So I can fall asleep tonight, or die


my love

Igår var jag bjuden på min käre vän Julias 20års fest, i Gävle. Så, jag, Elin och Felix åkte dit vid åtta och drack bål, sjöng karaoke, kramades och snackade minnen osv. Riktigt roligt var det även som det alltid är jättetrevligt att träffa nya människor, mys!

Efter festen drog vi oss ned mot stan för att möta två andra vänner på krogen, som slutade med att vi träffade en massa vänner på krogen (haha). Där blev jag bjuden på shots, tappade min mobil (som återfanns dock), blev tagen på tuttarna samt kröp under bordet som det fyllot jag var. Vi bestämde oss för att sova hos Mathias i stan och traskade dit, shottade mer, spelade nintendo 64 och bråkade. Runt sextiden bestämde vi oss för att krypa ner och säga godnatt och ja, idag har man fått lida litegranna kanske. Men hey, jag är ung - lika bra att beté mig som det!

Föresten, hur komiskt är det inte att jag träffade en kille som heter Henric Berggren igår - när Henrik Berggren (broder daniel, my lovers) spelade solo i norrköping igår med?! WHAT ARE THE ODDS?! Haha, sjukt.

Tack för en kickass kväll,
alla ni som var med och gjorde den till det den var!

Kommentarer
Postat av: Avarquare

sv: Ååh jaa :')<3

2010-08-28 @ 23:57:55
URL: http://avarquare.blogg.se/
Postat av: ROCKABETTY

sv: Precis! Man blir bara arg!

2010-08-29 @ 01:17:52
URL: http://rockabetty.blogg.se/
Postat av: MADDES

Nu har jag äntligen fått upp en ny design på bloggen. Vad tycker du om den nya designen? Bättre eller sämre än den gamla?

2010-08-30 @ 14:45:43
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Roxanne

BD <3

2010-09-03 @ 10:01:33
URL: http://kissamiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0