YOU SHOULD KNOW ME BY NOW



Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om vår resa till Tyskland, då den mestadels var jobbig faktiskt. Restiden var lång (tåg, buss, flyg, buss, tåg, tåg, buss, taxi) och vädret var helt fucked up! På dagarna var det så varmt att det knappt gick att överleva, därav mina soleksem över hela armarna samt solbränna på resten av kroppen. Alkohol orkade man absolut inte dricka, så den smuttades upp på kvällarna istället, därav somnade man sjukt lätt! På nätterna var det så kallt så att jag skakade och grät vissa nätter, helt olidligt!

Men musiken var ju helt värd och alla signeringar var galet värda! Kan slänga upp en bild på alla fina autografer sen, då vi träffade 30 seconds to mars, lamb of god, heaven shall burn, bullet for my valentine samt ... HIM! Det var helt jävla galet och jag visste knappt var jag skulle ta vägen någonstans när jag stod där framför en livs levande Ville Valo. Han såg ner lite i bänken och sedan upp på mig, och fnissade lite. Ett litet "hej" slank ut ur hans mun och sen var jag död i princip. Helt galet värt dvs!

Skriver mer än gärna ett lite utförligare inlägg senare, men nu måste jag åka iväg till skolan. Då kanske jag har haft orken att slänga upp bilderna också, så att det blir lite mer levande haha. Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: alexandra - VADFANSKAJAGHETA.SE

God morgon sötnos hihi :) sovit gott ?

2010-06-09 @ 11:48:07
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: Madeleine

Sv: Sånt är verkligen aldrig kul :/

2010-06-09 @ 13:35:40
URL: http://maols.blogg.se/
Postat av: ROCKABETTY

sv: Gud va roligt! :D

2010-06-09 @ 16:18:39
URL: http://rockabetty.blogg.se/
Postat av: [lisa bjernhagen]

Oherregud! Men vilken upplevelse :D



sv: Okejokej, låter rimligt :) Men minns att förr då jag testade så gjorde jag precis så som det ståd i blogg.se's hjälp. Men funkade inte :/ ...

2010-06-09 @ 18:00:37
URL: http://lisabjernhagen.com
Postat av: Emma \m/

jag är ju då inte lite avundsjuk...



sv: jo jag vet, sett bilder på det :P Men skitsamma, han är fortfarande jared leto :D hehe

2010-06-14 @ 10:13:48
URL: http://emmasv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0