That I'm OK, that I'm fine - that it's all just in my mind

Igår gjorde jag någonting så radikalt som att boka en tatueringstid, trots min skrämmande kontaktallergi. Nu får vi se hur detta går, och går det åt helvete så gör det ju det - finns ingenting att göra åt saken. Det blir i alla fall en chestpiece (om man nu får kalla en text på bröstet för piece), en snirklig text. Jag har ett typsnitt jag vill ha, men jag har alldeles för många idéer om texten att jag blir helt snurrig. Det värsta är att - jag fick tid den 9 december! Och det är om mindre än två veckor.. Så jag har väldigt kort tid på mig att bestämma mig, I'm so fucked.

Jag har alltid velat tatuera textraden "Join me in death", men är inte det lite för långt för att ha på bröstet? Fan, jag är alldeles för kluven. Ska intensivtänka lite och så får vi se om jag kommer fram till något inom några dagar.



you will always be my heroes

Kommentarer
Postat av: alexandra

Du börjar med lika tatuering jag nog ska göra som första med!:D

Kommer nog bli sjuukt snyggt!:*

2010-11-28 @ 16:49:19
URL: http://atypi.blogg.se/
Postat av: ROCKABETTY

Re: FAN så nice!

2010-11-29 @ 08:38:45
URL: http://rockabetty.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Sv: Jo, visst. Men jag tycker inte alls att dem är bra och det är RIKTIGT jävla tråkigt att de bara släpper ett band...de kan ju i alla fall släppa något mer, jag tror ju inte att man tjänar på att bara släppa ett band...

2010-11-29 @ 15:11:35
URL: http://maols.blogg.se/
Postat av: FINI

sv: jaa precis! vart på kroppen ska du göra nånstans? ja den på bröstet gjorde riktigt ont.. men på armen är det inte alls samma smärta!

2010-11-29 @ 15:24:29
URL: http://fini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0