat, för fan vad fint gjort av dem detta är! Jag har haft en avigsida emot rockweekend efter tjafset mellan dem och getaway, men för mig blev det som bortblåst när jag läste det där. Finaste grejen på länge!

To all that are dead


Liten redogörelse för alla band vi såg på rock am ring;

(I den ordningen vi såg dem till och med hoho)

Centerstage - Stora scenen
Alternastage - Mellanstora scenen
Clubstage - Minsta scenen

Kiss [Centerstage]
Tror inte jag behöver säga så mycket faktiskt. Det var en sån otrolig känsla, en sån otrolig show och ja .. Känslan var bara helt obeskrivlig!

White chapel
[Clubstage]
KICKASS! Såg för första gången en riktig moshpit där alla visste vad de höll på med (och inget töntande som här i Sverige där det handlar om att slå varandra blodiga. Nej, här var det dansande och folk som lät andra människor ta sin plats). Spanade på en hel drös med asheta killar och headbangade till riktigt go musik. Sångaren ser dessutom så sjukt elak ut, riktigt hårt!


Kate Nash [Alternastage]
Mysigt att få se alla låtar som man suttit och lyssnat på så mycket hemma, live. Hon tappade texten i en av hennes mest kända låtar och pratade om att fler tjejer borde börja göra musik. Girlpower som fan!

Heaven shall burn [Clubstage]
Stod längst fram i mindre än en hel låt, innan vi blev helt köttade av galna tyskar. Då drog vi oss bakåt och satte oss och tog det lugnt - och såg jättebra! Hade även träffat dem tidigare på dagen och snackat lite crap och tagit autografer, helfestligt!

We are the fallen
[Centerstage]
Ben Moody hoppade av Evanescence, och startade We are the fallen. Jag säger bara FAIL FAIL FAIL! Fan, så otroligt värdelösa. Det värsta är att dem tror att dem är lika bra som Evanescence, men det kommer dem aldrig att bli.


Dizzee Rascal
[Centerstage]
Det var hemskt och vi såg bara skiten för att vi var fast inne i A-fållan på centern typ, haha. Usch, jävla bonkers..

Gogol Bordello [Centerstage]
Inte alls vad jag hade förväntat mig, men dem var helt okej. Jag höll tyvärr på att svimma när vi stod där (vi stod i främsta fållan längst fram vid största scenen) och det fanns knappt något vatten, så efter Gogol tog vi oss ut till området igen.

As I lay dying [Alternastage]
Sjukligt mycket folk, stora cirklepits och en massa nytt material. Andra gången jag såg dem, och dem var ännu mer kickass än sist. Mycket damm bara, pga. allt moshande osv.


Gossip [Centerstage]
Låg mest i en tunnel och sov / lyssnade för att solen tog kål på mig, men vi hörde i princip hela spelningen. Var ute och såg 3-4 låtar också. Beth är helt galen och dem lät precis som på cd - finfint med andra ord!

30 seconds to mars [Centerstage]
Jared Leto är en diva irl, men det märktes inte alls på scen. Då var han helt myseligos och snackade om så fina saker. Dem spelade asbra, Leto sjöng asbra och ja - en av de bästa spelningarna på hela festivalen. Vi träffade även dem tidigare på dagen och tog lite autografer. Endast en av dem som ens var villig att snacka, divor hela högen.

Muse [Centerstage]
JAAARÅÅÅÅ! Det var fan helt jävla underbart. Stod ganska långt bak och såg inte jättebra, men vi såg ju på skärmarna och eftersom att jag delade tillfället med Elin, så var allt perfekt. Jag stod och flinade hela tiden och sjöng för fulla muggar.


Five finger death punch
[Centerstage]
Inte mina favoriter, men vi stod och tog skydd under en ölvagn som stod vid center, så då passade vi på att kika. Sångaren hade i alla fall humor och skrek att alla som sprang ifrån spelningen pga. regnet var fuckers osv, "We're not finished with you, come back here fuckers!". Han var också skraj för att hoppa ner till publiken för att han inte ville pajja Rammsteins pyroteknikgrejer som redan var uppställda, haha.

Pendulum
[Centerstage]
Det var fint och jag grät lite när dem spelade blood sugar, finfinfinfinfint! Försökte ta bilder och filma lite, men ja.. Gick ju inte alldeles för bra. Människor överallt bara!

The sounds [Alternastage]
Lika bra som alltid, tredje gången gillt. Var relativt mycket folk och det var riktigt roligt! Missade dock signeringen pga. ett hemskt regnväder som våldgästade, men vi var jävla sugna! Hade varit skönt att träffa några man kunde prata svenska med.

Bad religion [Alternastage]
Inte min musiksmak och inte +precis några favoriter. Dem var tråkiga på scen men musiken lät precis som när jag sitter hemma och lyssnar på spotify. Så ja, thumbs up! Thumbs down till att vi satt och chillade på en gräsplätt som var lite för nära bajamajorna bara - urinlukt for the win..

Crystal castles
[Clubstage]
Sångerskan var hög på något, otroooooligt hög. Jag är inte mycket för droger, men jag var nästan avundsjuk! Hon såg ut att ha sådan pondus, sådan inre styrka - jag ville fan VARA henne, där när hon stod på scenen och gick berserk. Sen att dem är ett av mina favoritband är ju en annan sak, heh.


Rise against [Centerstage]
Spelade mina favoritlåtar, lät som på cd och gav en skönt tillfälle till allsång när de lirade hero of war. Brudtrion stod och skrek för fulla halsar och grabbade tag i varandra och körde på 100% inlevelse. Brudtrion var vi alltså, hehehe.

Rammstein [Centerstage]
Har suttit ett tag nu och inte alls vetat vad jag ska skriva om den här spelningen. Pyroteknik värd hur mycket pengar som helst, begrava människor i lava, tända eld på en kille, fyrverkerier utan dess like.. Ja, som sagt! Har varit ett av mina favoritband i flera år och det var helt galet att äntligen få se dem live. Sjöng med i precis alla låtar men som sagt, så blev jag också ganska besviken över att dem inte spelade mein teil. Det var i vilket fall som helst underbart!


Them crooked vultures
[Alternastage]
Festivalens sista spelning. Dem jammade hur mycket som helst, såg ut att skitkul - men var totalt värdelösa. Jag låg i min regnponcho på marken och sov / frös ihjäl och ville bara därifrån. Man hörde inte ens när dem bytte låt och måste jag någonsin lyssna på Josh Hommes röst igen, så kommer jag att spy..

Band som vi endast såg någon låt med:

Cypress hill, the hives, A day to remember, Cancer bats, Slash, Slayer, Volbeat, Jay-Z, H blockx

[Alla bilder tagna från rock am rings hemsida]

Living in misery

  • Arbetsförmedlingen
  • Lämna tillbaka hyrfilmer
  • Damsmuga
  • Städa badrummet
  • Åka till stranden
  • Grilla
  • Hälsa på Kalle i mitt gamla hus

Går allt som det ska idag så kommer jag vid dagens slut att vara en nöjd och duktigstämplad tjej måste jag då säga. Idag går även ansökningstiden ut för jobbet jag sökt i Söderhamn också, jag hoppas verkligen på en intervju och sedan fast anställning! (HIPP HURRA, 5 MIL NÄRMARE GÄVLE)


Skisser för sommaren

Idag gör jag mig redo för mitt nystartsmöte imorgon på arbetsförmedlingen. Hade bestämt mig att söka omkring 5 jobb innan jag for tillbaka dit, men har endast sökt ett. Jag känner mig lite halvt värdelös, men det får gå ändå. Tycker inte alls om det faktum att jag är arbetslös.. Jag har inte ens sommarlov liksom..

Det är skit på tv, jag måste städa hela lägenheten, jag är sjuk som ett as och jag måste strax laga mat. Fan vad jag i princip inte alls orkar någonting just nu. Vill bara ligga i sängen och snora ner typ, haha.

Näej, hoppas att jag mår bättre imorgon!true storyyyyy

The business of paper stars

Till alla töntar som åker på peace & love:

Jag hoppas att ni kommer hem med klamydia & skrumplever, eftersom att det är det som den äckliga jävla festivalen går ut på.

Om jag ska förklara mig något så åker närmare 80% av mina vänner på peace och ingen verkar ens bry sig ett dyft i musiken. Det är inte festivalen i sig som fått mig  att hata peace, nej - det är folket som åker dit. Jag vet att fylla och sex är en stor del av själva festivallivet, men ni som verkligen taggar detta och endast detta - jag misstänker att ni har allvarliga problem, och inte en allt för fin plats i mina ögon.

Festival handlar om musik, ingenting annat. Därför tycker jag åtminstone att man ska ha en tanke på att kika band när man åker, okej?

Och det var allt från mig!

I want your ugly, I want your disease

Det blir inte alls mycket bloggande nu när jag har gäster här. Dem kommer att stanna i en vecka till ungefär så jag tror att det blir ganska dött här. Men jag vet att ni stannar ändå, för ni älskar det jag skriver.
Eller hur? ;D

Clair de lunesource

Känner mig ganska peppad för en utekväll med elin, jennifer och felix. Hur vi ska ta oss hem är ännu ett mysterium, men det löser sig alltid - det gör det faktiskt. Har inte alls mycket att skriva idag, men jag hoppas att ni alla får en väldigt trevlig kväll, för det tänker jag ha.

Vi ses på bockarna!

Taking it to a higher level

Det finns ingen olycklig kärlek.
Det är bara alla idioter som inte vill ha en som gör en olycklig.
Men kärleken är alltid lycklig, så skyll aldrig på den.
- Emil Jensen

You will never notice

Förr älskade jag att designa bloggen, att trixa och hålla på med olika headers etc. Nu tröttnar jag bara på en gång och vill ändå bara att folk ska läsa min blogg för texten, inte designen. Så därav den "tråkiga" (somliga skulle kalla den clean) designen som är just nu för tillfället.

Jag hoppas att ni fortsätter kika in här dock, det kanske kommer något mer spännande längre fram! Och föresten, imorgon får jag finbesök av inga mindre än felix och elin. Det ska bli riktigt mysigt jag kan säga er!

OCH HALLÅ,
glöm inte att peppra mig med frågor där i boxen till höger i menyn. Jag älskar att svara på era frågor!source

She hides true love

 

Ursäkta röran föresten, jag bygger om lite här. Heh


This love, this hate, it's burning me away


Yeah, varmt ute idag och det känns relativt sweet. Gled iväg till stan med mamsen vid tvåtiden och shoppade loss som aldrig förr. Otroligt jobbigt med all sommarrea överallt, man bara glider in - kommer ut med några påsar - och blir fattig. Idag kom jag hem med ett minneskort till ps2an, ett narutospel till ps2an, en svart klänning från h&m, en bag in box castillo de gredos, ett par trosor & en tisha från gina & ett par strumpbyxor. Helt jävla galet I tell you!

Har gått runt på stan och varit fin i mitt lilla children of bodom linne också, hoho.

Fake it if you're out of direction

 


Killing me would be to easyMusiken jag lyssnade på


MEST - kiss me, kill me
Hawthorne heights - Ohio is for lovers
Taking back sunday - Cute without the E (cut from the team)
Aiden - Die romantic
AFI - Silver and cold
The used - I caught fire
My chemical romance - Helena


Jag var även på min första konsert, en otroligt stor grej för en liten tös som mig. Jag och Elin tog våra rosasminkade ögon, stuprörsjeans och stora hårspännen och for till Stockholm för att se My chemical romance, den 8e november på Arenan. Den första stora, någonting som jag aldrig kommer att glömma.

I december samma år träffade jag en människa som till stor del gjort mig till den människan jag är idag, nämligen Martin Falk. Han var min första "riktiga" pojkvän och vi var otroligt likasinnade. Vi lyssnade på samma musik, tyckte om att göra samma saker osv. Tillsammans var vi på flera konserter och jag sörjer fortfarande att han har valt att inte längre vara en del av mitt liv.

2006 var ett sådant underbart år på många sätt och vis, men även det allra jobbigaste i mitt liv. Jag var otroligt deprimerad och hade under ett kort tag, seriösa självmordstankar. Jag åkte in och ut överallt och skar mig konstant. Jag skulle aldrig någonsin kunde sticka under stolen med det som hände, eftersom att det är en sådan stor del av mig. Jag är inte alls frisk nu heller, men är på väg - och har kommit väldigt långt - på vägen mot målet.

2006 har hittils varit det året
som påverkat mig mest av alla de 19 år jag har levat.

Bone will break metal

Insåg att jag måste redigera adept / johnossi bilderna och lite sånt, och det har jag inte alls orkat idag. Jag som egentligen inte har någonting alls för mig om dagarna borde dock ta tag i det, så jag ska försöka göra det imorgon när jag har städat lägenheten.

För vet ni, ikväll finns ingen tid till datorsittande. Vid klockan 9 så far jag in till stan för att fira två fina vänner, Gabriel & Ida. Vi kommer att ha det kickass, och ni med hoppas jag!

Scream for me rock am ring


ryanair från skavsta till frankfurt hahn, glada tjejerja, precis. hehetältkamrat, josephförsta bandet vi såg - stort tyskt band aka H-blockxVi frös och såg KISS, det var cooltNi skulle bara veta hur varmt det var!Centerstage - största scenen, som här ser skitliten ut - men på riktigt såg
helt jävla gigantisk ut. Airbourne ska lira här!Sen såg vi Whitechapel, goa grabbar!Och dem där jävlarna är fan överallt, till och med i Tyskland :(Sen såg vi Kate Nash, som tappade texten och var allmänt kickass!Vi såg också heaven shall burn, tyskarna gick berserk!Jag var solbränd, men glad! Kolla min nya snygga tröja liksom!Vi såg gogol bordello, inte vad jag hade väntat mig - men ändå bra.As I lay dying var bra som vanligt, och FAN vad mycket folk som kikade!30 seconds to mars!


Nej, nu blev det för mycket bilder. Slänger nog upp resten på facebook!

I don't know what you've done to mefavourite couple!

Förlåt bloggen,
men min sommar har bara inte börjat på världens bästa sätt. Därför har en massa värdefull tid stulits från dig, vilket känns lite småtaskigt. Men som jag sagt förr, så känner jag inte för att skriva här när jag är på sämsta humöret - det drar ner stämningen så. Jag vill liksom behålla min bloggs mysiga och glada atmosfär eller hur man ska säga, haha.

Så, vad tycker ni att jag ska berätta?
Hm, först och främst kan jag ju berätta att jag såg det första avsnittet av True blood s.3 igår, riktigt sjukligt kickass! Sista avsnittet av s.2 var ju en riktigt såkallad cliffhanger, och därför har man i flera månader gått runt nu och väntat på season 3. Första avsnittet var då verkligen ingen besvikelse, utan dem fortsätter på i samma tempo yessss. Dessutom kan jag spoila lite och nämna ett ord; Varulvar!

Ja, vad mer? Hm, jag har precis lagt in alla bilder från Tyskland på datorn så jag slänger upp dem i ett separat inlägg nu om några minuter. Dessutom så slänger jag upp bilder från adept och johnossi lite senare också - och dessa kommer även att hamna i maximgruppen på facebook.

YOU CAN'T TELL ME A THING


Jag har seriösa funderingar på att skaffa någon ful jävla liten blogg med lösenord, där jag bara kan skriva av mig alla negativa tankar och allt skitsnack. Jag känner inte riktigt att det platsar sig i min fina och glada musikblogg liksom. Så ja, om jag inte skriver någonting här - så skriver jag kanske någonting där - och då har jag en dålig dag, och då ska ni vara glada att jag inte skriver här. Haha, hemskt allt låter nu.

Jadu, ingenting känns speciellt fint just nu bara.

TÄNKER PÅ DIG


Bloggen kommer verkligen i andra hand så fort det blir sommar, himla synd kan man tycka! Jag kan i alla fall lova på hedersord att jag DEN HÄR VECKAN ska slänga upp bilder från adept, johnossi & rock am ring - jag lovar verkligen.

Och för er som inte visste så släpper älskade Kent nytt album den 30e juni01. Glasäpplen
02. Ismael
03. Skisser för sommaren
04. Ärlighet Respekt Kärlek
05. Varje gång du möter min blick
06. Ensam lång väg hem
07. Team building
08. Gamla Ullevi
09. Minimalen
10. Passagerare

WAKING UP IN VEGAS


Förlåt bloggen, men det finns absolut ingen tid för dig just nu. Förberedelserna inför studenten har pågått nu hela dagen, så nu tar jag det bara lugnt och chillar. Imorgon är det min dag, imorgon tar jag studenten!

Åker till Gävle imorgon kväll, så vi hörs efter helgen! Då kommer inlägg med bilder från adeptspelningen, johnossispelningen samt rock am ring! Den som väntar på någonting gott, väntar aldrig för länge vetni!


unknown

YOU SHOULD KNOW ME BY NOWJag vet inte riktigt vad jag ska säga om vår resa till Tyskland, då den mestadels var jobbig faktiskt. Restiden var lång (tåg, buss, flyg, buss, tåg, tåg, buss, taxi) och vädret var helt fucked up! På dagarna var det så varmt att det knappt gick att överleva, därav mina soleksem över hela armarna samt solbränna på resten av kroppen. Alkohol orkade man absolut inte dricka, så den smuttades upp på kvällarna istället, därav somnade man sjukt lätt! På nätterna var det så kallt så att jag skakade och grät vissa nätter, helt olidligt!

Men musiken var ju helt värd och alla signeringar var galet värda! Kan slänga upp en bild på alla fina autografer sen, då vi träffade 30 seconds to mars, lamb of god, heaven shall burn, bullet for my valentine samt ... HIM! Det var helt jävla galet och jag visste knappt var jag skulle ta vägen någonstans när jag stod där framför en livs levande Ville Valo. Han såg ner lite i bänken och sedan upp på mig, och fnissade lite. Ett litet "hej" slank ut ur hans mun och sen var jag död i princip. Helt galet värt dvs!

Skriver mer än gärna ett lite utförligare inlägg senare, men nu måste jag åka iväg till skolan. Då kanske jag har haft orken att slänga upp bilderna också, så att det blir lite mer levande haha. Ha en bra dag!

Är extremvarmt här nu, går under. Kommer i...

Är extremvarmt här nu, går under. Kommer inte kunna blogga mer, då mitt batteri dör vilken minut som helst.. Ikväll ska vi se kiss! Hoppas ni har det bra!


Sitter på ett tåg mot remagen nu efter lun...

Sitter på ett tåg mot remagen nu efter lunch på donken. Tyskland påminner väldigt mycket om Sverige, and I like it here. Kommer blogga lite då och då! Hörs (:


RSS 2.0