VIOLENT PORNOGRAPHY

Ett betéende som jag måste avvänja mig vid är att jag ibland strunar i att gå i skolan om jag inte har något viktigt att göra / många lektioner. Jag har varit i skolan i måndags och jag var på 1 av 2 lektioner igår = hela min vecka. Fan, jag måste skärpa mig! Oftast så är det dock inte med mening då jag faktiskt sover över bara, men ja .. Jag måste gå och lägga mig tidigare.




Sångaren i Aiden (samt även i projektet William Control) Wil Francis blev den 10 oktober pappa! Han och hans fru fick tillsammans en son och Wil verkar gladare än någonsin! Jag tror att han kommer att bli en perfekt pappa, eller vad tror ni?

källa; twitter

från Wil's twitter;



här!

Kommentarer
Postat av: Karin - Avarquare

aw vad gulligt ^^ <3



Sv: jag är 19 :) haha softa tider, jag vill ha pengar ;__; hata att det inte finns jobb. Alla vill ha folk som är utbildade elingenjörer osv :(( hoppas du gått en sådan linje ;D<3

2009-10-22 @ 12:57:36
URL: http://avarquare.blogg.se/
Postat av: Rockabetty

sv: Åhå man tackar! haha, ja nog finns det väl mycket kvar att pierca, det beror ju på hur mycket man låter fantasin flöda! ^^



Jag älskar rosor, så det skulle ju självklart sitta fint med en ros eller två och så älskar jag leopard mönster och goth stuffs. Annars har jag tänkt på någon slags gura :)



2009-10-22 @ 16:23:14
URL: http://rockabetty.blogg.se/
Postat av: Rockabetty

sv: cheeks är hett! alltså kanske inte på alla, men på de flesta! :D



Ohja, leopard for lajf ^^

2009-10-22 @ 16:36:06
URL: http://rockabetty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0