WHEN THAT MOON IS BIG AND ROUND


Jag skulle egentligen åkt till Gävle imorse någon gång, men försov mig som ett jävla as. Det var iofs inte så oväntat dock eftersom att jag gick och la mig vid 5, jävla galanti. Nu ska jag försöka packa ihop de sista sakerna inför Tyskland och sedan glida iväg till Gävle, så ses vi om en vecka kompisar!

Simma lugnt!


WHEN YOU LOOK INTO MY EYES




unknown

Hemma från Gävle nu i några timmar, åker tillbaka redan imorgonbitti. Ska packa min stora fina resväska inför Tyskland, eftersom att vi åker redan natten till tisdag, peppt! Är lite nervös inför själva flygresan dock, precis som jag var sist. Vet inte vad det är, men flygplanen är verkligen inte mina kompisar bara!

Med lite pirr, lite hopp och lite rädsla,
tänker jag blicka framåt med glädje.


Sitter på Maxim nu och inväntar Johnoss...

Sitter på Maxim nu och inväntar Johnossi. Adora eye som var förband, har precis spelat klart (och var förövrigt väldigt bra) och nu verkar publiken vara peppad! Är ni inte här så missar ni något, I tell you that.


SO HAVE YOUR PRECIOUS ♥ STOPPED BEATING



Ja, jag hade tänkt slänga upp bilder från spelningen på Maxim igår med adept, surviving the charade, ink stained promises och arrows overseas - men Elin hade en retarderad usb-sladd som inte passade min kamera, så det sket sig. Jag försöker slänga upp dem imorgon när jag kommer hem dock!

Kvällen ballade ur igår i vilket fall. Spelningen var kickass och efter den gled vi in på club monster för att dricka några bärs, som blev lite för mycket. Jag var helt lost, men lyckades på något sätt möta upp adept utanför för att sedan gå och efterfesta på deras hotell.

Jag ska inte berätta om vår kväll i detalj, men det var roligt och jag är glad att jag minns allt (och sjukt förvånad över att jag minns allt)! Idag fick man det man förtjänade, men det börjar lugna ner sig nu. Det är bara att ta nya tag, för ikväll glider vi tillbaka till maxim för att avnjuta Johnossi! SEE YOU THERE!

GOD PUT A SMILE ON YOUR FACE

misstänker att det där kanske är jag..


 

 

 

 


THESE FOOLISH GAMES



source


Och för alla er som är förtvivlade och förvirrad över vad som ska hända ikväll, så kan jag berätta att MAXIM is the place to be. Där kommer vi nämligen att hålla i en liftoff för Getaway rock festival med fyra riktigt myseligosiga band. Jag ska dit för att supporta vänner som spelar och för att knäppa riktigt schyssta bilder på banden som lirar, and you'd better be there!


Beskrivning från facebookevenemanget

Nedräkning till Getaway Rock Festival!
Tillsammans med Maxim i Gävle presenterar Getaway ADEPT-THE TOUGHEST KIDS TOUR den 28 maj.

Metal- och hardcorebandet ADEPT står inför sitt stora genombrott. Med ett melodiöst ursinne vinner deras musikstil fans över hela världen. På Youtube har deras video "Sound The Alarm" redan nu över 100.000 nedladdningar. Med spelningar på Hultsfred och Sonisphere i bagaget är de självklara i den första uppsättningen av Getaway Rock Festival. Att börja nedräkningen till Getaway på Maxim i Gävle - en av Sveriges i särklass häftigaste konsertlokaler - och med ADEPT är fantastiskt spännande.

Endast 100 kr i entre. De femtio första som visar upp sitt Getaway Festivalpass går in gratis! Gäller även dagspass.

Värmer upp gör Surviving The Charade, Arrows Overseas, Ink Stained Promises.

LIFE LOOKS BETTER


Vet ni? Jag har slutat att bry mig om kommentarer alls, och jisses vad skönt det är. Att folk kommer tillbaka dag efter dag och bara läser min blogg - gör mig så glad ända in i själen. Så ni som läser, ta åt er! Jag tycker om er!


unknown

JE VEUX TE VOIR



unknown



Föresten så sa en äldre man idag att jag var snygg
i mina piercingar
och att jag hade jättevackert
hår.

I DON'T CARE IF YOUR WORLD IS ENDING TODAY



source

Vaknade någon annanstans än hemma med en otrolig smärta i min ena höft. Hade försovit mig, led av sömnbrist och kände mig snuskigare än på år och dagar. Ändå kändes allting relativt bra och för att det skulle bli ännu bättre så gosade jag ner mig i en fåtölj på altanen hos han jag vaknade upp hos, med en cigarett.

Sprang sen till bussen, handlade lite åt teatern och åkte sedan hem igen. Nu har vi käkat en god lunch och ska snart pilla i en dvd. Senare ikväll åker vi upp till skolan och myser runt lite på estetafton. Det känns bara som att det börjar gå bra igen nu, jag vill verkligen gå upp på morgnarna och jag njuter av livet.

Så alla ni som läser, jag hoppas att ni mår lika bra som mig för jisses vad skönt det är. Bekymmersfria dagar nu inför studenten, så får man ta itu med skiten sen haha.
Och om 4 dagar åker jag till Tyskland!



MAKE IT A HAPPY DAY


- Ont i magen som ett as, funderar fortfarande på det där med gallsten.
- Ska strax ta bussen till Hudk. Föreställning kl 13.00 samt 19.00.
- Bockarna ikväll, Joel har äntligen fyllt 18 år!
- ELIN KOMMER HIT IDAG!


I'M LEAVING TONIGHT


När jag försiktigt tassade omkring i Malins fina blogg, så hittade jag ett inlägg som inspirerade mig. Vad är det egentligen som får oss tjejer på fall, vad är det som får det att pirra till lite extra där i magen - nästan sådär så man mår lite mysigt illa och blir helt röd i ansiktet?

Jag kan bara prata för mig själv, vilket jag också tänker göra. Och om någon av er där ute som läser min blogg - faktiskt stämmer in på flera av dessa punkter, så får du väldigt gärna höra av dig. Fast jag kan inte lova någonting, men du kan få träffa mig över en fika i alla fall! Heh, gullig jag är.

  • Vackra händer, alldeles mjuka med långa fina fingrar.
  • Ett leende som är speciellt. Det finns inte många som man ens lägger ner tid och kraft på att faktiskt kika en extra gång på, men vissa lägger man på minnet - långt och djupt in i minnet. Sen när man känner sig lite nere, kan man plocka fram dem som små skatter och bara känna hur man blir glad ända in i själen.
  • Mjukt och mysigt hår!
  • En alldeles förträfflig och myseligosig dialekt. T.ex. värmländska, stockholmska eller göteborgska.
  • En musiksmak som påminner om min.
Det här skulle bli ett jättegulligt inlägg som skulle vara värsta poetiskt, men det slutade fan som en kontaktannons. Tack och hej för mig -.-



source

BUT BOYS DON'T CRY




source

väldigt inne på pussbilder just nu,
så fint!

Även fast min nya bloggdesign (som fortfarande förfinas lite då och då) är ganska torr och clean, så trivs jag väldigt bra med den. Ser helt okej ut i IE också, förutom att sidbaren ligger längst ner under alla inlägg haha! Om man är smart så använder man sig utav firefox eller något annat fint och smidigt.

-

Rest in peace
Paul ”The Pig” Gray

<3

 


YOU'RE MY HEART AND SOUL




source


MIDNIGHT HARVEST



Vi alla har låtar som vi alltid kan lyssna på, sådana som man aldrig någonsin tröttnar på! Det kan vara gamla låtar som man älskat sedan man var liten eller nya låtar som man bara känner att man aldrig någonsin kommer att sluta gilla. Jag satt och funderade lite över dessa låtar på bussen på väg hem från staden idag och kom fram till att det vore en intressant grej att göra en spotifylista av. Så vips, spotifylistan är klar och här är den! Tyvärr så fanns inte vissa av låtarna jag ville peta in, på spotify. Men ja, det får gott duga ändå. Man kan nog helt enkelt säga att låtarna på den här listan, är mina absoluta favoritlåtar of all times.

DÖDA MIG DÖDA MIG DÖDA MIG


Livet har nog aldrig varit såhär svårt.

Förstår inte hur vissa människor klarar av att vara såhär upptagna jämt och ständigt!

Längtar till helgen då jag förhoppningsvis får åka 30 mil bort, inte tänka på ett skit, slappna av fullständigt, bara ligga och chilla och tänka på mig själv och bara vara liksom.

WHEN YOU TAKE IT HIGH


Totalt värdelös Gfest, men det gick ändå. Hade fint sällskap till middagen och även resten av kvällen. Karnevalen imorgon, kommer att vara så jävla slut och trött och ja, allt.

Just nu är jag mest förvirrad och vill kasta datorn i väggen, men det får gå ändå!

DA DA DUM

Jag är så trött så att jag mår illa..

Dagens schema
- Ner på teatern och hämta nycklar
- Göra programblad
- Hämta svart cape i grottan
- Genomdrag av pjäsen
- Hem & laga middag, kanske för två
- Förkrök
- Gfest



Min black tower-tetra är redo för en laddad kväll!

CRUCIFY THE DEAD


Mina öron bränner och min lust för att sova är oerhört minimal..
Så varför sova när man kan vara vaken?

DON'T STOP THE BEAT


Tack för kommentarerna till föregående inlägg Jennifer & Alex,
made my day <3


Jau, trodde inte att man kunde vara mer slutkörd än jag var igår - men det är jag idag. Jag börjar sakta men säkert inse att jag inte kommer att klara av ett heltidsjobb haha! Just nu ligger jag och flyter ut som en stor lerpöl i vår ena soffa med ena handen på tangentbordet och andra handen hållandes i en sked som gräver sakta men bestämt ur en stor nutellaburk. På schemat idag står "bli fet" och det är precis det jag pysslar med.

Eftersom att jag antar att detta fortfarande ska föreställa en musikblogg så kan jag passa på och tipsa er om mina fina vänner i Dunderpatrullens nya cd - Analoga stereoider. Den finns på spotify och du finner den här!

(Om ni känner er riktigt snälla så kan ni ju alltid gå in på hemsidan eller cdon eller något sånt och beställa hem cdn också, ye!)


SO WHAT ARE YOU WAITING FOR?


Oj, någon var inte på bra humör imorse märker jag! Även fast jag har haft en extremt stressig dag så känner jag mig i alla fall bättre till mods nu efter att ha fått en "dusch" av komplimanger på teatern, fått en himla massa gjort och dessutom ätit kebab utan att få ångest! (eller ja.. lite ångest kanske)

Dock så har jag kvar den gnagande känslan av rastlöshet i kroppen och jag känner hela tiden att jag vill iväg och göra saker. Men istället för att planera roliga saker så sliter jag ut mig fullständigt på teatern hela dagarna för att sedan komma hem, äta middag och sedan däcka i soffan med laptopen. Nu i helgen har jag dessutom studentkarnevalen att gå på, dvs. jag kan inte åka någonstans.. Känns tråkigt men ändå ganska hälsosamt för min tunna plånbok.

Så, om ni har lust att hitta på något någon dag så är det bara att höra av sig. Även fast jag varken har tid eller ork så behöver jag er, och jag finns för er!


Hejdå säger den snoriga laxen

FAR FROM THE END


Just nu skulle jag allvarligt kunna hoppa ut genom fönstret och bara dö en stund (om man bortser från det faktumet att jag bor på första våningen, jag skulle nog bara få ont). Jag tänker hela tiden på Felix, vill veta hur han mår, hur han har det och vad han har för sig - men no can do. Han vill inte att jag ska kontakta honom, någonsin igen, vilket känns alldeles för hårt. En människa som jag älskade mer en livet bara skars av från mitt hjärta. Jävla skit liksom..

Dessutom orkar jag inte med killar som hänger efter en när man varit singel i mindre än en vecka, det är bara snuskigt. Det är fan upp till mig när jag orkar igen, om jag ens någonsin gör det! Usch..

Och jag äter och äter och äter och har säkert gått upp 3 kg på en vecka, för jag är deprimerad. Jävlar, vet inte alls vad jag ska ta mig till - men tjejkvällen med Jennifer hjälpte verkligen. I helgen är jag dock ensam hemma HELA HELGEN och ja, jag vet inte alls vad som kommer att hända. Jag är rädd för ensamheten och mörkret, men allra mest rädd är jag för mig själv.


Och ja, det här var ett emoinlägg. Håll käften!

TOUCH FUZZY, GET DIZZY



Jag tycker inte om sådana som du,


Rättare sagt så tror jag att jag avskyr sådana som du.

YOUR LAST KISS GOODBYE


Känns som att folk tror i sitt stilla sinne att min blogg nu officiellt har gått och dött, då jag inte haft internet. Men har jag lovat er regelbundna uppdateringar så är det väl meningen att jag ska hålla det också?

Mrs Hernandez har dock haft andra saker för sig i helgen, då hon varit i Östersund hos Jim. På helgerna blev det ju inte mycket skriva av heller för den delen, även fast jag hade internet.

Och för att avrunda det här inlägget med något roligare
ska jag besvara några frågor girls & boys.


Har du varit förtjust i en person av samma kön?

Ja, i en kille som sedan visade sig vara tjej. Sen var jag måttligt förtjust i en fin flicka som jag mötte på ett ridläger när jag var 14.

Har du blivit kysst i regnet?
Regn är mitt absoluta favoritväder, så självklart har jag smackat på någon ute i regnet!

Är du kär nu?
Nej! Kär är inte någonting som man blir sådär jättesnabbt i min värld och jag har precis kommit ur ett långt förhållande, dvs. jag är absolut inte kär i någon just nu.

Har du haft ett förhållande som varade över ett år?
Ja, mitt senaste. Det var med Felix och vi var tillsammans i 1 år och 4 månader

Har du gråtit av skratt?
Det gjorde jag senast i helgen faktiskt. Jag har gjort det flera miljoner gånger och det är alltid lika underbart!

SOM DET STRÅLAR FRÅN MITT HJÄRTA


Förstår inte riktigt vad som hänt men absolut ingenting känns likadant som för två-tre dagar sedan. Det finns inget som riktigt kan förklara vad det är förutom ett ord, ett så himla kort ord - alldeles för kort för att ens få uttalas. Nej, det kommer inte på fråga att det kan vara så.

Men jag ser ingenting annat, hör ingenting annat, känner ingenting annat - än det.

Nej, nu får det vara nog.
Här kommer några bilder från helgen i Östersund.
(Fler finns på facebook)









DANCING WITH MYSELF


Nu när jag har internet så borde uppdateringarna komma lite oftare tycker man. Men ja, som ni lär ha förstått vid det här laget så är mitt liv just nu ett ruggigt jävla battlefield, sucks! Jag ska försöka reda ut allt så gott som det går och
ja, när jag känner för det så vaknar bloggen igen.

Hoppas att ni andra mår bra, tack för att ni fortfarande läser!

NOTE TO SELF, NEVER FUCK UP


Jag har haft en ordentligt dålig dag. Eller ja, rättare sagt eftermiddag. Jag har nog aldrig riktigt förstått mig på det här med internethat, i alla fall inte att offentliggöra sånt på sidor som facebook. Om man har en dispyt, så är det väl mellan de inblandade människorna? Inte mellan alla de övriga på din vännerlista som också kan se vad du skriver?

Jag och min pojkvän har gjort slut och jag dumpade honom på ett fittigt sätt, vilket jag är medveten om. Jag vet hur usel jag har varit och att det inte var rätt gjort, men jag ville på samma gång inte ljuga honom rätt upp i ansiktet - that's not my thing. Sen har han tydligen börjat snacka en massa crap nu, vilket svider ganska hårt.

Han känner mig, vet allt om mig, vet allt vad jag tycker om alla - och det tycker han tydligen är hans rätt nu att vidarebefordra till alla. Jag litade på honom.. älskade honom. Just nu känner jag bara att det inte ens är värt att bry sig. Ska man inte ens kunna öppna sig för den personen som det är menat att man ska kunna dela allt med?

Nu har han bett mig att aldrig någonsin mer ta kontakt med honom, vilket jag tänker respektera. Jag hoppas ändå innerst inne att han läser det här och kanske förstår att det han gör/gjort inte alls är speciellt rätt. Felix, glöm inte att jag vet är fullt medveten om att jag gjort fel. Glöm inte att jag vet att jag var ett svin, att jag förtjänar att du hatar mig. Men ger det dig verkligen rätten att sabba för mig och säga att du vill spotta på mig? Skulle inte tro det. Bara släpp allt och gå vidare, hata mig om du vill - men sluta hata mig på facebook.

Jag kanske inte gjort rätt nu heller som skrivit detta på bloggen, men jag vet inte vem jag annars ska vända mig mot. Vet att mina närmsta läser här och kanske kan förstå mig lite, och förstå vad som pågår. Vill någon av er att jag ska ta bort det? Säg till, så är det borta.

IBLAND GÖR MAN FEL IBLAND GÖR MAN RÄTT


(Det här inlägget skulle ha kommit upp tidigare, men hade inte gjort det.. lol)


Liten update;


- Fortfarande inget internet, jag ska stämma telia (nej, det ska jag egentligen inte göra)
- Jag har inte sovit inatt, skrev nyss prov & ska snart lämna tråkiga besked
- Åker till östersund på fredag tillsammans med elin för att gå på Dunderpatrullens releaseparty och sedan slagga hos Jim. Dem släpper ny cd you see, and it will be awesome ye.
- Jag ska försöka sluta skriva och säga "ye"..
- Har brutit min förlovning med Felix, men det kan vi prata om senare eller hur? Nu ska vi tänka positivt och inte tänka på det gamla. Livet går vidare!

Nu kilar jag iväg till lektion och ja, snart får jag mitt internet och då blir det vanliga uppdateringar som förr.

 

edit; NU HAR JAG INTERNET YESYESYES!


TAKE IT IF YOU WANT IT NOW

Jag sitter i huset brevid hemma hos min fina Rickard och dricker lite öl. Känns helt underbart i den nya lägenheten, även fast jag inte fått internet än (ja, jag är desperat). Igår var det en liten chillkväll hos mig med gitarrspelande och folk som somnade på min toa med brallorna nere, ye! Mina grannar kom över och ja, det var fan trevligt!

Imorgon ska jag få internet sägs det, får väl se! (Ja, jag hoppas)

Sen är allting ganska komplicerat just nu i mitt liv, inte jätteroligt men ja - allt löser sig till slut. Mer om det någon gång när jag orkar / vill / känner att det passar sig för bloggen.

VI HÖRS NÄR JAG FÅR INTERNET!

NEJ

.. jag har fortfarande inget internet. Jag funderar allvarligt på om jag faktiskt kommer att dö inom en snar framtid.. Damn, rädda mig Telia!!11111

Är hos Elin nu föresten. Hon har internet, hehahhehahaheh..

IMORGON ÄR DET PARKWAY DRIVE (+ despised icon, 50 lions, the warriors & winds of plague). Vi är pepp och har blivit ännu mer pepp eftersom att det är så många av våra kompisar som ska åka med samma tåg osv. JAG FÅR TRÄFFA MADDE <3

Vad mesig jag verkar nu.. eh.. BRÖÖÖÖÖL! Är jag tuffare nu?

Heh, börjar balla ur .. Hör av mig när jag får internet!



yeeeahhh.. riiiighhtt...

RSS 2.0